Black Jordans

Iedereen weet dat Air Jordan’s de coolste sneakers zijn die er zijn. maar wist je dat er een geheime geschiedenis achter deze iconische schoenen zit?

Ontworpen in 1984 door Nike ontwerper Peter Moore, waren de allereerste Air Jordan’s eigenlijk wit met rode en zwarte accenten.

Maar nadat Michael Jordan ze beroemd had gemaakt door ze op het basketbalveld te dragen, werden ze al snel bekend als “zwarte Jordans” Nike ging zelfs zo ver dat het een reclamecampagne maakte die “Jumpman” heette en waarin MJ te zien was die door een ring van vuur sprong.

En de rest is geschiedenis! Tot op de dag van vandaag blijven Air Jordan’s een van de populairste merken sneakers ter wereld.

Shop alle Black Jordans hier

Jordan 4 Black Cat

De Air Jordan 4 Black Cat verscheen in 2006, en hij is geïnspireerd op Michael Jordan’s bijnaam “Black Cat” De schoen heeft een zwart lederen bovenwerk met op katten geïnspireerde details zoals oorperforaties en snorhaarmotieven.

Ook heeft de schoen een doorzichtige rubberen buitenzool met pootvormige tractiepeulen. De Jordan 4 Black Cat is een must-have voor elke Jordan fan, en het is een mooie aanwinst voor elke sneakercollectie.

Jordan 4 Military Black

De Jordan 4 Military Black verscheen in 2006, en was meteen een hit bij sneakerheads. De schoen heeft een zwart nubuck bovenwerk met militair-geïnspireerde accenten, en hij werd gecompleteerd met een witte tussenzool en gom buitenzool.

De Jordan 4 Military Black is een eenvoudige maar stijlvolle schoen die bij elke outfit gedragen kan worden. Hij is ook comfortabel en duurzaam, waardoor hij een prima keuze is om elke dag te dragen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar kicks om aan je collectie toe te voegen of een veelzijdige sneaker zoekt om elke dag te dragen, de Jordan 4 Military Black is een prima optie.

Jordan 1 Black

De Nike Air Jordan 1 Black werd voor het eerst uitgebracht in 1985 en wordt beschouwd als een van de meest iconische sneakers aller tijden.

De schoen werd ontworpen door Peter Moore en heeft een zwart-rode colorway die door de NBA verboden werd, wat de bekendheid alleen maar vergrootte.

De Jordan 1 Black is in de loop der jaren in een aantal verschillende vormen uitgebracht, maar het origineel is nog steeds de meest gezochte door verzamelaars.

Of je nu een diehard sneakerhead bent of gewoon een casual fan, de Jordan 1 Black is een must-have in elke collectie.

Jordan 1 Black White

De Jordan 1 Black White is een van de populairste sneakers die vandaag op de markt zijn. Het is een klassiek ontwerp dat is bijgewerkt met moderne materialen en constructie, waardoor het een comfortabele en stijlvolle optie is voor elke garderobe.

De Black White is ook een van de meest veelzijdige sneakers, die je naar gelang de gelegenheid kunt op- of afkleden.

Of je nu naar de sportschool gaat of op weg bent naar een avondje uit in de stad, de Jordan 1 Black White is een prima keuze.

Hoe style je de Jordan Black?

De Jordan Black is een veelzijdige sneaker die op een aantal manieren gestyled kan worden. Voor een casual look kun je ze proberen te combineren met jeans of korte broek. Wil je ze aankleden, kies dan voor een broek of chino.

Het geheel zwarte bovenwerk staat ook mooi bij een verscheidenheid aan kleuren en patronen, dus wees niet bang om te experimenteren. Voor een gedurfd statement kun je de Jordan Black combineren met een felle top of jas.

Je kunt ook verschillende texturen en stoffen mixen en matchen om een interessant contrast te creëren. Hoe je ze ook stylet, de Jordan Black zal zeker een blijvende indruk maken.

Zo, daar heb je het. De complete geschiedenis en uitsplitsing van de zwarte Jordans. Of je nu een sneakerhead bent op zoek naar een paar of gewoon nieuwsgierig bent naar waar alle hype over gaat, we hopen dat dit artikel nuttig was.

En vergeet niet, de vetste items op Sneakerplaats.com worden altijd bijgewerkt, dus zorg ervoor om regelmatig terug te komen!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring