Alles over New Balance

Sneakerheads, verheug je! New Balance is terug in het spel met een wraakactie. Met nieuwe stijlen en kleuren die in de rekken komen, is er voor elk wat wils.

Of je nu een opvallend stuk zoekt of gewoon een alledaagse schoen, NB heeft je gedekt. Lees verder om enkele van onze favoriete nieuwkomers te zien.

Inhoudsopgave over New Balance:

Shop alles van New Balance hier

Geschiedenis van de New Balance

New Balance is een schoenenbedrijf dat in 1906 werd opgericht. Het bedrijf begon als een eenvoudig familiebedrijf, dat schoenen maakte in een kleine fabriek in Massachusetts.

In de beginjaren richtte New Balance zich op het maken van schoenen van hoge kwaliteit voor mensen die veel wandelden of hardliepen.

Dit streven naar kwaliteit bezorgde New Balance al snel de reputatie een van de beste schoenmerken te zijn die er zijn. In de jaren 1950 begon New Balance zijn produktlijn uit te breiden en begon schoenen te verkopen voor allerlei verschillende activiteiten.

Tegenwoordig is New Balance een van de populairste schoenfabrikanten ter wereld, met een breed assortiment schoenen voor alles van hardlopen tot vrijetijdskleding.

Het streven van het bedrijf naar kwaliteit en innovatie heeft het tot een favoriet gemaakt bij zowel atleten als gewone mensen.

Shop alles van New Balance hier

Dikste New Balance modellen

De New Balance 550 is een loopschoen die voor het eerst in 1989 uitkwam. Hij werd ontworpen voor lopers op de middellange afstand en heeft een comfortabel, lichtgewicht ontwerp.

De schoen heeft een bovenwerk van mesh voor ademend vermogen en een rubberen buitenzool voor tractie. De 550 heeft ook een verstevigde tong en kraag voor comfort en steun.

De laatste jaren is de schoen vernieuwd met een nieuw schuim in de middenzool en een verbeterd ontwerp van de buitenzool.

Het resultaat is een schoen die zowel comfortabel als duurzaam is, waardoor hij ideaal is voor lopers van alle niveaus. Of je nu net begint of een schoen zoekt die je helpt PR te lopen, de New Balance 550 is een prima optie.

Shop de New Balance 550 hier

De New Balance 530 is een retro-stijl loopschoen die voor het eerst in 1990 uitkwam. Hij is ontworpen voor lange-afstandslopers en heeft een comfortabele, gedempte rit.

De schoen heeft een bovenwerk van leer en mesh voor ademend vermogen en een rubberen buitenzool voor tractie. De 530 heeft ook een verstevigde tong en kraag voor comfort en steun!

Shop de New Balance 530 hier

Shop alles van New Balance hier

De New Balance 327 is een veelzijdige sneaker die zowel gekleed als gekleed kan worden. Hij heeft een retro-geïnspireerd ontwerp met een grof silhouet en een comfortabele pasvorm.

Het bovenwerk is van suède en mesh, en de schoen heeft een rubberen buitenzool voor duurzaamheid. De 327 heeft ook New Balance’s kenmerkende ENCAP technologie in de tussenzolen, die steun en demping biedt.

Of je nu boodschappen doet of een wandeling gaat maken, de 327 is een prima keuze voor comfort en stijl.

Shop de New Balance 327 hier

De New Balance 574 is een klassieke schoen die al jaren meegaat. Hij is comfortabel en veelzijdig, en kan zowel gekleed als gekleed worden.

De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en de constructie is van topklasse. De 574 is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je het perfecte paar kunt vinden dat bij je outfit past.

Of je nu naar de sportschool gaat of boodschappen doet, de New Balance 574 is een prima keuze.

Shop de New Balance 574 

De New Balance 990 is een schoen die speciaal ontworpen werd voor hardlopers. Hij heeft een aantal kenmerken die hem ideaal maken voor hardlopen, waaronder een comfortabele pasvorm, een lichtgewicht ontwerp, en een duurzame buitenzool.

De 990 heeft ook een aantal technologische kenmerken die de prestaties helpen verbeteren, zoals een innovatieve middenzool die demping en steun biedt.

Bovendien is de 990 verkrijgbaar in een ruime keuze aan maten en breedtematen, zodat je gemakkelijk de perfecte pasvorm vindt. Of je nu net begint met hardlopen of een ervaren atleet bent, de New Balance 990 is een prima optie.

Shop de New Balance 990 hier

De New Balance 878 is een lichtgewicht loopschoen die veel steun en demping biedt.

Hij heeft een bovenwerk van mesh dat helpt je voeten koel te houden, en de EVA middenzool zorgt voor een uitstekende schokdemping.

De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber, en het agressieve profiel zorgt voor goede tractie op alle ondergronden. De New Balance 878 is een prima keuze voor lopers die een schoen zoeken die comfort en steun kan bieden bij lange duurlopen.

Shop de New Balance 878 hier

De New Balance 992 is een klassieke loopschoen die een update heeft gekregen voor de loper van vandaag. De schoen heeft een comfortabel, ademend bovenwerk van mesh met een ondersteunende leren overlay.

De middenzool van EVA schuim geeft demping en steun, terwijl de rubberen buitenzool je grip en tractie geeft op elke ondergrond. De New Balance 992 is een prima keuze voor elke loper die een klassieke, betrouwbare loopschoen wil.

Shop de New Balance 992 hier

De New Balance 997 is een klassieke sneaker die een update heeft gekregen voor de moderne tijd. De schoen werd voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen om te hardlopen, maar werd al snel een streetwear nietje.

De 997 heeft een bovenwerk van varkensleer en mesh, ABZORB demping in de middenzool, en een rubberen buitenzool. De schoen heeft in de loop der jaren verschillende updates ondergaan, maar de nieuwste versie blijft trouw aan het oorspronkelijke ontwerp.

De New Balance 997 is verkrijgbaar in een groot aantal kleurstellingen, en zal zeker een favoriete sneaker worden voor elke stijlbewuste persoon.

Shop de New Balance 997 hier

Op zoek naar een nieuw paar sneakers? Kijk dan eens naar de New Balance 2002r.

Deze sneaker is ontworpen voor zowel comfort als stijl, met een dempende zool en een modern silhouet. De 2002r is ook uiterst veelzijdig, dankzij de neutrale kleurstelling. Of je nu naar de sportschool gaat of boodschappen doet, de New Balance 2002r is een prima keuze.

Bovendien krijg je voor minder dan 100,- veel waar voor je geld. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog een paar New Balance 2002rs.

Shop de New Balance 2002r hier

De New Balance 452 is een geweldige loopschoen voor wie een comfortabele, stijlvolle schoen zoekt die hem helpt de hele dag op de been te blijven.

Deze schoen biedt ongeëvenaarde steun en demping, waardoor hij ideaal is voor lopers die een beetje extra hulp nodig hebben bij het stampen op de stoep.

Bovendien biedt de New Balance 452 uitstekende tractie en stabiliteit, zodat je veilig op je voeten blijft staan, ongeacht het terrein.

Of je nu boodschappen doet of in de sportschool aan het trainen bent, de New Balance 452 is een prima keuze voor wie een duurzame, comfortabele schoen wil die hem helpt de hele dag op de been te blijven.

Shop de New Balance 452 hier

Shop alles van New Balance hier

De New Balance 991 is een klassieke sneaker die een update heeft gekregen voor de mode van vandaag. Hij heeft een gestroomlijnd silhouet en een comfortabele pasvorm.

De 991 is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waaronder zwart, wit en blauw. Ze heeft ook een geperforeerde teenbox voor extra ademend vermogen.

De New Balance 991 is een prima sneaker om dagelijks te dragen. Hij is veelzijdig en kan zowel gekleed als gekleed worden.

De 991 is ook perfect voor op reis omdat hij licht en comfortabel is. Of je nu boodschappen doet of een nieuwe stad verkent, de New Balance 991 houdt je de hele dag comfortabel.

Shop de New Balance 991 hier

De New Balance 480 is een prima keuze voor iedereen die een veelzijdige en betaalbare loopschoen zoekt. Met een dempende middenzool en een ademend bovenwerk van mesh biedt de 480 een comfortabele rit voor zowel casual lopers als wedstrijdsporters.

Bovendien biedt de 480 uitstekende steun en tractie op zowel wegen als paden, waardoor het een prima optie is voor lopers van alle niveaus. Of je nu net begint of een doorgewinterde veteraan bent, de New Balance 480 zal je zeker helpen je doelen te bereiken.

Shop de New Balance 480 hier

De New Balance 574 is een veelzijdige sneaker die zowel voor casual als voor atletische doeleinden gedragen kan worden. De schoenen hebben een comfortabel bovenwerk van mesh en een duurzame rubberen buitenzool.

Bovendien is de New Balance 574 er in een verscheidenheid van kleuren en maten, zodat je gemakkelijk het perfecte paar voor elke outfit vindt. Hoewel de New Balance 574 niet het nieuwste model op de markt is, blijft het een populaire keuze voor zowel atleten als gewone mensen.

Dankzij het comfort, de veelzijdigheid en het stijlvolle ontwerp is de New Balance 574 zeker een nietje in je garderobe voor de komende jaren.

Shop de New Balance 754 hier

En dat was het! We hopen dat je genoten hebt van het leren over New Balance en hun geschiedenis.

Zorg ervoor dat je Sneakerplaats.com bekijkt voor de laatste sneaker mode, en shop onze vetste items om voorop te blijven lopen. Bedankt voor het lezen!

Shop alles van New Balance hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring