Top 10 dames schoenen in de End of Season Sale van Nike

De Nike End of Season Sale biedt een geweldige kans om je schoenencollectie uit te breiden met stijlvolle en functionele dames schoenen tegen gereduceerde prijzen. Hieronder vind je een overzicht van de top 10 dames schoenen uit de huidige sale.

Bekijk de Nike End of Season Sale hier!

1. Nike Air Max 97

De Nike Air Max 97 is een iconische sneaker die bekend staat om zijn opvallende design en comfortabele pasvorm. Met een afprijzing van maar liefst 50% is deze sneaker nu beschikbaar in verschillende kleuren. De zichtbare Air-unit zorgt voor ultieme demping, ideaal voor dagelijks gebruik.

Nike Air Max 97 Kinderschoenen

2. Nike Air Force 1 ’07

Een tijdloze klassieker, de Nike Air Force 1 ’07, biedt een perfecte mix van stijl en comfort. Met een verlaagd prijskaartje is dit het moment om deze must-have sneaker aan je garderobe toe te voegen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, past deze schoen bij elke outfit.

Nike Air Force 1 '07 damesschoenen

3. Nike React Infinity Run Flyknit 3

Voor de hardloop liefhebbers is de Nike React Infinity Run Flyknit 3 een uitstekende keuze. Ontworpen voor maximale ondersteuning en responsiviteit, is deze hardloopschoen nu met korting beschikbaar. De Flyknit bovenkant zorgt voor een ademend en flexibel gevoel. 

Nike InfinityRN 4 hardloopschoenen voor dames (straat)

4. Nike Blazer Mid ’77

De Nike Blazer Mid ’77 combineert vintage stijl met moderne elementen. Deze schoen, nu in de aanbieding, is perfect voor casual outings en biedt een comfortabele pasvorm met zijn gewatteerde kraag en stevige constructie.

Nike Blazer Mid '77 Damesschoenen

5. Nike Air Zoom Pegasus 39

De Nike Air Zoom Pegasus 39 is een veelzijdige hardloopschoen die bekend staat om zijn duurzaamheid en uitstekende demping. Met een forse korting is deze schoen een geweldige toevoeging aan je sportuitrusting.

Nike Performance AIR ZOOM PEGASUS 39 - Hardloopschoenen neutraal - black/white/dark smoke grey/zwart - Zalando.nl

6. Nike Dunk Low

De Nike Dunk Low blijft een favoriet onder sneakerheads. Met een afprijzing is deze trendy schoen nu nog aantrekkelijker. Het veelzijdige ontwerp en de comfortabele pasvorm maken het een ideale keuze voor dagelijks gebruik.

Nike Dunk Low Retro Herenschoen

7. Nike Free Metcon 4

Voor de fitness fanaten biedt de Nike Free Metcon 4 de perfecte balans tussen stabiliteit en flexibiliteit. Nu in de sale, is deze schoen ideaal voor intensieve trainingssessies en cross-training.

Nike Free Metcon 5 work-outschoenen voor dames

8. Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache staat bekend om zijn unieke ontwerp en ongeëvenaard comfort. Met een aanzienlijke korting is dit het perfecte moment om deze stijlvolle sneaker aan je collectie toe te voegen.

Nike Air Huarache By You Custom damesschoenen

9. Nike ZoomX SuperRep Surge

De Nike ZoomX SuperRep Surge is speciaal ontworpen voor high-intensity trainingen. De schoen biedt uitzonderlijke ondersteuning en demping, en is nu beschikbaar met een aantrekkelijke korting.

Nike ZoomX SuperRep Surge Women's Endurance Class Shoes. Nike.com

10. Nike Court Legacy

Voor een klassieke tennisstijl is de Nike Court Legacy een uitstekende keuze. Deze schoen, nu met korting, combineert tijdloze elegantie met moderne comfort en is ideaal voor zowel op als naast de baan.

Nike Court Legacy Next Nature Damesschoenen. Nike NL

Bekijk de Nike End of Season Sale hier!

De Nike End of Season Sale is de perfecte gelegenheid om hoogwaardige, stijlvolle en functionele dames schoenen te bemachtigen tegen gereduceerde prijzen. Of je nu op zoek bent naar hardloopschoenen, casual sneakers of fitnessschoenen, deze top 10 selectie biedt voor ieder wat wils. Mis deze kans niet en voeg vandaag nog een paar nieuwe Nike schoenen toe aan je collectie.

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring