Alles over Klekt

Ben je ooit op jacht gegaan naar het perfecte paar sneakers en heb je ze nooit kunnen vinden? Of misschien…

Ben je ooit op jacht gegaan naar het perfecte paar sneakers en heb je ze nooit kunnen vinden? Of misschien heb je een paar gevonden dat gewoon perfect is, maar ze zijn veel te duur.

Wel, er is een nieuwe website genaamd Klekt die je kan helpen met al je sneaker behoeften. Klekt is een zoekmachine voor sneakers, en je kunt er de beste aanbiedingen voor sneakers van over het hele internet vinden.

Je kunt ook je ongewenste sneakers op Klekt verkopen, en het is gratis te gebruiken!

Dus als je in de markt bent voor een paar nieuwe kicks of een paar oude wilt verkopen, kijk dan zeker eens op Klekt.

Inhoudsopgave over Klekt:

Shop de sneakers op Klekt hier

Wat is Klekt en wat doet het bedrijf?

Klekt is een in Europa gevestigde sneakermarktplaats die gebruikers in staat stelt om limited edition en moeilijk te vinden sneakers te kopen en verkopen.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door de broers Dimitrios en Konstantinos Koumparoulis, en het is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende platforms op de secundaire sneakermarkt.

Behalve een ruime keuze aan sneakers biedt Klekt gebruikers ook hulpmiddelen om de echtheid van de producten te helpen verifiëren.

Dit is vooral belangrijk op de secundaire markt, waar namaakproducten vaak tegen overdreven prijzen worden verkocht.

Daardoor is Klekt een vertrouwde bron voor zowel kopers als verkopers die zich in de wereld van de limited edition sneakers willen begeven.

Geschiedenis van het bedrijf Klekt

Klekt werd in 2016 opgericht door een groep van vijf vrienden die een passie voor sneakers deelden.

Het bedrijf begon als een online marktplaats waar mensen zeldzame en limited-edition schoenen konden kopen en verkopen.

Klekt kreeg al snel aanhang onder sneakerheads en werd al snel een van de populairste bestemmingen voor het kopen en verkopen van sneakers.

In 2018 breidde Klekt zijn activiteiten uit door een mobiele app te lanceren waarmee gebruikers van overal ter wereld sneakers kunnen bekijken en kopen.

Vandaag is Klekt de toonaangevende sneaker marktplaats, met miljoenen gebruikers en meer dan een miljoen paar sneakers die te koop worden aangeboden.

Het bedrijf blijft innoveren, met plannen om in de toekomst nieuwe functies en producten te lanceren.

Shop de sneakers op Klekt hier

Klekt reviews

  • Prima plek om schoenen te kopen. Goede prijzen en goede updates waar je schoenen zijn. Alleen de levertijd was vaag aangegeven in m’n mail stond 7-12 dagen en op Klekt stond 5-8 werkdagen. Maar naast dat niks te klagen over Klekt.
  • Mijn doos kwam open aan en helemaal beschadigd. Ook de doos waar de schoenen in zaten, was helemaal ingedeukt. Die had ik graag willen gebruiken. De schoenen zijn goed!
  • Heb Air Jordan 1’s High Retro PSG besteld via KLEKT. Kreeg ze binnen in 9 dagen (7 werkdagen). Ik werd ook op hoogte gehouden ik kreeg best veel mailtjes over dat de schoenen onderweg zijn, Over dat ze worden gecheckt of ze echt zijn. Ik ga zeker vaker bestellen via KLEKT.
  • Eerste bestelling , maar er wordt duidelijk gecommuniceerd, zodat je precies weet hoe het met je bestelling staat ! Het gaat ook allemaal redelijk snel, het was de eerste bestelling maar ik ga zeker nog een keer sneakers bestellen. Zeker als je ze nergens vindt dan vind KLEKT ze voor je ! Top shop !

Is het bedrijf Klekt Legit en betrouwbaar?

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare plek om sneakers te kopen of verkopen, dan is Klekt zeker de moeite waard.

Met meer dan 5 jaar ervaring op de sneaker doorverkoop markt heeft Klekt een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor authentieke sneakers.

Ze bieden een breed scala aan diensten, van hulp bij het verifiëren van de echtheid van je sneakers tot het in contact brengen met kopers die bereid zijn de hoogste prijs voor je schoenen te betalen.

Bovendien bieden ze kopers bescherming tegen eventuele fraude of oplichterij, zodat je er zeker van kunt zijn dat je transacties veilig en vertrouwd verlopen.

Over het geheel genomen is Klekt een prima optie als je een betrouwbaar platform zoekt om sneakers te kopen of verkopen.

Wat verkoopt Klekt allemaal?

Klekt is sinds 2013 uitgegroeid tot een van de toonaangevende platforms voor het kopen en verkopen van zeldzame sneakers, met een ruime keuze aan zowel nieuwe als gebruikte schoenen.

Het bedrijf biedt ook een consignatiedienst, waarmee verkopers een breder publiek kunnen bereiken en een gegarandeerde verkoopprijs voor hun schoenen krijgen.

Of je nu op zoek bent naar een zeldzaam paar Air Jordans of gewoon een goede deal wilt vinden voor een paar gebruikte sneakers, Klekt is zeker de moeite waard om te bekijken.

Dat is alles voor vandaag! We hopen dat je het leuk vond om meer te leren over Klekt en hun missie om ervoor te zorgen dat iedereen het perfecte paar sneakers kan vinden.

Ongeacht hun maat. Ga zeker naar Klekt voor de dikste sneakers op de markt-je zult niet teleurgesteld zijn!

Shop de sneakers op Klekt hier