Bekijk nu het on-feet beeldmateriaal van de Nike Dunk Low “Chenille Swoosh”

De Nike Dunk Low in de “Chenille Swoosh” colorway is een van de meest geanticipeerde sneakers van het jaar. De…

De Nike Dunk Low in de “Chenille Swoosh” colorway is een van de meest geanticipeerde sneakers van het jaar. De sneaker heeft een eenvoudig ontwerp, maar de chenille swoosh aan de zijkant zorgt ervoor dat hij opvalt tussen de rest.

Er zijn nieuwe on-feet beelden van de sneaker, en ze zien er nog beter uit dan we ons hadden voorgesteld. De chenille swoosh is extra pluche, en het echt knalt tegen de witte bovenkant.

De leren neus en hiel dragen bij aan het premium gevoel van de sneaker, en de OG-stijl branding op de tong maakt de look af.

Colorway van de Nike Dunk Low Chenille Swoosh

Deze colorway is geïnspireerd op een basketbalteam, de Charlotte Hornets. Dit is vooral terug te zien in de paarse (Grand Purple) en groene (Neptune Green) colorway. Deze 2 opvallende kleuren springen mooi uit tegen de witte upper van de schoen.

De release van de Nike Dunk Low Chenille Swoosh

Als je op zoek bent naar een sneaker in klassieke stijl met een unieke twist, dan is de Nike Dunk Low Chenille Swoosh zeker het overwegen waard. De sneaker staat gepland om later dit jaar uit te komen, dus houd onze sneaker release kalender in de gaten voor meer updates.

Foto credits: Yankee Kicks