Alles over de Balenciaga Triple S

Als je een sneakerhead bent, dan weet je alles over de Balenciaga Triple S. Ze waren een van de meest gehypte sneakers van 2017, en ze zijn ook nu nog populair. Maar wat maakt ze zo bijzonder?

In deze blog nemen we de Triple S onder de loep en onderzoeken we waarom ze zo populair zijn. Blijf op de hoogte!

Shop de Balenciaga Triple S hier

Wat zijn de Balenciaga Triple S en hoe zien ze eruit?

De Balenciaga Triple S is een grove, dad-style sneaker die aan populariteit wint in de modewereld. De schoen wordt gekenmerkt door zijn driedubbele zool, die hem een grove en overdreven look geeft.

Hoewel de Triple S voor het eerst in 2017 uitkwam, heeft hij onlangs een opleving in populariteit gekend door zijn unieke stijl.

De schoen wordt nu beschouwd als een must-have item voor elk modebewust individu. Behalve om zijn aparte stijl staat de Balenciaga Triple S ook bekend om zijn comfort en duurzaamheid.

De dikke zool van de schoen geeft steun en demping, waardoor hij ideaal is om dagelijks te dragen.

Of je nu een liefhebber bent van streetwear of gewoon een comfortabele sneaker zoekt, de Balenciaga Triple S is zeker de moeite waard om te bekijken.

Shop de Balenciaga Triple S hier

Waarom zijn ze zo populair?

Het valt niet te ontkennen dat de Balenciaga Triple S een van de populairste sneakers op de markt is van dit moment. En er zijn een paar redenen waarom. Allereerst zijn ze waanzinnig comfortabel.

De dikke zool geeft demping die ongeëvenaard is, en de constructie is van topklasse. Ze zijn ook uiterst veelzijdig en kunnen bij zowat alles gedragen worden, of je je nu op- of afkleedt.

Bovendien heeft de Triple S een beetje een “ugly sneaker” esthetiek die veel mensen aantrekkelijk vinden.

In een wereld waar iedereen elkaar probeert te overtreffen met de nieuwste modetrends, biedt de Triple S een verfrissend andere look die toch stijlvol weet te zijn.

Tenslotte zijn ze redelijk geprijsd voor een high-end sneaker, wat ze toegankelijk maakt voor een bredere groep mensen.

Al deze factoren samen maken de Tripple S Balenciaga tot een van de meest gezochte sneakers op de markt van vandaag.

Geschiedenis van de Balenciaga Tripple S

In 2018 bracht Balenciaga de Triple S uit, een chunky high-top sneaker die al snel een mode-icoon werd.

De Triple S werd ontworpen door Demna Gvasalia, de creatief directeur van Balenciaga, die bekend staat om zijn experimentele en vaak avant-gardistische ontwerpen.

De Triple S werd geïnspireerd door verschillende bronnen, waaronder wandelschoenen, Dad sneakers, en orthopedische schoenen.

De Triple S won snel aan populariteit door zijn unieke ontwerp en Balenciaga’s luxe-imago van hoge kwaliteit.

De sneaker werd gedragen door beroemdheden en mode-influencers over de hele wereld, en figureerde in belangrijke modetijdschriften en runway shows.

In 2019 bracht Balenciaga een tweede versie van de Triple S uit, die een iets ander ontwerp en een hoger prijskaartje had. De Balenciaga Triple S heeft zijn plaats gecementeerd als een van de populairste sneakers van de 21e eeuw.

Shop de Balenciaga Triple S hier

Hoe valt Balenciaga triple S?

Als het op Balenciaga triple S sneakers aankomt, is er geen een-maat-is-gelijk antwoord. De schoenen zijn er in een reeks maten, van klein tot groot, en ze lopen ook wat aan de grote kant.

Dat betekent dat als je normaal maat 8 hebt, je misschien beter maat 7,5 kunt bestellen. Wat betreft de pasvorm van de schoenen hangt het ervan af voor welke stijl je gaat.

Als je een meer ontspannen look wilt, kun je een halve maat kleiner gaan. Maar als je een meer getailleerde look zoekt, kun je misschien beter je maat aanhouden.

Uiteindelijk is het aan jou hoe je wilt dat je schoenen passen, dus zorg ervoor dat je ze past voor je ze koopt.

Hoeveel kosten Balenciaga Triple S, en waar kan ik ze kopen?

Balenciaga Triple S sneakers zijn een van de heetste modeartikelen op de markt op dit moment. Hoeveel kosten ze nu, en waar kun je ze kopen?

De prijzen voor de Triple S variëren naargelang de winkelier, maar ze variëren meestal van 800,- tot 1.000,-. Er zijn een aantal plaatsen waar je Balenciaga Triple S sneakers kunt kopen, waaronder online winkeliers als SSENSE en Farfetch.

Je kunt ze ook rechtstreeks van Balenciaga’s website kopen. Als je een goedkopere optie zoekt, kun je proberen ze tweedehands te kopen van sites als Grailed of StockX.

Wees echter bereid een meerprijs te betalen voor licht gebruikte paren. Over het geheel genomen zijn Balenciaga Triple S sneakers een stijlvolle en prijzige investering.

Maar als je bereid bent het geld uit te geven, kun je ze bij een aantal verschillende winkeliers vinden.

Enkele dikke colorways

  • Balenciaga Tripe S beige
  • Balenciaga Tripe S zwart
  • Balenciaga Tripe S black
  • Balenciaga Tripe S grijs

Deze Balenciaga Triple S colorways zijn er in verschillende maten en zijn er voor dames en heren.

Dus daar heb je het, de Balenciaga Triple S. Een schoen die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en zeker een statement maakt.

Als je een paar wilt bemachtigen, kijk dan op Sneakerplaats.com waar we de breedste selectie sneakers online beschikbaar hebben. Met zo veel opties om uit te kiezen, bent u zeker om het perfecte paar vetste sneakers voor u te vinden!

Shop de Balenciaga Triple S hier

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring