Converse Mid Season Sale

Het is weer zo ver! De Converse Mid Season Sale is eindelijk van start gegaan! Shop nu de dikste kleding…

Het is weer zo ver! De Converse Mid Season Sale is eindelijk van start gegaan! Shop nu de dikste kleding en sneakers van Converse en profiteer van hoge kortingen tot soms wel 50%!

Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent want voor je het weet is jouw favoriete sneaker niet meer in jouw maat!

Om het voor jullie wat overzichtelijker te maken hebben we even de belangrijkste dingen op een rijtje gezet!

Direct naar de Converse Mid Season Sale? Shop hier!

Inhoudsopgave van deze pagina

Converse sneakers

Of je nu een diehard fan bent van Converse sneakers of gewoon op zoek bent naar een comfortabel, stijlvol paar schoenen, het valt niet te ontkennen dat deze iconische schoenen veel te bieden hebben.

Er zijn drie hoofdtypen Converse sneakers: Chuck Taylors, Jack Purcells en One Stars. Chuck Taylor All-Stars zijn het meest populaire type Converse sneaker. Jack Purcells zijn vergelijkbaar met Chuck Taylors, maar ze hebben een iets ander ontwerp.

One Stars zijn een meer recente toevoeging aan de Converse line-up. De One Stars zijn erg geliefd onder skateboarders!

Wat handige links voor jou:

Converse kleding

Converse staat nu alleen bekend om haar populaire sneakers. Ook heeft Converse super dikke kleding voor iedereen! En tijdens de Converse Mid Season Sale is deze dikke kleding ook nog een verkrijgbaar voor een super aantrekkelijke prijs.

Converse heeft kleding voor heren, dames en kids! Shop nu!

Impressie van de Converse Mid Season Sale

Heren:

Dames:

Kids:

Foto credits: Converse

Alle belangrijke informatie over de Converse Mid Season Sale!

De Converse Mid Season Sale is begonnen op 30 september en loopt tot 16 oktober 2022. Veel kleding en sneakers zijn dan te shoppen met kortingen tot wel 50%.

Voor deze sale heb je niet iets nodig zoals een kortingscode. Alle producten die in de sale zijn staan allemaal overzichtelijk op de site van Converse!

Converse Mid Season Sale pagina! Shop hier!

Shop dus snel jouw favoriete producten bij Converse voor je te laat bent!

Meer producten in de sale shoppen? Check dan ook even de pagina van de Nike sale!

Alles over Converse

Of je nu een diehard fan bent van Converse sneakers of gewoon op zoek bent naar een comfortabel, stijlvol paar schoenen, het valt niet te ontkennen dat deze iconische schoenen veel te bieden hebben.

Converse sneakers werden voor het eerst uitgebracht in 1917 en zijn al meer dan 100 jaar niet meer weg te denken uit de Amerikaanse cultuur. Ze zijn zelfs zo populair geworden dat ze nu door mensen over de hele wereld worden gedragen.

Geschiedenis van Converse sneakers

Converse sneakers werden voor het eerst uitgebracht in 1917 als basketbalschoen. Ze werden ontworpen door Marquis Mills Converse en werden snel populair dankzij hun duurzaamheid en stijl.

Door de jaren heen zijn Converse sneakers gedragen door enkele van de beroemdste atleten ter wereld, waaronder Magic Johnson, Larry Bird en Kobe Bryant

Naast een populaire keuze voor sporters zijn Converse sneakers ook omarmd door de tegencultuur beweging. In de jaren 1960 begonnen bands als The Ramones en The Runaways Converse sneakers te dragen als een manier om te rebelleren tegen de traditionele modenormen.

Vandaag de dag zijn Converse sneakers nog steeds populair bij mensen die hun individuele stijl willen uitdragen.

Soorten Converse sneakers

Er zijn drie hoofdtypen Converse sneakers: Chuck Taylors, Jack Purcells en One Stars. Chuck Taylor All-Stars zijn het meest populaire type Converse sneaker en ze zijn vernoemd naar de professionele basketbalspeler die ze beroemd heeft gemaakt.

Jack Purcells zijn vergelijkbaar met Chuck Taylors, maar ze hebben een iets ander ontwerp. One Stars zijn een meer recente toevoeging aan de Converse line-up en ze zijn ontworpen voor skateboarden.

Hoe draag je Converse sneakers?

Converse sneakers kunnen worden gedragen met bijna elk type kleding. Voor een casual look kun je ze combineren met een spijkerbroek of korte broek.

Als je ze een beetje wilt aankleden, draag ze dan met een rok of jurk. Hoe je ze ook draagt, Converse sneakers geven elke outfit een vleugje moeiteloze stijl!

Converse sneakers zijn een Amerikaans icoon dat al meer dan 100 jaar geliefd is bij mensen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel paar casual schoenen of je wilt een vleugje moeiteloze stijl toevoegen aan je outfit, Converse heeft voor ieder wat wils voor een betaalbare, aantrekkelijke prijs!