Alles over de Air Jordan 4

Geschiedenis van Jordan 4

De Jordan 4 werd uitgebracht in 1989, ontworpen door Tinker Hatfield. Het was het eerste Air Jordan model uitgebracht op de wereldmarkt, waarmee Nike een ware moloch werd. De Nike Jordan 4 was geïnspireerd door auto’s zoals de Lotus Elan, met zijn slanke lijnen en scherpe hoeken.

De Air Jordan 4 had een zichtbare air unit op de hiel, evenals Nike’s “Flight” branding op de tong. De Air Jordan 4 werd uitgebracht in vier kleurstellingen: “Wit/Cement, Vuurrood/Zwart, Bred/Zwart, en Militair Blauw/Wit. De Jordan 4 is een van de meest iconische Nike sneakers aller tijden en heeft Nike’s plaats in de sneaker cultuur verstevigd.

Shop de Air Jordan 4 hier

Hoe stijl je Jordan 4’s

Jordan 4 is een klassieke sneaker die al tientallen jaren meegaat. Hoewel de stijl relatief onveranderd is gebleven, zijn er toch een aantal manieren om hem een frisse look te geven.

Een optie is om te gaan voor een monochrome look door de schoenen te combineren met zwarte of witte jeans. Een andere mogelijkheid is om de kleur te benadrukken met een felgekleurd T-shirt of jack.

Voor een meer streetwear-geïnspireerde look, rock je de Jordan 4 met een gescheurde jeans en een oversized hoodie. Het maakt niet uit hoe je ze styled, Jordan 4 zal zeker een statement maken.

Waar koop ik een Air Jordan 4?

De Jordan 4 is een niet makkelijk te vinden sneaker. Als je op zoek bent naar een paar, kun je het beste bij een paar verschillende retailers kijken. Air Jordan 4’s zijn verkrijgbaar bij de meeste grote sneaker winkels, en ze kunnen ook online worden gevonden.

Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van waar je ze koopt, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. U kunt ook vinden Air Jordan 4s op sommige sportartikelen winkels, hoewel ze misschien niet zo veel kleurstellingen of maten beschikbaar. Als het aankomt op het kopen van Air Jordan 4s, is er geen een-size-fits-all antwoord.

Het hangt allemaal af van je voorkeuren en budget. Echter, met een beetje zoeken, moet je in staat zijn om het perfecte paar Air Jordan 4s voor jezelf te vinden.

Beroemdheden die de Jordan 4 Retro hebben gedragen

Air Jordan retro 4sneakers zijn een van de meest populaire stijlen van de Air Jordan lijn. Ze werden voor het eerst uitgebracht in 1989, en ze werden al snel een favoriet onder basketbalspelers en beroemdheden.

Sommige van de beroemdheden die zijn gespot met het dragen van Air Jordan 4 retro’s zijn LeBron James, Drake, en Justin Bieber. Air Jordan retro’s 4 staan bekend om hun comfort en stijl, en ze blijven een populaire keuze onder zowel beroemdheden als gewone mensen.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele sneaker, is de Air Jordan 4 Retro een geweldige optie.

Shop de Jordan 4 hier

Verschillende colorways van Nike Jordan 4

Jordan heeft veel verschillende colorways, hieronder staan een paar van de dikste!

De Jordan 4 Black Cat verscheen in 2006 en werd daarna nog 2 keer uitgebracht. In 2020 kwam hij voor het laatst uit. De Jordan was geïnspireerd op Michael Jordan’s “Black Cat” bijnaam. De sneaker is helemaal zwart meteen 3M reflecterende tong.

De Air Jordan 4 Black cat heeft een uniek ontwerp met een bovenwerk van kunststof mesh en een zichtbare Air Max unit.

Shop de Jordan 4 “Black Cat” hier!

Air Jordan 4 ‘Off-White’ zijn een van de meest geanticipeerde sneakers van 2019. Ze zijn ontworpen door Virgil Abloh en hebben een wit en grijs bovenwerk met Off-White branding op de hiel.

De Air Jordan 4 ‘Off-White’ is een must-have voor elke sneakerhead en zal zeker hoofden doen omdraaien als je ze draagt. Grijp een paar voordat ze allemaal weg zijn!

Shop de Jordan 4 “Off White” hier!

De Air Jordan 4 Oreo werd uitgebracht in december van 2015. De Air Jordan 4 is een van de meest populaire sneakers aller tijden en de Air Jordan 4 Oreo heeft een zwart-witte colorway die erg clean en klassiek is.

De Air Jordan 4 Oreo werd zeer goed ontvangen door sneakerheads en is een van de meer gewilde Air Jordan 4’s. De Air Jordan 4 Oreo is een must-have voor elke Air Jordan fan of sneakerhead.

Shop de Jordan 4 “Oreo” hier!

De Air Jordan 4 Fire Red verscheen in mei 1989 en is een van de OG colorways van de Air Jordan 4. De Air Jordan. De Air Jordan 4 Fire Red heeft een bovenwerk van wit leer met rode accenten

De Air Jordan 4 Fire Red is een iconische sneaker en zal zeker hoofden doen omdraaien en je complimenten opleveren als je ze draagt!

Shop de Jordan 4 “Fire Red” hier!

Dit is een mooie sneaker die zeker onder de ‘Jordan’ valt, deze sneaker bevat een mooie gele kleur die er goed uitspringt. Veder is de zool wit en bevat de sneaker zwarte accenten.

De Air Jordan 4 Lightning is een heel unieke en zeldzame sneaker die zeker hoofden zal doen omdraaien. Als je een paar kunt bemachtigen, zul je de afgunst van al je vrienden zijn!

Shop de Jordan 4 “Lightning” hier!

Shop de Air Jordan 4 hier

Hoe vallen Jordan 4 sneakers?

Een van de belangrijkste kenmerken van de Air Jordan 4 is de unieke Air unit, die zorgt voor een superieure demping en maakt de sneaker ongelooflijk comfortabel. De Air Jordan 4 heeft ook een geperforeerde bovenkant voor ademend vermogen en een duurzame rubberen buitenzool voor tractie.

Als het op stijl aankomt, is de Air Jordan 4 verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, waardoor het gemakkelijk is om een paar te vinden dat bij je smaak past. Of je nu op zoek bent naar een klassiek zwart-wit paar of iets meer in het oog springend, Air Jordan 4 sneakers zullen zeker de aandacht trekken!

Benieuwd geworden naar deze dikke sneaker, klik dan hier! Benieuwd naar andere dikke releases? Hou dan onze releasekalender en blog in de gaten!

Shop de Nike Air Jordan 4 hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring