ALLIKE

ALLIKE ALLIKE is een Duitse webshop die zich richt op de verkoop van sneakers, kleding en accessoires. Het bedrijf is…

ALLIKE

ALLIKE is een Duitse webshop die zich richt op de verkoop van sneakers, kleding en accessoires. Het bedrijf is in 2009 begonnen met een online shop. 5 jaar later heeft 

ALLIKE ook een fysieke winkel geopend in Hamburg. ALLIKE is een grote speler binnen de online wereld van sneakers. Er is voor ieder wat wils. ALLIKE beschikt over een groot assortiment voor heren en voor dames.

Inhoudsopgave van deze ALLIKE pagina

ALLIKE sneakers

ALLIKE beschikt over een breed assortiment. Je kan hier online en fysiek terecht voor nieuwe releases maar ook voor de echte klassieke sneakers. Buiten de sneakers om kan je hier ook terecht voor dikke kleding en accessoires.

ALLIKE verkoopt veel grote merken zoals Adidas en Nike. Verder verkopen ze ook ander merken zoals Asics en Karhu. Ook bieden zij wat minder grote merken aan zoals Gourmet.

De populairste sneaker merken op een rijtje!

Buiten deze grote merken biedt ALLIKE ook nog veel andere merken aan! Check hier welke merken dat nog meer zijn!

ALLIKE heeft voor ieder wat wils! Hier even wat handige links!

Bekijk hier alle ALLIKE sneakers!

ALLIKE raffle

ALLIKE heeft vaak raffles waarvoor jij je aan kan melden. Een raffle is een verloting van nieuwe releases waar veel mensen zich voor aanmelden. Niet iedereen wordt uitgekozen. Dus het is echt iets exclusiefs!

Het is dus een verloting. Als je niet wint betaal je niets en als je wel een van de gelukkigen bent betaal je de retail prijs van de gewonnen sneaker.

Bovenop de prijs van de sneaker komen ook nog verzendkosten. Deze verschillen per land.

Schrijf je via deze link gelijk in voor alle dikke raffles die ALLIKE te bieden heeft!

Bekijk hier alle raffles van ALLIKE

Is ALLIKE betrouwbaar en legit?

Dit soort vragen krijgen wij vaak. Je hoort steeds vaker dat sneakerheads ergens een dikke sneaker kopen voor een dikke prijs en vervolgens niks ontvangen… Super vervelend!

Gelukkig is ALLIKE super betrouwbaar en legit. Wij hebben zelf ook wel eens wat besteld bij ALLIKE en we zijn super tevreden over de service! Op de vraag “Is ALLIKE betrouwbaar en legit?” kunnen wij volmondig “JA” zeggen.

De klantenservice van ALLIKE werkt snel en zijn erg netjes. Een bezorging kan wel wat langer duren. Dit komt omdat het uit Duitsland komt en dat duurt nou eenmaal wat langer als je zelf in Nederland woont. Het is echt wel het wachten waard want ze hebben echt hele dikke sneakers!

ALLIKE reviews en beoordelingen

Via Trustpilot hebben wij even gecheckt hoe goed ALLIKE scoort. ALLIKE heeft 254 reviews op Trustpilot. De score is als volgt: 60% vindt het ‘uitstekend, ‘goed’ heeft een score van 7%. 4% van de reviews beoordeelt de shop met een ‘gemiddeld’.

Tot onze verbazing beoordeelt 29% van de reviews ALLIKE met een ‘slecht’ of ‘zeer slecht.’ We zijn er even ingedoken en zien dat de meeste slechte recensies gaan over storingen op de website. Dat is dus nog een verbeterpunt!

De goede recensies gaan vooral over de prijs, kwaliteit en het assortiment.

Check hier alles recensies!

Locatie van de winkel

Zoals eerder vermeld is deze sneaker store te vinden in Hamburg. Het adres is Virchowstraße 2, 22767 Hamburg, Duitsland.

Je moet er wel wat voor over hebben. Vanaf Amsterdam doe je er 4 uur en 36 minuten over. Dit is de snelste route en is 460 km lang. Wees er wel van bewust dat je door een milieu zone rijdt. Bereid je dus goed voor!

Sfeerimpressie van de ALLIKE store

Wij begrijpen als geen ander dat het fijn is om te weten waar je terecht komt. Daarom hebben wij wat beelden van de store zodat jij precies weet wat je kan verwachten als je helemaal naar Hamburg af gaat reizen!

Klik hier om naar de website van ALLIKE te gaan

ALLIKE shipping informatie

Het verzenden naar Nederland gaat via UPS Standard. De kosten hiervan bedragen €9,95. De verzending komt aan in de originele verpakking.

Zodra de bestelling is verzonden, krijg jij een code en een link via de mail zodat jij de status van jouw bestelling kan volgen.

ALLIKE retourinformatie

Als jij je bestelling hebt en je bent toch niet tevreden of het zit niet lekker, heb jij e mogelijkheid om te retourneren. Dat betekent dat je je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst kunt terug sturen.

Producten moeten in ongebruikte staat zijn. Zorg ervoor dat de verpakking intact blijft zodat je het in de originele verpakking terug kan sturen.

Voor meer retourinformatie klik hier!

ALLIKE contact

Heb je nog meer vragen aan ALLIKE? Zij zijn te bereiken verschillende manieren. Allereerst is er een klantenservice. Deze is bereiken op onderstaand nummer van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30.

+49 40 67 38 17 80

Het bedrijf ook bereikbaar via de mail. Het mailadres is:

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!