Converse Run Star Hike Hi Black

Deze sneakers zijn echt mega!! En dan heb ik het niet alleen over de dikke zool onder deze Converse Run Star Hike Hi in Black. Ook over deze vette sneaker hebben wij weer een review voor jullie mogen schrijven. Lees hem hieronder!

Shop hier de Converse Run Star Hike Hi Black

Wat vinden wij van deze colorway?

Eigenlijk kan er weinig misgaan met een black en white colorway en dan zeker in combinatie met een klassieke sneaker als de Converse All Stars.

Deze uitvoering is in zwart canvas maar ook verkrijgbaar in: wit, beige, roze en zelfs denim grijs. De sneaker is bijna met elke outfit wel te combineren en door het High Top model een echte stoere sneaker.

Shop hier de Converse Run Star Hike Hi Black

Het model van Converse

Dit model is helemaal wat wij van Converse gewend zijn, alleen dan in een nieuw jasje met mega dikke platform zool. De sneaker valt goed op maat en geeft een lekkere bounce bij het lopen.

Het model is een super trendy versie van de originele Chuck sneaker en is helemaal van nu. Door de lip achterop de hiel is de Run Star Hike gemakkelijk aan te trekken.

Shop hier de Converse Run Star Hike Hi Black

Wat vinden wij van de Converse Run Star Hike Hi Black?

Wij zijn positief verrast door deze uitvoering van de Converse Chuck. Wat opvallend is, is dat de Converse ster aan de achterzijde er echt uitspringt!

Als je over straat loopt is deze echt niet te missen. Vooral de grove gekartelde zool onder het platform geeft iets extra’s aan deze sneaker.

Shop hier de Converse Run Star Hike Hi Black

Witte colorway

Naast de zwarte original colorway is deze dikke sneaker ook verkrijgbaar in wit. Door de witte zool en het logo blendt alles mooi samen en is deze colorway heel clean. De gummi gekartelde zool in combinatie met zwart op de achterzijde geeft extra dimensie.

Shop hier de witte colorway

Unisex model

Aangezien deze Converse een unisex model is, kunnen zowel mannen als vrouwen de Run Star Hike’s dragen. Deze sneaker en dan vooral in de black en white of de white colorway is eigenlijk met elke outfit goed te combineren.

Voor de man zou ik de sneaker dragen met een cargo pants met wijde pijpen in donkergroen en daarop een oversized wit clean T-shirt. Voor de vrouw is deze sneaker goed te combineren met een leatherlook pants met opnieuw een wijde pijp en grijze of witte tank croptop.

Shop hier de Converse Run Star Hike Hi Black

Specificatie

Een grote, gekartelde plateauzool van rubber is een onverwachte twist op de gewone Chucks. De canvas constructie, de rubberen neuskap en het Chuck Taylor enkelstuk zijn een eerbetoon aan het origineel. Het voorgevormde platform, de tweekleurige buitenzool en de ronde hak zorgen voor een futuristische look.

Productgegevens

  • High top platformsneakers van canvas.
  • SmartFOAM inlegzool voor demping.
  • Tweekleurige, opvallende buitenzool van rubber.
  • Iconisch Chuck Taylor enkelstuk.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring