Travis Scott en Fragment bundelen opnieuw hun krachten voor een Air Jordan 1 Low Release

Travis Scott blijft de sneakerwereld domineren met zijn unieke uitvoeringen van de Air Jordan 1 Low. De rapper uit Houston heeft de afgelopen jaren verschillende opvallende colorways van dit populaire model uitgebracht, waaronder de ‘Mocha’, ‘Phantom’ en ‘Olive’. In 2021 werkte hij samen met het Japanse merk Fragment Design aan een blauw-witte versie van de Air Jordan 1 Low, en nu staat er voor 2025 een nieuwe variant op de planning.

De meest iconische Air Jordan 1 Low

De Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low wordt beschouwd als een van de meest iconische versies van de Air Jordan 1 Low. Deze sneaker, die in 2021 werd uitgebracht, combineerde de kenmerkende stijlen van Travis Scott en Fragment in een blauw-witte en zwarte colorway.

De samenwerking resulteerde ook in een populaire hoge variant van de sneaker, wat de samenwerking nog legendarischer maakte onder sneaker liefhebbers.

104 | Travis Scott x Fragment x AIR Loyal JORDAN Low OG DM7866 -  ParallaxShops - In Hand Look at the Air Max 95 Inspired Air Jordan Like 4  SE Neon

Nieuwe kleurvariant voor 2025: ‘Sail Military Blue’

Sinds de release in 2021 is Hiroshi Fujiwara, de oprichter van Fragment, meerdere keren gespot met verschillende samples van de Travis Scott x Fragment sneakers. Een van deze samples lijkt nu eindelijk een officiële release te krijgen in 2025. Onlangs verschenen de eerste beelden van de nieuwe ‘Sail Military Blue’ colorway, die de sneakerwereld wederom in beroering bracht.

Details van de ‘Sail Military Blue’ colorway

De nieuwe ‘Sail Military Blue’ variant van de Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG heeft een elegante witte leren bovenkant. De reversed Swoosh, een kenmerkend ontwerpdetail van Travis Scott, en de overlay op de hiel zijn uitgevoerd in een levendige blauwe kleur.

De middenzool heeft een vergeelde tint, wat de sneaker een stijlvolle vintage uitstraling geeft. Deze combinatie van klassieke en moderne elementen maakt de schoen tot een must-have voor zowel verzamelaars als casual sneaker fans.

Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG DM7866-104

Verwachte releasedatum en beschikbaarheid

De officiële releasedatum voor de Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG ‘Sail Military Blue’ is nog niet bekendgemaakt. Echter, de sneaker wordt verwacht in 2025 en belooft wederom een grote hit te worden. Zorg ervoor dat je de eerste beelden van dit unieke paar bekijkt en houd de releasekalenders goed in de gaten zodat je deze release niet mist!

Met deze nieuwe samenwerking tussen Travis Scott en Fragment kunnen sneaker liefhebbers zich verheugen op nog een iconische toevoeging aan de Air Jordan 1 Low-reeks. Blijf op de hoogte voor meer informatie en updates over deze spannende release.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring