Alles over de Jordan 11

Het is weer die tijd van het jaar waarin de lucht wat frisser begint te worden, de bladeren van kleur beginnen te veranderen, en alles met pompoenspijs in de schappen ligt.

Ter ere van het seizoen nemen we vandaag een kijkje bij een van Nike’s meest iconische sneakers: De Jordan 11. Voor sneakerheads overal is deze schoen praktisch synoniem met lekker weer.

Dus of je je nu voorbereidt om zelf een paar te kopen of gewoon nieuwsgierig bent naar waar al die hype over gaat, lees verder voor onze kijk op de Jordan 11.

Inhoudsopgave over de Jordan 11:

Shop de Jordan 11 hier

Geschiedenis van de Jordan 11

De Jordan 11 is een van de populairste sneakers aller tijden geweest. De sneakers werden ontworpen door Tinker Hatfield en kwamen voor het eerst uit in 1995 en werden al snel een favoriet van NBA superster Michael Jordan.

De Jordan 11 heeft een strak ontwerp met een bovenwerk van lakleer en een luchtzool voor demping. De sneakers werden oorspronkelijk uitgebracht in vier kleurstellingen: zwart/rood, wit/zwart, zwart/blauw, en wit/rood.

In 1996 verscheen de Jordan 11 in een nieuwe colorway, wit/goud, ter herinnering aan Jordan’s vierde NBA kampioenschap.

De Jordan 11 is sindsdien in talloze kleurstellingen uitgebracht en wordt algemeen beschouwd als een van de beste basketbalschoenen ooit gemaakt. Ook nu nog is de sneaker enorm populair bij zowel basketballers als sneakerheads.

Het ontwerp en de materialen die op de Jordan Retro 11 gebruikt zijn

De Jordan Retro 11 is een basketbalschoen die in 1995 door Nike werd uitgebracht. Het was de eerste Air Jordan die in lage topvorm werd uitgebracht en wordt beschouwd als een van de populairste Air Jordan modellen aller tijden.

Michael Jordan zelf droeg de Retro 11 tijdens het NBA seizoen 1995-1996, toen hij de Chicago Bulls naar een record van 72-10 in het reguliere seizoen leidde.

De Retro 11 is in de loop der jaren in allerlei kleurstellingen en materialen uitgebracht, maar het oorspronkelijke ontwerp is grotendeels ongewijzigd gebleven.

De schoen heeft een bovenwerk van volnerfleer met panelen van mesh voor ademend vermogen, een schacht van koolstofvezel voor steun, en een Air unit over de hele lengte voor demping.

De Jordan Retro 11 is een klassieke basketbalschoen die populair blijft bij zowel spelers als verzamelaars.

Hoe kun je de Jordan 11 stylen

De Jordan 11 is een van de populairste sneakers die er zijn. Dankzij het strakke ontwerp en de comfortabele pasvorm is het geen wonder dat zo veel mensen deze schoen graag rocken.

Maar hoe style je de Jordan 11 nu precies? Wel, er zijn een paar verschillende manieren waarop je dat kunt doen.

Eén mogelijkheid is om ze te combineren met een paar skinny jeans en een eenvoudig T-shirt. Deze look is casual en moeiteloos, maar toch stijlvol.

Een andere manier om de Jordan 11 te stylen is door ze te combineren met een jurk of rok. Dit is een mooie optie voor een meer geklede look.

En tenslotte kun je de schoenen altijd gewoon rocken met een korte broek of sweater. Dit is een geweldige optie voor een ontspannen, comfy look.

Hoe je ze ook kiest te stylen, de Jordan 11 geeft je zeker een chique en stijlvolle look.

Alles over de Jordan 11 Low

De Jordan 11 Low is een sneaker die voor het eerst in 1995 uitkwam.

Hij werd ontworpen door Tinker Hatfield, was geïnspireerd op een smoking en had een strak, geheel zwart bovenwerk. De schoen was meteen een klassieker en is in de loop der jaren in een aantal verschillende kleurstellingen uitgebracht.

Tegenwoordig is de Jordan 11 Retro Low een van de populairste sneakers op de markt en is hij te zien aan de voeten van beroemdheden en atleten.

Of je nu al lang fan bent of net in het spel komt, de Jordan 11 Retro Low is een must-have voor elke sneakerverzameling.

Alles over de Jordan 11 High

De Jordan 11 High is een basketbalschoen die voor het eerst in 1996 verscheen. Hij werd ontworpen door Tinker Hatfield en was geïnspireerd op een geklede schoen die Hatfield Michael Jordan had zien dragen.

De schoen is geconstrueerd met een koolstofvezel plaat en voorzien van een luchtzool over de hele lengte. De buitenzool is van rubber en heeft een patroon om tractie en duurzaamheid te bieden.

De Jordan 11 High is uitgebracht in een aantal verschillende kleurstellingen, waaronder de “Concord” kleurstelling, die het meest populair is.

De schoen blijft tot op de dag van vandaag populair en wordt beschouwd als een van de beste basketbalschoenen ooit gemaakt.

Shop de Jordan 11 hier

Wat dikke Air Jordan 11 colorways

Waar kun je de Jordan 11 kopen

Dus je bent op jacht naar een paar Jordan 11’s. Je hebt hoog en laag gezocht, maar je schijnt ze nergens te kunnen vinden. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.

Hier zijn een paar tips over waar je de Jordan 11 kunt kopen. Kijk eerst in je plaatselijke sneakerwinkels. Als ze ze niet in voorraad hebben, kunnen ze ze misschien wel voor je bestellen.

Ten tweede, probeer online te zoeken. Er zijn een aantal gerenommeerde winkeliers die Jordan 11’s verkopen. Als je ze ten slotte nog steeds niet kunt vinden, kun je altijd eBay of StockX proberen.

Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen zul je het perfecte paar Jordan 11’s in een mum van tijd kunnen vinden.

Dus daar heb je het, de lowdown over een van de meest populaire sneakers in de geschiedenis.

Of je nu een sneakerhead bent die een paar voor zichzelf wil kopen of gewoon nieuwsgierig bent naar waar alle hype over gaat, we hopen dat dit artikel je heeft gegeven wat je nodig hebt.

En als je nog steeds niet overtuigd bent dat de Jordan 11 koning is, vergeet dan niet om Sneakerplaats.com te bekijken waar je de vetste sneakers online kunt shoppen!

Shop de Jordan 11 hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring