De aankomende adidas sneakers drops

Heb jij een passie voor fashion, shop je graag nieuwe kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste trends en ben je altijd op zoek naar een manier om zo comfortabel mogelijk de deur uit te gaan? Dan zijn jouw favoriete schoenen vast een paar trendy sneakers.

Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek wit model of juist in het oog wil springen met een leuke kleur of vrolijk patroon, sneakers kunnen altijd en overal mee gecombineerd worden.

Een van de meest populaire merken wereldwijd is het Duitse adidas, die het hele jaar door te gekke nieuwe collecties uitbrengt en regelmatig samenwerkt met beroemdheden of andere topmerken. Zoek naar een adidas kortingscode via BravoKorting om voordelig je favoriete nieuwe paar sneakers te bestellen en bespaar veel geld! 

Blijf op de hoogte van de nieuwste adidas collecties

Door je in te schrijven voor de online nieuwsbrief van adidas ontvang je regelmatig updates over de nieuwe collecties die het merk uitbrengt.

Jij begrijpt als modeliefhebber natuurlijk als geen ander dat het volgen van releases van je lievelingsmerken belangrijk is als je up-to-date wil blijven van alles wat er gebeurt in de fashionwereld, om zo het hele jaar door hippe outfits te kunnen creëren.

Updates over de new releases van adidas

In de webshop van adidas vind je gemakkelijk nieuws over de laatste uitgebrachte en opkomende producten op de releasekalender.

Hier vind je in één oogopslag de datums van releases van de coolste sneakers, die je zo direct kunt aanschaffen of waarvoor je een herinnering kunt ontvangen in je inbox op het exacte publicatiemoment.

Opkomende new releases

De modellen van adidas die binnenkort worden uitgebracht zijn de volgende:

  • De olijfgroene Gazelle ADV, die iets weghebben van de meest populaire modellen uit de jaren ’90. Deze suède sneakers zijn geschikt voor elke gelegenheid en hebben een enorm comfortabele pasvorm.
  • De futuristische Ozmorphis Mr. Bailey sneakers, geïnspireerd op de levenscyclus van kwallen en andere elementen uit de natuurlijke wereld.
  • Drie verschillende modellen van de Arkesden SPZL sneakers met een suède afwerking en opvallende adidas strepen.
  • De milieuvriendelijke en extra comfortabele Denim Italia schoenen, een nieuwe kijk op de klassieke adidas sportschoenen uit de jaren ’70. Deze sneakers van denim zijn geproduceerd met gebruik van gerecycled materiaal, waaronder restafval en productieafval.
  • De Hartness SPZL modellen van leer en mesh die volledig zwart zijn maar schitteren in het licht.
  • De robuuste Hiaven schoenen, die meer omschreven kunnen worden als outdoorschoenen dan als sneakers. Dit slijtagebestendige model is perfect voor iedereen die veel buiten is en extra ondersteuning nodig heeft voor gebruik om diverse ondergronden.
  • Een remake van de beroemde Hochelaga sneakers in een witte of blauw met gele uitvoering met een trendy, halftransparante rubberen zool.

Collecties exclusief voor leden

Adidas brengt elk seizoen nieuwe collecties uit die verkrijgbaar zijn op alle markten wereldwijd, maar op de site vind je hiernaast regelmatig exclusieve exemplaren die alleen beschikbaar zijn voor leden van de adiClub.

Lid worden van deze club kan direct online en is volledig gratis. Leden kunnen bijvoorbeeld speciale uitvoeringen van de Stan Smith Originals scoren, duurzame veganistische sneakers of andere exclusieve kleuren van hun favoriete modellen.

Bovendien kun je in de webshop of fysieke adidas winkels talloze artikelen van adidas bestellen die je in geen enkel ander verkooppunt of warenhuis tegen zult komen!

Huidige adidas collecties

  • Originals: de adidas Originals zijn de meest verkochte modellen over de hele wereld. Onder deze collectie vallen bijvoorbeeld de Stan Smith en Superstar sneakers.
  • IVY PARK: binnenkort wordt de exclusieve IVY PARK collectie gelanceerd, met artikelen die bedoeld zijn voor dames, heren en kinderen die onder andere doen aan bergbeklimmen, yoga of hardlopen.
  • Ultraboost: de Ultraboost hardloopschoenen zijn ontworpen in verschillende uitvoeringen, zodat zowel beginners als experts de perfecte schoenen kunnen scoren bij adidas.
  • NMD: de NMD sneakers hebben een retro-uitstraling en zijn al tientallen jaren lang geliefd bij jong en oud.
  • Gazelle: de klassieke Gazelle modellen laten zien dat ook een eenvoudig ontwerp in de smaak kan vallen en deze sneakers zijn dan ook een tijdloze investering.
  • OZWEEGO: de OZWEEGO collectie bevat de belangrijkste modellen uit de jaren ’90. Oorspronkelijk waren deze modellen vooral populair onder skateboarders, atleten en in de street scene, maar tegenwoordig zijn ze geschikt voor elke leeftijd en allerlei verschillende gelegenheden. 
© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring