Alles over de Nike Dunk Low

Geschiedenis van de Nike Dunk Low

Nike’s Dunk Low kwam voor het eerst in de schappen in 1985 en was ontworpen als een basketbal schoen. Het was een low-top versie van Nike’s populaire Dunks en werd al snel een favoriet onder college en professionele spelers.

De Nike Dunk Low kreeg al snel aanhang door zijn stijl, comfort en duurzaamheid. Nike bracht in de loop der jaren verschillende versies van de Dunk Low uit, waaronder de “citrus” colorway in 2002 en de “Panda Bear” colorway in 2005. In 2009, lanceerde Nike de Nike Dunk Low opnieuw als onderdeel van de Nike SB lijn van skateboard schoenen.

De Nike SB Dunk Low won snel aan populariteit onder skateboarders en sneakerheads. Vandaag de dag wordt de Nike Dunk Low beschouwd als een van Nike’s meest iconische sneakers.

Shop de Nike Dunk Low hier

Hoe stijl je de Nike Dunk Low voor verschillende gelegenheden?

Nike’s Dunk Low sneakers zijn een veelzijdige stijl die je zowel up- als down kunt kleden. Voor een casual look, combineer je ze met jeans en een t-shirt. Als je op zoek bent naar een beetje meer rand aan je outfit, probeer ze te dragen met een leren broek of een denim rok.

En voor een echte streetstyle-approved look, kun je Nike Dunks dragen met een jogger en een oversized hoodie. Hoe je ze ook styled, Nike Dunks zijn er zeker van om elke outfit op te waarderen.

Beroemdheden die de Nike Dunk Low hebben gedragen

Nike’s Dunk Low sneakers zijn gedragen door een aantal beroemdheden door de jaren heen.

Misschien wel de meest bekende is basketbal ster LeBron James, die vaak werd gezien met het dragen van de Nike Dunks tijdens zijn tijd bij de Miami Heat. Andere beroemdheden die zijn gespot in Nike Dunks zijn rapper Travis Scott, actrice Blake Lively, en zanger Justin Bieber.

Nike’s Dunk Low sneakers zijn stijlvol en comfortabel, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel beroemdheden als gewone mensen. Dankzij hun populariteit bij beroemdheden, zijn Nike Dunks een van de meest gewilde sneakers op de markt geworden.

Shop de Dunk Low hier

Waar kun je de Nike Dunk Low kopen?

Nike Dunk Low sneakers kunnen worden gekocht bij Nike winkels, geselecteerde retailers, en op de website van Nike. Nike Dunk Lows kunnen worden gekocht in effen kleuren, patronen, en zelfs met verschillende materialen op het bovenste deel van de schoen.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke Nike sneaker of iets uniekers, Nike Dunk Lows zijn zeker de moeite waard om te bekijken!

Een paar van de dikste Nike Dunk Low colorways

Nike Dunk Low’s zijn een van de meest populaire sneakers op de markt op dit moment. Ze zijn comfortabel, stijlvol, en passen bij zowat alles. Het Nike Dunk Low zwart-wit model is een bijzondere favoriet onder sneakerheads.

Het strakke, minimalistische ontwerp is perfect voor veelzijdige styling, en de zwart-witte kleurstelling past overal bij. Of je je nu op- of afkleedt, Nike Dunks zijn de perfecte keuze. Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, kijk dan zeker eens naar de Nike Dunks. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Shop de Nike Dunk Low “Black White” hier!

Nike’s SB Dunk Low is een populaire skateboardschoen die bekend staat om zijn comfort en duurzaamheid. De schoen is ontworpen met een laag uitgesneden kraag die ondersteuning en stabiliteit biedt, en een verstevigde tong en hiel contrefort voor extra comfort.

De Nike SB Dunk Low heeft ook een Lunarlon binnenzool voor demping en een visgraat buitenzool voor tractie. Skateboarders waarderen de Nike SB Dunk Low voor zijn veelzijdige prestaties en stijlvolle looks, en de schoen is uitgegroeid tot een go-to keuze voor veel rijders!

Shop de Nike SB Dunk Low hier!

De Nike Dunk Low Disrupt is de nieuwste toevoeging aan Nike’s populaire lijn van basketbal sneakers. De Disrupt heeft een laag uitgesneden ontwerp en een lichtgewicht constructie, waardoor hij ideaal is voor spelers die snel willen bewegen op het veld.

De schoen heeft ook Nike’s kenmerkende Zoom Air technologie in de hiel, die zorgt voor een uitstekende demping en responsiviteit. Daarnaast is de buitenzool ontworpen om goede tractie te bieden op zowel binnen- als buitenbanen.

Over het geheel genomen is de Nike Dunk Low Disrupt een veelzijdige en betaalbare basketbalschoen, die zeker in de smaak zal vallen bij een breed aantal aan spelers!

Shop de Nike Dunk Low Disrupt hier!

Nike Dunk Low sneakers zijn al jaren een vaste waarde in de Nike line-up. De nieuwste versie van de Nike Dunk Low is gekleed in een blauwe colorway die perfect is voor de zomermaanden. De Nike Dunk Low Blue heeft een bovenwerk van wit leer met blauwe overlays.

Een wit Nike Swoosh logo is te vinden op de zijkant van de schoen, terwijl een blauw Nike logo is geplaatst op de tong. Een witte tussenzool en blauwe buitenzool maken de look van de schoen compleet. De Nike Dunk Low Blue is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een klassieke sneaker met een frisse twist! 😉

Shop de Nike Dunk Low “Blue” hier!

Shop de Nike Dunk Low hier

Hoe vallen Nike Dunk Low sneakers?

Nike Dunk Low sneakers zijn een populaire keuze voor zowel basketbalspelers als casual dragers. Maar hoe vallen Nike Dunk Low sneakers eigenlijk?

Nike Dunk Low sneakers zijn ontworpen met een laag profiel en een gestroomlijnd silhouet. Ze zijn ook uitgerust met Nike Air technologie, die zorgt voor superieure demping en ondersteuning. Als gevolg hiervan zijn Nike Dunk Low sneakers in staat om de voet nauw te omhelzen, waardoor ze een nauwsluitende en comfortabele pasvorm hebben.

Daarnaast hebben Nike Dunk Low sneakers een versterkte teenbox, die helpt om de voet te beschermen tegen schokken. Als gevolg van deze ontwerpkenmerken, zijn Nike Dunk Low sneakers in staat om zowel stijl als comfort te bieden.

Hou je meer van hoge sneakers? Bekijk dan eens de pagina van de Nike Dunk High!

Hoeveel kost de Nike Dunk Low?

Nike Dunk Lows kosten meestal rond de 120,- hoewel je ze soms in de uitverkoop kunt vinden voor zo laag als 70,-. Als je op zoek bent naar een specifieke stijl of kleur, kan het zijn dat je iets meer moet betalen, maar over het algemeen zijn Nike Dunk Lows redelijk betaalbaar.

Dus als je in de markt bent voor een nieuw paar sneakers, Nike Dunk Lows zijn zeker de moeite waard om te controleren!

Shop de Nike Dunk Low hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring