Daily Paper jas

Ik weet niet of je het al gehoord hebt, maar het Daily Paper jasje is op dit moment helemaal in.…

Ik weet niet of je het al gehoord hebt, maar het Daily Paper jasje is op dit moment helemaal in. Als je net als ik de eerste release gemist hebt, maak je geen zorgen – we hebben je gedekt.

In deze post vertel ik je waar je de beste aanbiedingen voor het Daily Paper jack kunt vinden, zodat je mee kunt doen met de hype. Blijf deze winter warm met een fris nieuw jack van Daily Paper!

Inhoudsopgave over Daily Paper jassen:

Shop Daily Paper jassen hier

 

Geschiedenis van het merk Daily Paper

Het merk Daily Paper werd in 2014 opgericht door drie Nederlandse jeugdvrienden, Pepijn van Eijck, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini. De naam van het merk is een verwijzing naar de populaire Nederlandse krant, De Telegraaf.

Het idee voor het merk ontstond toen de drie vrienden woonachtig warenin verschillende delen van de wereld en wilden in contact blijven met hun Nederlandse wortels.

Ze besloten een kledinglijn te creëren die geïnspireerd zou zijn op hun gedeelde liefde voor Afrikaanse prints en Nederlandse streetwear.

De eerste collectie van het merk verscheen in 2015 en bevatte t-shirts, sweatshirts, en hoeden. De lijn werdeen onmiddellijk succes, dat binnen enkele dagen uitverkocht was.

In de jaren daarna heeft Daily Paper nog verschillende collecties uitgebracht en samengewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder Puma, Adidas, en Vans.

Het merk is ook gedragen door beroemdheden als Beyonce, Drake, en Cardi B.

Als jezoek je een stijlvol en uniek jack om je deze winter warm te houden, kijk dan niet verder dan Daily Paper. Met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, is er zeker een jas die perfect voor je is.

Daily Paper jas dames

Dit seizoen heeft Daily Paper een lijn jassen speciaal voor vrouwen uitgebracht. De collectie omvat zowel puffers als parka’s, in een verscheidenheid van kleuren en prints.

Als je op zoek bent naar een statement piece, zal het puffer jack met luipaardprint zeker opvallen. Of, als je liever iets meer ingetogen bent, het zwarte parka is een prima optie.

Wat je stijl ook is, Daily Paper heeft een jas die bij je past.

Daily Paper jas heren

De collectie herenjassen van Daily Paper omvat zowel puffers als parka’s, in een verscheidenheid van kleuren en prints.

Als je een opvallend stuk zoekt, valt het puffer jack met luipaardprint zeker op. Of, als je liever iets meer ingetogen hebt, is de zwarte parka een mooie optie.

Dikke Daily Paper jas colorways

Een van de meest populaire kleuren voor Daily Paper jassen is groen. Deze kleur is perfect voor wie een jack wil dat opvalt, maar niet te schreeuwerig is.

Als je een groen Daily Paper jack zoekt, zijn er een paar verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Het merk biedt zowel een puffer als een parka in deze kleur, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij je past.

Daily Paper biedt ook een groen jasje aan in een meer ingetogen tint, als je liever iets hebt dat niet zo gedurfd is.

Rood is een andere populaire kleur voor Daily Paper jassen. Deze kleur is perfect voor wie een jasje wil dat opvalt, maar niet te opzichtig is.

Als je een rood Daily Paper jack zoekt, zijn er een paar verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Het merk biedt zowel een puffer als een parka in deze kleur, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij je past.

Daily Paper biedt ook een rood jack in een meer ingetogen tint, als je liever iets dat niet zo gewaagd is.

Als je een Daily Paper jasje in een meer neutrale kleur zoekt, is zwart een prima optie. Deze kleur past overal bij en is perfect voor wie een jasje wil dat hij overal bij kan dragen.

Er zijn een paar verschillende zwarte jasjes om uit te kiezen, waaronder zowel een puffer en een parka. Daily Paper biedt ook een zwart jack in een meer ingetogen tint, als je liever iets hebt dat niet zo gedurfd is.

Blauw is een andere mooie optie voor wie een Daily Paper jasje in een meer neutrale kleur wil. Deze kleur past overal bij en is perfect voor wie een jas wil die hij overal bij kan dragen.

Er zijn een paar verschillende blauwe jassen om uit te kiezen, waaronder zowel een puffer als een parka. Daily Paper biedt ook een blauw jasje aan in een meer ingetogen tint, als je liever iets hebt dat niet zo gedurfd is.

Grijs is een mooie optie voor wie een Daily Paper jasje in een meer neutrale kleur wil. Deze kleur past overal bij en is perfect voor wie een jas wil die hij overal bij kan dragen.

Er zijn een paar verschillende grijze jassen om uit te kiezen, waaronder zowel een puffer als een parka. Daily Paper biedt ook een grijs jack aan in een meer ingetogen tint, als je liever iets hebt dat niet zo gedurfd is.

Daily paper jas groen

Daily Paper puffer jas

Een van de populairste modellen Daily Paper jassen is het puffer jack. Deze stijl is perfect voor wie een warm, behaaglijk jack wil dat hem de hele dag comfortabel houdt.

Het puffer jack is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het exemplaar kunt kiezen dat het beste bij je stijl past.

Je kunt ook kiezen uit een verschillende prints, waaronder luipaardprint en camo. een die het beste bij je stijl past.

Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan prints, waaronder luipaardprint en camo.

Als het op jassen aankomt, heeft Daily Paper je gedekt. Of je nu een puffer of een parka zoekt, er is een jas voor jou. En, met een verscheidenheid aan kleuren en prints om uit te kiezen!

Daily Paper jassen zijn enkele van de meest stijlvolle en goed gemaakte stukken die er zijn.

Als je op zoek bent naar een jas die je de hele winter warm houdt, dan is dit ‘m. En als je opschiet, kun je nog steeds een van de vetste items op Sneakerplaats.com bemachtigen! Dus waar wacht je nog op? Shop nu!

Shop Daily Paper jassen hier