Eerste beelden van de Nigo x Nike Air Force 3 Low ‘Blue Void’

In 2023 kondigde Nigo, de bekende producer en oprichter van het streetwear-merk BAPE, zijn samenwerking met Nike aan. Sindsdien kijken sneaker liefhebbers reikhalzend uit naar de eerste releases. De afgelopen maanden werden al verschillende teasers gedeeld, waaronder de Air Force 3 Low in de klassieke ‘Escape’ colorway. Nu zijn de eerste beelden onthuld van Nigo’s eigen creatie: de ‘Blue Void’.

Nigo x Nike Air Force 3 Low White Multi-Color FQ7012-100

Samenwerking tussen Nike en Nigo

De geruchten over een samenwerking tussen Nigo en Nike begonnen eerder dit jaar te circuleren en werden al snel bevestigd. Tijdens de Paris Fashion Week van 2024 onthulde Nigo de Air Force 3 Low in de iconische ‘Escape’ colorway, die oorspronkelijk in 1988 op de Air Force 3 High werd uitgebracht.

Hoewel het niet duidelijk is of Nigo betrokken was bij de creatie van de ‘Escape’ versie, is het wel zeker dat de volgende colorway, de ‘Blue Void’, zijn stempel draagt.

Een kleurenspektakel

De Nigo x Nike Air Force 3 Low ‘Blue Void’ valt op door zijn unieke en levendige kleurenpalet. De sneaker combineert opvallende tinten zoals roze, geel, rood, blauw en groen, wat zorgt voor een opvallende en speelse uitstraling.

Op de hiel van de sneaker prijkt de tekst ‘Nigo Force’ in plaats van het traditionele ‘Air Force’, wat een persoonlijk tintje van Nigo toevoegt aan dit exclusieve model.

Unieke details

Naast de kleurrijke sneaker is ook de verpakking van deze release bijzonder. De schoenendoos is voorzien van de opvallende slogan ‘You Can’t Put Nigo In A Box’, een ode aan de veelzijdigheid van Nigo.

Deze slogan weerspiegelt zijn diverse invloedssfeer die zich uitstrekt over muziek, film en mode, en benadrukt zijn onconventionele benadering van design.

Releasedatum en beschikbaarheid

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd voor de Nigo x Nike Air Force 3 Low ‘Blue Void’, wordt verwacht dat de sneaker in de herfst van 2024 verkrijgbaar zal zijn.

Fans en verzamelaars worden aangeraden om de Sneakerjagers releasekalender goed in de gaten te houden voor de laatste updates en officiële bevestigingen.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring