BSTN

Ben jij een sneakerhead? Zo niet, dan weet je misschien niet wat BSTN is. BSTN is een afkorting voor “Bay…

Ben jij een sneakerhead? Zo niet, dan weet je misschien niet wat BSTN is. BSTN is een afkorting voor “Bay Street The Next Nation.” Het is een website en online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van zeldzame en exclusieve sneakers.

Als je op zoek bent om wat unieke sneakers aan je collectie toe te voegen, dan is BSTN zeker de moeite waard om te bekijken. Ze hebben een brede selectie sneakers van verschillende merken, en ze hebben altijd de nieuwste releases.

Dus als je van sneakers houdt, ga dan zeker eens kijken bij BSTN!

Klik hier om direct de website van BSTN te bezoeken!

Inhoudsopgave van deze BSTN pagina

BSTN sneakers

BSTN sneakers heeft een breed assortiment bestaande uit verschillende grote merken. De grootste zijn Nike, New Balance en Adidas.

BSTN heeft sneakers voor iedereen. Je kan er namelijk sneakers shoppen voor heren, dames en kinderen. BSTN biedt overigens niet alleen sneakers aan maar ook kleding en accessoires.

Naast de grote merken kan je hier ook terecht voor andere merken!

Check hier welke dat zijn!

Check hier een paar handige links voor de sneakers bij BSTN!

BSTN raffles

Ook bij BSTN kan je terecht voor alle dikke raffles van Nike tot aan Adidas! Hierbij schrijf je je in voor een sneaker release. Als je uitgeloot wordt ben jij dus een van de gelukkigen!

Schrijf je vooral in bij de raffles van BSTN zodat je kans maakt om een dikke release te bemachtigen! Check de links om direct op de juiste pagina te komen!

BSTN betrouwbaar en legit

Regelmatig krijgen wij vragen over de betrouwbaarheid van BSTN. Dit is natuurlijk helemaal niet gek aangezien er vaak genoeg dingen misgaan bij sneaker shops. Dat is natuurlijk super vervelend!

Daarom hebben wij BSTN even gecheckt voor jullie! BSTN is in onze ogen zeker betrouwbaar en legit! Wij hebben laatst wat besteld via BSTN en alles was keurig!

De bezorging was er snel het de verpakking was ook nog helemaal netjes!  Wij zijn ervan bewust dat natuurlijk lang niet alle ervaringen goed zijn, maar wij zijn uiterst tevreden!

BSTN reviews en beoordelingen

Via Trustpilot hebben wij even gecheckt hoe BSTN scoort. Het grootste gedeelte is helaas niet tevreden met BSTN. De klachten gaan vooral over de klantenservice van BSTN.

Houdt er dus rekening mee dat je alles in een keer goed besteld! Zodat je dus niet met de klantenservice in aanraking hoeft te komen…

Verder zijn er ook nog wel een aantal goede ervaringen. Het is dus een beetje een gek beeld wat er geschetst is. De ervaringen liggen erg uiteen.

Benieuwd naar meer ervaringen? Check even zelf de site van Trustpilot!

Locatie van de winkel

Allereerst heeft BSTN een online shop. De shop is erg overzichtelijk en voor vrijwel iedereen is het makkelijk om zichzelf hierin te navigeren.

Check hier de online shop van BSTN!

BSTN beschikt ook nog over een fysieke winkel. Deze ligt in het noorden van Duitsland, in Hamburg. Het adres is Schanzenstraße 52. Mocht je eventueel een postcode nodig hebben: 20357.

Vanuit Amsterdam is het 4 uur en 37 minuten rijden. Je moet er dus wel iets voor over hebben mocht je een nieuw paar sneakers willen.

De snelste route is 467 kilometer lang. Wees wel goed voorbereid want je rijdt door een milieuzone heen!

Wij raden dan ook aan om het combineren met een nachtje weg. Hamburg is namelijk een erg leuke en mooie stad om doorheen te struinen en te winkelen!

Sfeerimpressie van de winkel

Wij begrijpen als geen ander dat als je 4,5 uur moet rijden je natuurlijk wel even wilt weten waar je terecht komt en wat je kan verwachten. Juist daarom hebben wij even wat vette foto’s van de winkel van BSTN op een rijtje gezet!

Foto Credits: BSTN Store

BSTN shipping informatie

Als je vanuit Nederland besteld betaal je 5,99 aan verzendkosten. Als jij echter boven de 120 euro uitkomt is verzending gratis. Dit gebeurt natuurlijk vrij snel als je een paar sneakers koopt!

De leveringstijd loopt uiteen van 3 werkdagen tot 5 werkdagen. Je hebt je sneakers dus al binnen een week!

Check hier meer informatie over de verzending!

BSTN retourinformatie

Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over jouw bestelling heb jij 14 dagen (na ontvangst) de tijd om het product terug te sturen.

Het product dient in originele staat te zijn en met naar onderstaand adres gestuurd worden.

BSTN Store GmbH
– BSTN Retoure –
Kühler Weg 1
82065 Baierbrunn (Duitsland)

BSTN contact

BSTN is via verschillende manieren te bereiken. Ze zijn te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00 op +49 40 63971444.

Verder kan je BSTN mailen op: hamburg@bstn.com en beschikken zij over een klantformulier.

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!