Air Flight ’89 Low x Stüssy white and pecan

Op 13 december om 9:00 is het zover: Nike en Stüssy slaan opnieuw de handen ineen en presenteren een herinterpretatie…

Op 13 december om 9:00 is het zover: Nike en Stüssy slaan opnieuw de handen ineen en presenteren een herinterpretatie van een iconische basketbalschoen. De Air Flight ’89 Low x Stüssy White and Pecan belooft een luxe gevoel te leveren met een combinatie van glad wit leer, opvallende Pecan accenten en aangepaste overlays met een textuur die doet denken aan slangenleer. Laten we deze opvallende samenwerking eens van dichterbij bekijken.

Een nieuwe draai aan een klassieker

De Air Flight ’89 Low is een basketbalicoon uit 1989, en in deze samenwerking met Stüssy krijgt de schoen een moderne twist. Het gebruik van glad wit leer zorgt voor een strakke en frisse uitstraling, terwijl de Pecan accenten een warm contrast bieden.

Luxe in de fetails

Het draait allemaal om de details, en deze sneaker is er vol van. De aangepaste overlays met slangenhuidtextuur voegen een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan het design. Deze schoen is een statement van stijl en vakmanschap.

Comfort met Nike Air demping

Naast stijl biedt de Air Flight ’89 Low x Stüssy ook ultiem comfort dankzij de Nike Air demping in de middenzool. Of je nu op het basketbalveld staat of gewoon op straat loopt, deze schoen zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel blijft.

Stüssy logo en Nike x Stüssy merkdetails

Het iconische Stüssy logo met de dubbele S pronkt op deze schoen, samen met Nike x Stüssy merkdetails op de tong. Het is een subtiele maar krachtige herinnering aan de samenwerking tussen twee grootheden in de modewereld.

Kortom, de Air Flight ’89 Low x Stüssy White and Pecan is een must-have voor liefhebbers van stijl en basketbal. Deze samenwerking brengt het beste van beide werelden samen in een schoen die zowel op het veld als daarbuiten opvalt. Zorg ervoor dat je klaarstaat op 13 december om 9:00 om deze exclusieve sneaker aan je collectie toe te voegen.

Shop hier de Nike Air Flight ’89 low x Stüssy