Alles over de Yeezy Slides

De geschiedenis van de Yeezy Slides

Yeezy Slides zijn een soort slip-on sandalen ontworpen door Kanye West voor zijn Yeezy kledinglijn. De slides zijn gemaakt van een schuimmateriaal en voorzien van een verhoogde hiel en een zool met textuur.

Ze werden voor het eerst uitgebracht in 2017 en werden al snel een populaire zomerschoenkeuze. Yeezy slides zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en bruin

Yeezy slides zijn vernoemd naar Kanye West, die een bekende rapartiest en modeontwerper is. Hij begon de Yeezy kledinglijn in 2015, en de lijn is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gewilde merken in de modewereld.

Yeezy Slides zijn slechts een van de vele producten die West voor zijn merk heeft ontworpen. Andere zijn Yeezy sneakers, Yeezy jassen, en Yeezy hoeden

West staat bekend om zijn unieke gevoel voor stijl, en zijn kledinglijn weerspiegelt dit. Yeezy Slides zijn geen uitzondering – ze zijn stijlvol en comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor warm weer of luie dagen rond het huis.

Shop de Yeezy Slides hier

Hoe stijl je de Yeezy Slides

Yeezy slides zijn een van de meest comfortabele schoenen die er zijn en kunnen op veel verschillende manieren worden gestyled. je kan ze fijn dragen met joggers of sweatpants voor een comfy, chill look. Yeezy slides zien er ook geweldig uit met een opgerolde jeans of een korte broek.

Als je ze een beetje wilt opdoffen, combineer ze dan met een vloeiende rok of jurk. En voor de dagen met koud weer kunnen Yeezy slides zelfs met sokken gedragen worden!

Of je nu boodschappen aan het doen bent of gewoon aan het loungen, Yeezy slides zijn de perfecte keuze.

Waar kan ik de Yeezy Slides kopen?

Yeezy Slides zijn momenteel uitverkocht op de Yeezy website. Er zijn echter een paar erkende retailers die nog wel voorraad hebben. Vanaf nu, de beste weddenschap voor het vinden van Yeezy Slides is om te controleren online retailers zoals Amazon, eBay, of Social Status.

Prijzen zullen variëren afhankelijk van de verkoper, maar het is mogelijk om nieuwe of licht-gebruikte dia’s te vinden voor een redelijke prijs. Yeezy Slides zijn ook af en toe beschikbaar via wederverkoop sites zoals StockX of GOAT, maar de selectie is meestal beperkt en de prijzen kunnen hoog zijn.

Over het algemeen, de beste kans op het vinden van Yeezy Slides is om te controleren online retailers op een regelmatige basis totdat de voorraad beschikbaar wordt.

Celebrity’s met de Yeezy slippers

Yeezy slides zijn snel uitgegroeid tot een beroemdheid favoriet. Sterren zoals Kendall Jenner en Kylie Jenner zijn gespot met het dragen van de dia’s, en Kim Kardashian heeft zelfs gepost over hen op sociale media.

De Yeezy slippers zijn ontworpen door Kanye West en vervaardigd door Adidas. Ze hebben een geribbelde zool en een comfortabele band, waardoor ze perfect zijn voor een dag op het strand of bij het zwembad!

Shop de Yeezy Slides hier

De dikste Yeezy slides colorways

De Yeezy Slides zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meest populaire zijn de Pure colorways. De Pure glijbanen zijn helemaal wit met een zool met structuur. Ze zijn eenvoudig en strak, waardoor ze gemakkelijk te stylen zijn bij elke outfit.

Shop de Yeezy Slide “Pure” hier!

De Bone colorway lijkt op de Pure slides, maar met een beige band in plaats van wit. Deze slippers zijn perfect voor zomerse dagen en passen goed bij elke neutraal getinte outfit.

Shop de Yeezy Slide “Bone” hier!

De Ochre slides zijn mooi goudkleurig met een zool met structuur. Ze vallen meer op dan de Pure of Bone glijbanen, maar kunnen nog steeds op allerlei manieren worden gestyled.

Shop de Yeezy Slides “Ochre” hier!

Yeezy slide on feet

Picture by @woolmen !

Hier hebben we een paar zieke slides, mooi gesteld zijn ze met de kleding en de slippers zo erbij. Ze zien er ook erg comfortabel uit om ergens mee heen te gaan.

Je kan er zo mee naar de supermarkt lopen. Op het eerste oog zien ze er wel een beetje lomp uit, maar als je er eenmaal gewend aan bent valt het reuze mee!

De schoenen zelf zijn eigenlijk heel licht en het materiaal is ademend, zodat je voeten er niet in gaan zweten.

De Yeezy Slides zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je stijl past.

Hoeveel kosten Yeezy Slides?

De prijzen voor de Yeezy Slides variëren van 120,- tot 140,- afhankelijk van de winkelier. Het is echter mogelijk ze voor minder te vinden als je winkelt bij een wederverkoper zoals Amazon, eBay, of StockX.

De Yeezy Slides zijn een geweldige aanwinst voor elke zomergarderobe, en kunnen op veel verschillende manieren gestyled worden.

Shop de Yeezy Slides hier

Benieuwd geworden naar de Yeezy slides?

Ben jij nu zo benieuwd geworden naar deze dikke slippers? Neem dan vooral hier even een kijkje en wie weet loop jij straks wel met de dikste Yeezy Slides!

Shop de Yeezy Slides hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring