Nike en LEGO kondigen spannende samenwerking aan

Nike en LEGO hebben onlangs een veelbelovend meerjarig partnerschap aangekondigd dat gericht is op het bevorderen van creativiteit, plezier, sport en verbeeldingskracht voor jong en oud. De eerste gezamenlijke projecten worden volgend jaar verwacht, en fans kunnen zich verheugen op unieke initiatieven die de werelden van beide iconische merken samenbrengen.

Van bouwsteentjes tot wereldwijd succes

LEGO, wereldwijd bekend als een van de meest geliefde speelgoedmerken, werd in 1932 opgericht door de Deense meubelmaker Ole Kirk Christiansen. Zijn visie was om eenvoudige, aan elkaar te klikken bouwsteentjes te ontwikkelen die zowel kinderen als volwassenen inspireren tot eindeloze creatieve mogelijkheden.

Nike’s visie op sport en ontwikkeling

Nike, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan sport en beweging, speelt hierop in door samen met LEGO Group een partnerschap aan te gaan. Beide merken zijn sterk toegewijd aan het ondersteunen van het recht van kinderen om te spelen en begrijpen het belang van creatieve en fysieke activiteiten voor de ontwikkeling van kinderen.

Creativiteit en ‘Just Do It’ mentaliteit

De samenwerking brengt de verbeeldingskracht van LEGO® stenen samen met de iconische ‘Just Do It’ mentaliteit van Nike. “Bij Nike geloven we in de kracht van sport om de wereld vooruit te bewegen, en dat begint bij kinderen,” aldus Cal Dowers, Vice President Global Kids bij Nike.

“We streven naar een meer toegankelijke en inclusieve toekomst die kinderen van alle leeftijden en mogelijkheden inspireert om actiever te zijn.”

Verwachtingen voor de toekomst

Dowers vervolgt: “Samen met LEGO Group kijken we ernaar uit om alle kinderen uit te nodigen in een nieuwe visie op sport en creatief spel.” Volgens de aankondiging van Nike kunnen we het eerste gezamenlijke project in 2025 verwachten.

Wat dit precies zal inhouden blijft voorlopig nog een verrassing, maar speculaties gaan van Nike sneakers met LEGO-details tot LEGO sets die geïnspireerd zijn op Nike sneakers. Volg de Sneakerjagers nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring