Banlieue trainingspakken

Ben jij nou geïnteresseerd in zo’n heel dik Banlieue trainingspak? Wij gaan jou hier de dikste Banlieue trainingspakken laten zien…

Ben jij nou geïnteresseerd in zo’n heel dik Banlieue trainingspak? Wij gaan jou hier de dikste Banlieue trainingspakken laten zien en laten er wat reviews over zien. Lees dus vooral verder!

Banlieue trainingspakken kopen

Ben jij op zoek naar alle toffe Banlieue trainingspakken? Bekijk dan deze pagina in de Sneakerplaats Shop en check alles wat wij van Banlieue hebben!

Bekijk hier alles van Banlieue

Banlieue Heritage Track Top

Met deze tracksuit steel jij helemaal de show! Dit camo kleurige trainingspak valt lekker op en kan je lekker combineren met een paar dikke sneakers. Het trainingspak van een lekkere stof gemaakt waar je mee kan trainen, maar je ook als dagelijkse outfit kunt gebruiken. Zeker een aanrader dus!

Stijl tip: Deze sneaker zou je heerlijk kunnen combineren met een paar dikke Air Force 1 White, dit is goed te stijlen bij het trainingspak en zo wordt het niet al te druk.

Bekijk dit Banlieue trainingspak hier

Banlieue x TopNotch trainingspak

Dit is een hele dikke trainingspak met heel groot de Banlieue letters, dit is een samenwerking tussen Banlieue en TopNotch. Deze trainingspak valt lekker op en is lekker makkelijk te stijlen! Zeker een aanrader dus!

Stijl tip: Dit trainingspak is lekker te stijlen met Nike Blazers Mid, dit combineert lekker met de zwarte swoosh, en de witte accenten op het trainingspak.

 

Over het merk Banlieue

Het Rotterdamse merk Clan De Banlieue begon in 2014 als een schoolproject van Sinan Karaca, Levie Merckens en Richard Lopes Mendes. Uit een schoolproject ontstond een heel dik merk wat nu aardig groot is in Nederland.

Het merk is sterk beïnvloed door sportkleding en is hier ook een beetje op geïnspireerd, het doel is om met dit merk ook mensen weer samen te brengen en is een beetje een streetwear merk.

Bekijk hier alles van Banlieue