Nike lanceert exclusieve Air Max 95 ‘Erosion’ colorway

Hoewel 2024 geen officiële SNKRS Day viert, houdt Nike zeker niet stil. Dit jaar staat er iets speciaals op de planning, exclusief verkrijgbaar via de SNKRS-app: de unieke Air Max 95 ‘Erosion’. Deze release biedt sneakerliefhebbers een must-have model dat alleen via de app beschikbaar zal zijn.

Bekijk de Nike Air Max 95 ‘Erosion’

De Air Max 95 ‘Erosion’ geeft een natuurlijke twist aan het iconische silhouet van de Air Max 95. Geïnspireerd door de erosieprocessen van de natuur, vertelt deze sneaker het verhaal van elementen zoals water, wind en ijs die landschappen transformeren. Denk bijvoorbeeld aan plekken zoals de Grand Canyon, waar de kracht van erosie indrukwekkende vormen en kleuren heeft gecreëerd. Dit verhaal komt tot leven in het ontwerp van de sneaker, wat een eerbetoon is aan de schoonheid van de natuur.

Nike Air Max 95 ‘Erosion’

Het ontwerp van de Air Max 95 ‘Erosion’ speelt op ingenieuze wijze met texturen en contrasten. De kleuren variëren van diepe paarse tinten en aardse bruinen tot frisse blauwe accenten, waardoor het verhaal van erosie op een visueel aantrekkelijke manier wordt verteld.

De mediale zijde van de schoen straalt warmte uit met aardse tinten, terwijl de laterale zijde juist een levendige paarse gradiënt bevat. Deze contrasten weerspiegelen de verschillende aardlagen die door het proces van erosie blootgelegd worden, wat de sneaker zowel gedurfd als uniek maakt.

Niet alleen de kleuren, maar ook de details van de Air Max 95 ‘Erosion’ zijn zorgvuldig doordacht. Op de hiel is een subtiele topografische kaart te zien, die de invloed van natuurlijke krachten benadrukt. De inlegzolen bevatten een speciale grafische print met de tekst: “Nike Air Max 95 as if unearthed by the process of erosion”, wat de sneaker niet alleen stijlvol, maar ook betekenisvol maakt.

Een exclusieve release

Naast het opvallende design biedt de Air Max 95 ‘Erosion’ ook het comfort waar de Air Max-serie om bekend staat. De lichtblauwe Air unit in de tussenzool zorgt voor extra demping, terwijl de zwarte buitenzool is voorzien van subtiele PSI-markeringen, een knipoog naar Nike’s voortdurende innovatie.

Wil jij deze exclusieve Air Max 95 ‘Erosion’ bemachtigen? 30 september 2024 wordt  deze unieke sneaker gelanceerd, exclusief via de SNKRS-app. Zorg dat je op tijd bent, want deze release is er eentje die je niet wilt missen!

Bekijk de Nike Air Max 95 ‘Erosion’

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring