AFEW STORE

AFEW STORE

AFEW STORE is een Duitse webshop die sneakers, kleding en accessoires verkoopt. AFEW is opgericht in 2008 in Düsseldorf. Binnen zeer korte tijd zijn zij uitgegroeid tot een grote- en bekende naam in de internationale sneakerwereld. Het assortiment dat zij voeren, groeit elke jaar verder uit.

Na alle jaren dat ze deze shop bestaat is het nog steeds een echte familiebedrijf. Het bedrijf wordt namelijk gerund door de twee broers Andy en Marco.

Naast de normale sneaker releases kun je bij AFEW STORE ook terecht voor exclusieve sneakers, zoals onder andere de collabs (een sneaker uitbrengen in samenwerking met een ander bedrijf) die zij de afgelopen jaren hebben uitgebracht met de grootste sneakermerken van de wereld, zoals Nike, Adidas, ASICSTIGER, Diadora en KangaROOS.

Neem dus zeker even de tijd om de website van AFEW te bekijken. Klik hier om naar deze website te gaan!

Inhoudsopgave van deze AFEW STORE pagina

AFEW STORE sneakers

AFEW staat natuurlijk bekend om hun gruwelijk dikke sneakers. Iedereen kan zich nog wel de AFEW STORE x Asics Gel Lyte III “Koi” herinneren. Of de collab met Diadora, de V7000 “Highly Addictive”. De AFEW sneakers hebben dus zeker wel naam gemaakt in de sneakerwereld.

Maar ook de AFEW shop is wel een website die door de grote sneakerfreaks regelmatig wordt gecheckt. Het aanbod dat zij hebben, dat bestaat uit niet alleen maar gruwelijk dikke sneakers maar ook kleding en accessoires zijn zeker onopgemerkt gebleven.

Check hier alle AFEW sneakers!

Handige AFEW sneakers links

Ben jij op zoek naar toffe sneakers? Dan moet jij zeker even het aanbod AFEW sneakers checken!

Hieronder vind jij populaire en handige links om direct naar het juiste aanbod te gaan op de website van A few Store!

Bekijk hier alle AFEW sneakers!

[/][td_block_video_embed video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=T_qXz9UVXZs” custom_title=”Bekijk de documentaire over AFEW STORE”][vc_separator]

AFEW Raffle

Niet iedereen is bekend met raffles. Daarom leggen wij het eerst even voor jullie uit!

Een raffle is een verloting waarbij veel mensen zich inschrijven! Niet iedereen weet dus een paartje van de gewilde sneakers te bemachtigen.

Het is dus een verloting, als je niet wint betaal je ook niks. Als je wel wint betaal je de prijs van de sneaker.

Het betalen gaat via PayPal. Zodra jij uitgeloot bent zal dit allemaal automatisch gaan zoals je van PayPal gewend bent!

Je betaalt wel verzendkosten. Dit verschilt nogal per land.

AFEW heeft vaak raffles waarvoor jij je kan inschrijven! Check hier de link om direct op de pagina te komen van de raffles die AFEW heeft!

Bekijk hier alle raffles van AFEW

 

Is AFEW STORE betrouwbaar en legit?

Is AFEW STORE legit? Deze vraag kunnen we natuurlijk alleen maar beantwoorden met een dikke JA! Meer “legit” kan eigenlijk.

Voor zover wij weten hebben ze een prima klantenservice, behandelen ze retouren erg goed en versturen ze pakketjes altijd snel zodat je snel van je nieuwe paartje(s) kunt genieten. Dus om alle vragen weg te nemen; AFEW STORE is zeker legit!

Ga naar de website van AFEW STORE

AFEW STORE reviews en beoordelingen

Doordat wij vaak de vraag krijgen: “Is AFEW STORE legit?” of “Is AFEW STORE betrouwbaar?” zijn wij even voor jullie op zoek gegaan naar een aantal reviews en beoordeling over AFEW. Deze zijn we o.a. tegen gekomen op Trustpilot.

Op Trustpilot heeft AFEW 96 reviews. Daarvan scoort 84% “uitstekend”, 2% een “goed”, 1% een gemiddeld, ook 1% een “slecht” en (relatief veel) 11% een zeer slecht. Lees alle reviews hier! Er is helaas maar één Nederlandse review. Maar die luidt als volgt:

  • “Geweldige winkel, heerlijke aanbieden en maar 7 euro verzendkosten naar Nederland. Een paar Nikes die hier 120 euro waren voor 77 incl verzending besteld en binnen 4 dagen ontvangen!!”

Waar is de AFEW STORE gevestigd?

De winkel van AFEW is gevestigd in Düsseldorf in Duitsland. Je kunt deze winkel vinden aan de Oststraße 36. Mocht het nodig zijn, de postcode is: 40211.

Vanuit Amsterdam is het slecht 2 uur en 27 minuten rijden over de A3. Deze route is 223 kilometer. Wil je de A57 pakken, dan ben je 233km onderweg en doe je daar 2 uur 34 minuten over.

Sfeerimpressie van AFEW STORE

Wil jij weten hoe de winkel van AFEW eruit ziet? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben wij een aantal dikke foto toegevoegd, zodat je een beeld hebt wat je kunt verwachten als je helemaal naar Düsseldorf gaat.

Klik hier om naar de website van AFEW te gaan!

AFEW STORE shipping informatie

Alle bestellingen bij AFEW STORE worden verzonden in originele verpakking en dubbel verpakt na betaling via DHL Premium / FedEx Express. Van maandag tot en met vrijdag worden bestellingen dezelfde dag of de volgende dag verzonden.

Bestellingen van zaterdag worden op maandag verzonden. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang jij een e-mail met het trackingnummer. AFEW STORE verzend naar Nederland

  • Verzendkosten € 7,95
  • Gratis verzending vanaf 250 €
  • Levertijd 2-5 werkdagen
  • Verzonden via FedEx

AFEW STORE retour informatie

Als jij niet tevreden bent met jouw bestelling, dan kun je deze gelukkig gewoon retourneren. Het herroepingsrecht bedraagt ​​veertien dagen. Dat betekent dat je je bestelling binnen veertien dagen na ontvangst van het pakket kunt retourneren.

Retourneer daarom alleen ongedragen artikelen alleen samen met de originele verpakking. Daarom raden wij jou aan de originele verzendverpakking te gebruiken.

Bij je bestelling vind je een retourformulier in het pakket. Mocht je die niet meer hebben, dan kun je die hier downloaden. Vul het in en voeg het bij de aangifte.

Verstuur daarna jouw retour naar het volgende adres: Ga naar uw plaatselijke postkantoor en stuur het pakket naar ons: AFEW STORE Oststr. 36 40211 Düsseldorf Germany Zodra AFEW de retourzending terug heeft ontvangen wordt deze gecontroleerd en krijg je jouw geld terug.

Check de informatiepagina’s over de sneakershops en Sneakerplaats partners hier:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring