BALR.

Ik denk dat de meeste van jullie wel eens iets over BALR. heeft gehoord. BALR. is met name erg bekend…

Ik denk dat de meeste van jullie wel eens iets over BALR. heeft gehoord. BALR. is met name erg bekend door zijn iconische kleding en dan met name onder voetbalsupporters. Maar wisten jullie ook dat BALR. dikke sneakers verkoopt?

Deze pagina is er voor bedoeld zodat jullie alles te weten krijgen over BALR.! 

Direct shoppen bij BALR.? Shop nu!

Inhoudsopgave van deze pagina

BALR. sneakers

Zoals je misschien niet weet beschikt BALR. niet alleen over toffe kleding maar ook over hele dikke sneakers. Wat uniek is aan BALR. is dat zij enkel en alleen hun eigen merk verkopen. Je moet er dus wel van houden.

De sneakers hebben een hele stijlvolle look en zijn netjes afgewerkt. De nieuwe sneakers van BALR. doen menig sneakerhead denken aan de Mason Garments. Toch geeft BALR. helemaal zijn eigen draai aan de sneakers.

Ze hebben een algemene pagina voor sneakers!

Shop hier alle sneakers van BALR.!

BALR. betrouwbaar en legit

Als je het aan ons vraagt is BALR. zeker weten betrouwbaar! Wij hebben al een aantal keer wat besteld en zijn nog nooit verrast. Elke keer was de bestelling in orde en zag het er netjes uit.

Naar onze mening is BALR.dus betrouwbaar en legit. Wij raden jou dus zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen bij deze te gekke shop!

BALR. reviews en beoordelingen

Hiervoor zijn wij even Trustpilot ingedoken. BALR. scoort iets minder als 4 sterren. De meeste mensen zijn uiterst tevreden over het bedrijf. Wat ons opvalt is dat zij vooral tevreden zijn over de levering en de kwaliteit.

Er zitten natuurlijk ook wat mindere reacties tussen. Deze gaan met name over de service en de afhandeling van klachten.

Kortom een beetje gemengde reacties. Toch denken wij dat het een beetje een vertekend beeld is omdat er maar 50 reviews zijn. Wij horen verder altijd alleen maar positieve verhalen over BALR.

Check Trustpilot voor alle reviews.

BALR. locatie van de winkel

BALR. heeft meerdere fysieke stores. De winkels zijn gevestigd in Roosendaal, Lelystad en Roermond. De shops in Amsterdam en Utrecht zijn onlangs gesloten vanwege de online groei.

  • De shop van BALR in Roosendaal bevindt zich aan de Rosada 94, 4703 TB. Deze shop maakt deel uit van de Designer Outlet Roosendaal. Perfect voor als je een dagje wilt winkelen dus!
  • De shop van BALR in Lelystad ligt in Batavia Stad. Dit is een Fashion Outlet. Het adres is Bataviaplein 309 in Lelystad.
  • De shop van BALR in Roermond is gevestigd aan de Stadsweide 206. De postcode is 6041 TD mocht je die nodig hebben.

BALR. sfeerimpressie van de winkel

Om jullie een beetje een beeld te geven bij BALR. hebben wij wat beelden bij elkaar gezocht. Deze beelden geven jullie inzage over hoe de winkels van dit merk eruit zien. Zo weet jij precies wat je kan verwachten!

Foto Credits: BALR.

BALR. shipping informatie

Bij BALR. streven zij ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen te bezorgen. Dit kan soms ook 3 werkdagen zijn. Tijdens de uitverkoop is het soms ook niet haalbaar. Houd hier dus rekening mee!

De bestellingen worden geleverd door PostNL. Via de leverancier zal je een Track&Trace code ontvangen zodat jij precies weet waar jou bestelling is.

De bezorgkosten zijn erg afhankelijk per adres, maar als jij een bestelling hebt boven de 100 euro is de verzending gratis.

Check de FAQ pagina voor meer informatie

BALR. retourinformatie

Binnen 14 dagen kun je je bestelling gratis retourneren. Let hierbij wel op dat het label eraan moet zitten. Ook mag het niet gedragen/gewassen zijn.

De terugbetaling kan 10 dagen duren. Ook kunnen online bestelde producten niet via een fysieke winkel worden geretourneerd.

Check de FAQ pagina voor meer informatie

BALR. contact

BALR. is te bereiken op verschillende manieren. Allereerst telefonisch op onderstaand nummer:

+31(0)88 2257368

BALR. is ook te bereiken via de mail. Hiervoor moet je mailen naar support@balr.com.

De services zijn te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 16:30.

Het adres van het hoofdkantoor is:

BALR. B.V.

Rigakade 20
1013 BC Amsterdam, The Netherlands

Over BALR.

Ook al doen beroemdheden alsof het gemakkelijk is, iedereen die ooit heeft geprobeerd om merkkleding te kopen, weet dat het niet altijd een leuke ervaring is. Er zijn lange rijen, verwaande verkopers en natuurlijk de hoge prijskaartjes. Dat is waar BALR. om de hoek komt kijken.

BALR. is een luxe lifestylemerk dat is opgericht door drie Amsterdamse vrienden die de traditionele luxe winkelervaring beu waren. Ze wilden een merk creëren dat toegankelijker en betaalbaarder zou zijn zonder aan kwaliteit of stijl in te boeten. En daar zijn ze zeker in geslaagd

De kleding van BALR. is modern en trendy, maar toch klassiek genoeg om de tand des tijds te doorstaan. En hun prijzen zijn zeer redelijk gezien de kwaliteit van de kledingstukken. Veel van hun kledingstukken zijn zelfs goedkoper dan wat je in dure warenhuizen zou vinden. Dus hoe doen ze het?

Het antwoord is simpel: ze sluiten de tussenpersoon uit. Door via hun website rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen ze hun prijzen laag houden en toch een gezonde winstmarge behouden. Natuurlijk hebben ze ook veel lagere overheadkosten dan traditionele winkeliers.

Als u op zoek bent naar designerkleding zonder het prijskaartje, dan moet u eens een kijkje nemen bij BALR. Met hun trendy en tijdloze stijlen ziet u eruit als een beroemdheid zonder dat het u geld kost. Dus waar wacht u nog op? Begin met winkelen!

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!