New Balance MADE in USA Herfst/Winter 2024 collectie

New Balance heeft zijn nieuwste MADE in USA collectie voor de herfst/winter 2024 onthuld, en zoals altijd stelt het merk niet teleur. Deze collectie belooft een reeks indrukwekkende colorways voor verschillende iconische modellen, allemaal met de onmiskenbare kwaliteit en esthetiek waar New Balance om bekend staat. Vanaf 15 augustus 2024 liggen de eerste sneakers al in de winkels, en de sneakerwereld kijkt vol verwachting uit naar wat deze release te bieden heeft. 

Bekijk hier de New Balance 

De eerste drop: Klassiekers met een moderne twist

De eerste release uit deze collectie bevat enkele van de meest geliefde modellen van New Balance, waaronder de New Balance 993 en de 990 v6. De New Balance 993 komt in de kleurstelling ‘Shadow Grey/Driftwood’, een verfijnde mix van grijstinten die de sneaker een tijdloze uitstraling geeft. Daarnaast maakt de New Balance 990 v6 zijn opwachting in de colorways ‘Castlerock’ en ‘Reflection Marblehead’. Beide modellen zijn voorzien van de kenmerkende strakke en luxe afwerking waar Teddy Santis, Creative Director van New Balance sinds 2021, bekend om staat.

Onder leiding van Santis heeft de MADE in USA lijn een sterke nadruk gekregen op hoogwaardige materialen en vakmanschap. De sneakers zijn gemaakt van een mix van premium mesh, suède en leer, en worden gecompleteerd door het iconische N-logo op de zijkant. Deze combinatie van materialen zorgt niet alleen voor een luxe look, maar ook voor een comfortabel en duurzaam product, ideaal voor dagelijks gebruik.

Een diepere kijk op de collectie

Maar de collectie stopt niet bij de 993 en 990 v6. New Balance heeft ook een aantal andere modellen in de herfst/winter 2024 line-up opgenomen, die zeker in de smaak zullen vallen bij sneaker liefhebbers. De New Balance 990 v4, een favoriet onder fans van de 990-serie, keert terug met subtiele maar opvallende colorways die perfect passen bij de herfst- en wintermaanden.

De New Balance 998 is ook een belangrijk onderdeel van de collectie. Dit model staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en klassieke uitstraling. De 998 verschijnt in een opvallende blauwe colorway die zeker de aandacht zal trekken. Daarnaast maakt de langverwachte New Balance 997 zijn comeback. De 997 is een van de meest geliefde modellen van het merk, en de nieuwe releases beloven niet teleur te stellen. Denk aan een mix van subtiele en gedurfde kleuren, zoals een paarse en olijfgroene 993 die in de loop van het seizoen zullen uitkomen.

Wat maakt de MADE in USA Collectie zo bijzonder?

De MADE in USA collectie van New Balance is een viering van het Amerikaanse vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit. Elk paar sneakers wordt met zorg en precisie gemaakt in de Verenigde Staten, met gebruik van de beste materialen. Dit maakt de collectie niet alleen een mode-item, maar ook een symbool van duurzaamheid en ethische productie. Voor velen zijn deze sneakers meer dan alleen schoeisel; ze vertegenwoordigen een investering in kwaliteit en stijl die jaren meegaat.

Onder leiding van Teddy Santis heeft de MADE in USA lijn een nieuwe esthetiek gekregen die zowel modern als tijdloos is. Santis’ visie heeft de collectie naar een hoger niveau getild, met een focus op luxe materialen, strakke lijnen en subtiele details die de sneakers een premium uitstraling geven. Of je nu kiest voor een ingetogen grijze 993 of een gedurfde blauwe 998, je weet dat je met de MADE in USA collectie een paar sneakers in handen hebt dat met aandacht voor detail is gemaakt.

Markeer de datum: 15 Augustus 2024

De eerste colorways uit de New Balance MADE in USA collectie voor herfst/winter 2024 zullen vanaf 15 augustus verkrijgbaar zijn. Deze release markeert het begin van wat ongetwijfeld een van de meest gewilde sneaker collecties van het seizoen zal zijn. Voor de echte sneakerheads is dit een kans om een stukje van New Balance’s rijke erfgoed en moderne innovatie aan hun collectie toe te voegen.

Om op de hoogte te blijven van alle releases en updates rondom de MADE in USA lijn, is het aan te raden om regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen. Deze herfst/winter collectie belooft een perfecte mix van klassiekers en nieuwe favorieten te worden, dus zorg dat je klaar bent voor de release!

Of je nu al jaren fan bent van New Balance of net begint met het verkennen van het merk, de MADE in USA collectie voor herfst/winter 2024 biedt voor ieder wat wils. Van tijdloze ontwerpen tot opvallende nieuwe colorways, deze collectie belooft een must-have te worden voor iedere sneaker liefhebber.

Bekijk hier de New Balance

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring