De allereerste Nike sneakerveiling bij BVA

Stel je voor: Je hebt nu de kans om een ultra exclusief sneaker paartje te kunnen bemachtigen, waar je eerder alleen maar van kon dromen… Wij kunnen je vertellen: Deze droom wordt nu werkelijkheid (mocht je nog ergens een grote zak geld hebben liggen uiteraard 😉 )!

Bij BVA-auctions, het grootste online veilinghuis van Europa, kan je vanaf vandaag 30 april een aantal van de mooiste en exclusiefste sneakers kopen. En niet zomaar sneakers, deze wil je écht hebben!!

Pak deze unieke kans, sla je spaarpot kapot en doe een bod op deze exclusieve sneakers!

Bekijk hier de sneaker veiling van BVA

Nike MAG – Back to the Future (2011) US-maat 12

De eerste sneaker waar we het over gaan hebben die op het punt staat om geveild te worden is de Nike Air Mag. Deze sneaker laat elke sneakerfreak zijn hartje sneller kloppen.

Het model komt uit de film Back To The Future 2 en is een editie uit 2011. Dus mocht je nog een beetje budget over hebben, spend it wise!!

Bekijk de Nike MAG hier

Nike Air Max 90 – Eminem Charity Series – US-maat 9.5

https://www.bva-auctions.com/nl/auction/lot/64207/19060966?pid=0

De volgende limited sneaker is de Nike Air Max 90 – Eminem. Hij is zo exclusief omdat er maar 8 (ja, je hoort het goed) van gemaakt zijn, de kans dat deze in de verkoop komt is daarom zo klein en extreem bijzonder.

Dus had je deze toevallig op je verlanglijstje staan? Dit is je kans!

Bekijk de Nike Air Max 90 – Eminem Charity Series hier

Parra x Nike Air Max 1 – Amsterdam – US-maat 7

Op nummer drie staat de Parra x Nike Air Max 1 – Amsterdam. Deze toffe collab uit 2005 is in samenwerking met de Amsterdamse kunstenaar Piet Parra.

Piet staat bekend om zijn uitbundige en abstracte kunst. Op de achterzijde van de sneaker staat “Amsterdam” en op de tong is een kroon afgebeeld.

Bekijk de Parra x Nike Air Max 1 – Amsterdam hier

Off-White x Nike Jordan 1 Retro High – Chicago – US-maat 9

Tegenwoordig zijn de Nike Jordans erg populair en heeft bijna iedereen wel een paartje thuis. Deze Off-White x Nike Jordan 1 Retro mogen dan ook niet in deze lijst ontbreken.

Het model is onderdeel van “The Ten”, een reeks van 10 modellen Off-White sneakers die tegelijkertijd uitgebracht waren. Door de tekst “Shoelaces” herken je gelijk de stempel waar Virgil zo om bekend stond. Een ode aan hem!

Bekijk de Off-White x Nike Jordan 1 Retro High – Chicago US hier

Patta x Parra x Nike Air Max 1 – Cherrywood – US-maat 8.5

Ben je meer fan van een toffe Nederlandse collab? Dan zit je goed met deze Patta x Parra x Nike Air Max 1. Zoals vele van jullie weten is Patta een exclusieve sneakershop origineel uit Amsterdam.

Het merk is zo wereldwijd bekend geworden doordat de mannen van Patta vroeger hun sneakers uit Amerika om ze aan familie te verkopen. Door de verschillen met de Europese markt waren ze daarom qua aanbod exclusief.

Bekijk de Patta x Parra x Nike Air Max 1 Cherrywood hier

Nike Jordan 1 Retro High – Trophy Room Chicago – US-maat 9.5

Achter deze sneaker zit een bijzonder verhaal. Het gaat om de Nike Jordan 1 Retro High – Trophy Room Chicago. Deze Jordan is officieel alleen gereleased in de winkel Trophy Room in Orlando.

De eigenaar van deze vette store is namelijk niemand minder dan de zoon van Michael Jordan. Nu zijn er veel geruchten dat tijdens de release veel sneakers gebackdoort werden (achter de schermen werden verkocht).

Zo had de gewone klant geen kans meer om ze te kopen en daarop heeft de eigenaar iets bedacht, hij voegde blauwe veters toe aan de schoen. Of de geruchten waar zijn, zullen we misschien nooit achter komen..

Bekijk de Nike Jordan 1 Retro High – Trophy Room Chicago hier

Nike SB Dunk Low – Frame Skate Habibi – US-maat 8

Je hoeft geen skater te zijn om deze Nike SB Dunk Low – Frame Skate Habibi te rocken. De colorway van de sneaker is geïnspireerd op de kleuren in de vlag van de Verenigde Arabische Emiraten.

De sneaker is een samenwerking met het merk Frame Skate die een eigen winkel heeft in Dubai. De schoen bevat een patroon in het nylon als diamanten, dit is weer geïnspireerd op de vissersnetten van de lokale vissers in Dubai.

Bekijk de Nike SB Dunk Low – Frame Skate Habibi hier

Nike Air Max 1/97 – Sean Wotherspoon – US-maat 8.5

Ik denk dat iedereen deze sneaker weleens voorbij heeft zien komen. Dit is namelijk de Nike Air Max 1/97 – Sean Wotherspoon. Het is de eerste Hybrid collab die er is uitgebracht.

De midsole is van de Air Max 1 en de upper van de Air Max 97. Ze zeggen dat deze uitvoering en colorway bij elk vintage t-shirt past. Ga jij dit uitproberen? Check ‘m hier!

Bekijk de Nike Air Max 1/97 – Sean Wotherspoon hier

Parra x Nike Air Max 1 – Friends and Family – US-maat 8.5

Dit keer geen Patta x Parra maar de Parra x Nike Air Max 1 – Friends and family. Dit is ongeveer het meest bekende friends and family paartje die uitgebracht is van de Amsterdamse kunstenaar.

Deze toffe sneakers hebben wolken in plaats van de swoosh en er zijn ongeveer 500 paartjes uitgebracht. Ben jij een van de lucky 500?

Bekijk de Parra x Nike Air Max 1 – Friends and Family hier

Supreme x Nike Dunk Low Premium SB – US-maat 9.5

De laatste maar zeker niet de minste in de lijst is de Supreme x Nike Dunk Low Premium SB “Red Cement”(2016). Dit is de eerste samenwerking van Supreme met een Nike Dunk model sinds 2002.

Het merk Supreme is een Amerikaans skate merk die in zeer korte tijd populair is geworden door de vele collabs met o.a. Nike en andere bekende merken.

Bekijk de Supreme x Nike Dunk Low Premium SB hier

Welke sneakers kun je nog meer allemaal bemachtigen in deze BVA sneaker veiling?

  • Nike SB Dunk Low – What The Paul
  • Nike SB Dunk Low – Heineken
  • Nike Jordan 1 Retro High – Satin Shattered Backboard
  • Nike SB Dunk Low – Ben & Jerry’s Chunky Dunky
  • Nike Air Jordan 1 Mid SE – Utility
  • Off White – Nike Jordan 1 Retro High – White
  • Dior x Nike Jordan 1 Retro High
  • Ambush x Nike Dunk High – Black White
  • Supreme x Nike SB Dunk Low – Star Mean Green
  • Nike Air Max 1 – Animal Pack 2006
  • Nike Air Jordan 1 High FlyEase – Cardinal Red
  • Nike Air Jordan 1 Retro High – Tokyo Bio Hack
  • Nike Dunk Low PRM – Halloween
  • Nike SB Dunk Low – Travis Scott
  • Nike Dunk Low GS Pink Velvet
  • Supreme x Nike SB Dunk Low – Stars Black
  • Off White x Nike Jordan 1 Retro High – University Blue
  • Nike Jordan 1 Retro High – Travis Scott
  • Nike Jordan 1 Retro High OG – Hand Crafted

Bekijk hier de sneaker veiling van BVA

Over BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. Maar ook vintage, kunst, antiek, occasions, onroerend goed én boten.

De website heeft maandelijks ruim 6 miljoen bezoeken en meer dan 2,6 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 792.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 121 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

Bekijk hier de sneaker veiling van BVA

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring