ASOS x Sneakerplaats – Nike Air Max 720

Sneakerplaats heeft weer een hele leuke, nieuwe samenwerking. Dit keer met het grote ASOS! Hoe cool is dat?! Ik verwacht…

Sneakerplaats heeft weer een hele leuke, nieuwe samenwerking. Dit keer met het grote ASOS! Hoe cool is dat?! Ik verwacht dat zo ongeveer iedereen ASOS wel kent. Ken jij ze nog niet? Neem dan zeker even een kijkje in het uitgebreide assortiment die zij aanbieden. Zeker de moeite waard!
We beginnen de samenwerking tussen ASOS en Sneakerplaats met een heerlijk paartje als je het mij vraagt. Heb jij al enig idee wat het is? Doe eens een gok! 😉

Nike Air Max 720 Sneakerplaats review 1

Heb je al iets in gedachten? Vertel! Zet het in de reacties onder deze post als je een idee hebt.
Ik zal jullie nog een “SNEAK PEAK” / kleine hint geven:

Nike Air Max 720 Sneakerplaats review 2

Weet je het nu? Herken je de zool of colorway misschien? Geen hele makkelijke he?!

Dit is namelijk de; Nike Air Max 720! Met deze hele frisse, zomerse colorway. De schoen bestaat uit verschillende materialen, die samen een mooi geheel vormen. Ook de colorway past perfect bij elkaar, met de witte upper met de blauwe zool. Super! Hoe vinden jullie hem?

Nike Air Max 720 Sneakerplaats review 3

Ben jij ook benieuwd naar deze schoen geworden? Bekijk hem dan op de website van ASOS. Of klik hier. Hij is te koop voor €190,- en is helaas nog maar te krijgen in een enkele maat. Wees er dus snel bij als jouw maat er nog tussen zit, want op = op!

Nike Air Max 720 Sneakerplaats review 4