Hoe werkt het?

Sneakerplaats is een sneakerplatform dat alles samenbrengt wat met sneakers te maken heeft. Dit wil zeggen dat er op de website verschillende mogelijkheden te vinden zijn, die voorheen alleen nog maar op verschillende websites te vinden waren. Sneakerplaats is ontwikkeld voor sneakerliefhebbers, door sneakerliefhebbers en door onze eigen passie van sneakers hebben wij geprobeerd om een zo compleet mogelijk platform te creëren.

Sneakerplaats bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Nieuwe sneakers
  • Resells
  • Releases
  • Community
  • Kleding
  • Accessoires

Maar wat houden deze onderdelen precies in;

Nieuwe sneakers
Door onze samenwerking met verschillende webshops kunnen wij onze bezoekers een groot aanbod nieuwe sneakers aanbieden. Op onze website worden verschillende webshops aan elkaar gekoppeld, zodat sneakers nu vergeleken kunnen worden. Prijs, levertijd, beschikbare maten en verzendkosten kunnen hierdoor met elkaar vergeleken worden zorgen wij ervoor dat jij er altijd met de beste koop vandoor gaat.

Resells
Door middel van de resell onderdeel willen wij jullie als sneakerliefhebbers de mogelijkheid geven om zelf je eigen sneakers te verkopen. Ben jij je sneakers een beetje zat, zitten ze toch niet helemaal lekker om jouw voeten of wil je gewoon een paartje uit je collectie verkopen zodat je met dat geld misschien weer een nieuw paar kunt scoren? Dit kan nu allemaal via de resell mogelijkheid op onze website. Hier kun je zelf onderhandelen over de prijs met de verkoper en regelen jullie zelf de afhandeling van de verkoop.

Releases
Via de releases willen wij jullie op de hoogte houden van alle nieuwe releases die er aan zitten te komen. Op onze website komt een release agenda, zodat jij heel makkelijk kan zien wanneer er een nieuwe release aan zit te komen of wanneer jouw favoriete sneakers te bestellen zijn.

Community
Op onze website heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan de sneaker-community. Het community gedeelte bestaat uit twee verschillende onderdelen, deze zijn; het forum en de persoonlijke accounts. Op het forum kun jij zelf een vraag stellen of reageren op de vraag van een ander. Op het andere onderdeel vinden wij de persoonlijke accounts van verschillende sneakerliefhebbers. Hier kun jij zelf foto’s van je sneakers uploaden of dit account in verbinding laten staan met je instagram account. Deze foto’s komen in een overzicht te staan die iedereen kan zien en kun jij elke foto zelf ook een cijfer geven. De populairste foto’s komen in een overzicht terecht en elke week zal er een “Shot of the week” uitverkozen worden. De winnaar maakt kans op leuke prijzen en natuurlijk eeuwige roem in onze sneaker-community. Dus doe je best en probeer de beste shot te maken!

Kleding
Op ons sneakerplatform kun jij ook je nieuwe kleding bestellen. Op onze website vind jij leuke broeken, shirts, truien, mutsen en petten. Wij werken samen met het kledingmerk “Hard Clothing”, dit is een relatief nieuw kledingmerk die perfect past bij de sneakercultuur. Op ons platform vind jij dus niet allemaal maar sneakers, maar ook bijpassende kleding.

Accessoires
Ook vind jij jouw sneaker accessoires op onze website. Denk hierbij aan veters, schoonmaakmiddel of prachtige sneakerkunst. Hiermee proberen wij ons sneakerplatform nog completer te maken en ervoor te zorgen dat de sneakerliefhebber voor alles wat hij/zij nodig heeft met betrekking op sneakers bij ons kan vinden.