Sneakerplaats.nl – Over ons

Sneakerplaats is hét sneakerplatform voor de sneakercommunity van Nederland. Bij ons draait het niet allemaal maar om sneakers verkopen, maar juist voor het samenbrengen van de sneaker community van Nederland.

Wij brengen de sneakerwereld samen op één website

Onze website richt zich daardoor niet alleen maar op sneakers, maar ook op de personen die de sneakers dragen! Het leek ons erg leuk om alle verschillende onderdelen van de Nederlandse sneaker scene samen te brengen op één website. En daar zijn jullie, als echte sneakerliefhebbers, natuurlijk een groot onderdeel van!

Daardoor zie je op Sneakerplaats.nl dus ook veel interviews met sneakerliefhebbers uit binnen- en buitenland, volgen we verschillende customizers die elke keer hun nieuwste en dikste creaties laten zien en richten we ons ook op streetwear. Hierdoor zijn wij hét platform die alles wat de met sneakers te maken heeft samenbrengt op één website!

Daarnaast blijf je via Sneakerplaats.nl op de hoogte van het laatste sneakernieuws, alle kortingen en sales van sneakershops in binnen- en buitenland en plaatsen wij dagelijks de dikste sneakers op onze website en onze socials.

Sneakerplaats op Instagram

Je kunt ons onder andere volgen op Instagram, waarbij wij jou de kans geven om jouw foto op ons kanaal te krijgen. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is ons in jouw posts taggen door @sneakerplaats te gebruiken, onze hashtag te gebruiken #sneakerplaats of stuur jouw dikste foto’s via DM! Dus mocht je ons nog niet volgen op Instagram, doe dat dan snel.

Sneakerplaats op Facebook

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook te volgen op Facebook (@sneakerplaats.nl) waar wij dagelijks de gruwelijkste sneakers posten en jou op de hoogte houden van het laatste nieuws, kortingen en sales en natuurlijk nog veel meer. Vergeet ons dus zeker niet te liken en mis nooit meer iets!

Wil jij met ons in contact komen? Neem dan nu contact op via info@sneakerplaats.nl of stuur ons een DM via Instagram of Facebook!

Samenwerken?

Samenwerken of adverteren met Sneakerplaats.nl? Neem nu contact op!
Contact