Alles over de Nike Blazer

Als je een fan bent van sneakers, dan ken je de Nike Blazer. Het is een van Nike’s populairste sneakers, en niet voor niets.

Ze zijn stijlvol en comfortabel, perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. In dit blogbericht nemen we de Nike Blazer onder de loep en enkele van de verschillende kleurstellingen die verkrijgbaar zijn.

We bespreken ook waarom de Nike Blazer zo populair is en hoe hij zich verhoudt tot andere populaire sneakers op de markt. Dus als je geïnteresseerd bent in meer informatie over de Nike Blazer, lees dan verder!

Inhoudsopgave over de Nike Blazer:

Shop de Nike Blazer hier

Geschiedenis van de Nike Blazers

De Nike Blazer werd voor het eerst geïntroduceerd in 1972 als basketbalschoen. Maar pas in het midden van de jaren 1970 begon de Blazer echt aan te slaan als modeartikel, mede dankzij de steunbetuiging van superster basketbalspeler George Gervin.

Gervin stond bekend om zijn flamboyante speelstijl, en de Nike Blazer paste precies bij zijn imago. In 1977 bracht Nike een signature model van de Blazer uit voor Gervin, met zijn “Iceman” logo op de tong.

De Blazer werd al snel een van Nike’s populairste sneakers, en hij blijft tot op de dag van vandaag een hoofdbestanddeel van de line-up van het merk.

Dankzij zijn stijl en veelzijdigheid werd de Nike Blazer omarmd door iedereen, van NBA legendes tot hip-hop royalty’s, en verstevigde zo zijn plaats als een icoon in zowel basketbal als mode.

Hoe kun je Nike Blazers te stylen

Blazers zijn een veelzijdige schoen die zowel gekleed als gekleed kan worden, waardoor ze een perfecte keuze zijn om elke dag te dragen.

Een van de gemakkelijkste manieren om Nike Blazers te stylen is met een jeans. Voor een meer casual look kun je een opgerolde boyfriend jeans en een cropped T-shirt proberen.

Voeg een denim jasje toe voor extra warmte. Voor een meer verzorgde look verwissel je de jeans voor een zwarte slim-fit broek en stop je er een wit overhemd met button-down in.

Voeg een blazer en hakken toe om de outfit compleet te maken. Nike blazers kunnen ook gedragen worden met rokken en jurken. Voor een leuke en flirterige look combineer je ze met een minirok en een cropped top. Voeg een maillot en een leren jack toe voor kille dagen.

Voor iets geraffineerders probeer je Nike Blazers te combineren met een midi-rok en blouse. Voeg hoepeloorbellen en rode lippenstift toe om de look af te maken. Hoe je ze ook stylet, Nike Blazers geven je outfit zeker een oppepper.

Shop de Nike Blazer hier

De Nike Blazer Mid 77

De Nike Blazer Mid 77 is een retro-geïnspireerde basketbalschoen die zowel stijl als comfort biedt. Het leren bovenwerk zorgt voor een klassieke look, terwijl de gewatteerde kraag en schuimrubberen voering demping en steun bieden.

Het mid-cut ontwerp biedt stabiliteit en bescherming van de enkel, en de visgraat buitenzool helpt bij grip en tractie. De Nike Blazer Mid 77 is een prima keuze voor iedereen die een klassieke basketbalschoen met moderne kenmerken zoekt.

De Nike Blazer Mid 77 is er in veel verschillende maten en is er voor zowel dames als heren!

Nike Blazer Low

De Nike Blazer Low is een klassiek silhouet dat al tientallen jaren een vaste waarde is in de sneakerwereld. De Blazer Low heeft een strak, eenvoudig ontwerp met een laag uitgesneden profiel en een rubberen buitenzool.

Het bovenwerk is gemaakt van suède of leer, en de schoen heeft een Nike Swoosh logo op het zijpaneel. De Blazer Low is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kan naar eigen smaak worden aangekleed of afgezwakt.

Of je nu het basketbalveld opgaat of de straat op gaat, de Nike Blazer Low is een veelzijdige sneaker die je er goed uit laat zien.

Nike Blazer sale

Nike houdt uitverkoop op Blazers! Op dit moment kun je tot 50% korting krijgen op geselecteerde stijlen van deze klassieke sneaker.

Of je nu een low-top, mid-top of high-top versie zoekt, er is vast en zeker een stijl die perfect bij je past. En met zo’n geweldige korting is er nog nooit een beter moment geweest om een paar Blazers te kopen.

Dus wacht niet langer, ga naar Nike.com en bemachtig een paar (of twee) voor ze allemaal weg zijn!

Shop de Nike Blazer sale hier

Shop de Nike Blazer hier

Hoe vallen Nike Blazers?

Wat de maatvoering betreft hebben Nike Blazers de neiging groot te lopen. Het is aan te bevelen een halve maat kleiner te bestellen dan je gebruikelijke schoenmaat.

Dit kan echter variëren naar gelang de stijl van de Blazer die je kiest. Bijvoorbeeld, de low top stijl neigt naar maatvastheid, terwijl de mid top en high top modellen de neiging hebben groot te lopen.

Houd hier rekening mee als je Nike Blazers online of in de winkel bestelt.

De Nike Blazers zijn een veelzijdige sneaker die je zowel up als down kunt kleden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar sneakers om te dragen naar de sportschool, of een paar frisse kicks om te rocken op je volgende avondje uit, de Nike Blazers moeten zeker bovenaan je lijst staan.

En als je andere dikke sneakers wilt shoppen, kijk dan op Sneakerplaats.com! Bedankt voor het lezen, en zorg ervoor dat je snel terugkomt voor meer sneaker nieuws en updates.

Shop de Nike Blazer hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring