De Bijenkorf

De Bijenkorf is de perfecte plek om unieke en stijlvolle producten te vinden waarmee je je onderscheidt van de massa. Met het brede assortiment vind je zeker iets waarmee jij opvalt. En met de handige online shopping is het gemakkelijk om de laatste trends in handen te krijgen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een avondje uit of gewoon een paar nieuwe sneakers om aan je collectie toe te voegen, de Bijenkorf heeft wat je nodig hebt.

Klik hier om direct te shoppen bij Bijenkorf!

Inhoudsopgave van deze pagina

Bijenkorf schoenen

De Bijenkorf is een warenhuis dat bekend staat om de verkoop van high-end artikelen. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder kleding, cosmetica en huishoudelijke artikelen.

Een gebied waarin ze bijzonder goed gesorteerd zijn, zijn sneakers. Ze hebben elk denkbaar merk en elke denkbare stijl, waardoor het de perfecte plek is om naartoe te gaan als je in de markt bent voor een nieuw paar schoenen.

Bijenkorf beschikt over talloze merken waardoor iedereen wel zou kunnen slagen in de zoektocht naar een paar dikke sneakers. Je kan er terecht voor alle grote merken zoals Nike en Adidas. Maar ook voor honderden andere merken kan jij terecht bij dit warenhuis!

Check hier even de pagina met alle beschikbare merken!

Even een paar handige linkjes voor jou zodat je snel kan shoppen!

Bijenkorf sale

Bij de Bijenkorf zijn er altijd producten in de sale! Dit natuurlijk super! Zo kan jij altijd een nieuwe sneaker, sweater of iets dergelijks kopen met super hoge kortingen op veel merken!

Shop snel voor je te laat bent!

Bijenkorf cadeaukaart

Binnenkort een verjaardag en weet je nog niet wat je moet geven als cadeau?

De Bijenkorf heeft voor iedereen het perfecte cadeau. Met onze cadeaubonnen kun je je geliefden het geschenk van de keuze geven. Ze kunnen in de winkel kiezen uit een breed scala aan producten, dus je weet zeker dat ze iets zullen vinden waar ze van houden.

Shop hier de Bijenkorf Cadeaukaart voor een geslaagd cadeau!

Een cadeaukaart van De Bijenkorf is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Of het nu voor een verjaardag, vakantie of gewoon omdat is, een cadeaukaart van De Bijenkorf wordt altijd gewaardeerd.

Bijenkorf tassen

Is jouw oude tas kapot en ben jij toe aan een nieuwe tas? Twijfel dan niet en shop nu bij Bijenkorf! Bijenkorf heeft een breed assortiment aan tassen. Voor dames en heren!

Er zijn tassen voor alle gelegenheden. Zoals handtassen, laptoptassen en nog veel meer!!

Bijenkorf locatie van de winkel

De Bijenkorf is gevestigd door heel Nederland. Het warenhuis heeft in totaal 7 winkels die dus verspreidt over steden door heel het land.

Meer informatie over een winkel? Klik dan even op de winkel waar jij meer over wilt weten! De winkels zijn gevestigd in:


Bijenkorf shipping informatie

Als jij iets bestelt, kan je er wel van uitgaan dat je het de dag daaropvolgend in huis hebt. Mits het een werkdag is natuurlijk.

Als jij een bestelling boven de €100,- hebt geplaatst zal de bezorging gratis zijn. De bezorging is overigens altijd gratis als jij een member van de Bijenkorf bent.

Als jij een bestelling hebt geplaatst kan jij via jouw ‘Bijenkorf account’ precies volgen wat de status is van jouw pakket. Dit kan aan de hand van een Track&Trace code die jij ontvangt zodra jij een bestelling plaatst.

Meer informatie nodig over bezorgingen en bestellingen? Check dan even deze pagina!

Bijenkorf retour

Wat vervelend! Je komt het thuis en je bent toch niet helemaal tevreden en hebt spijt van jouw aankoop. Gelukkig kun je over het algemeen jouw gekochte product te retourneren.

Omdat Bijenkorf met zoveel merken in zee gaat is het retourbeleid per merk per product erg verschillend. Om deze reden sturen wij jou graag door naar de retourpagina van Bijenkorf zelf.

Check hier de retourpagina van Bijenkorf

Bijenkorf openingstijden

De Bijenkorf hanteert niet bij alle winkels dezelfde openingstijden. Wel zijn de meeste winkels 7 dagen in de week geopend! Check voor jouw bezoek aan de Bijenkorf even goed de openingstijden.

Klik even op jouw winkel voor de openingstijden!

Bijenkorf contact

Heb jij een vraag aan de Bijenkorf of zit jij met een probleem? Dan kan jij in contact komen met de Bijenkorf op verschillende manieren.

Allereerst telefonisch. De Bijenkorf is tussen 08:00 en 21:00 te bereiken op: 020 808 9333

Het warenhuis is ook via een livechat te bereiken. Hier zijn zij bereikbaar van 08:00 tot 24:00.

Verder kan je de Bijenkorf ook altijd nog even een appje sturen. Hier hanteren zij dezelfde tijden als bij de livechat. Het nummer wat je dan moet whatsappen is:06 21135135

Alles over de Bijenkorf

In een zee van grootwinkelbedrijven is de Bijenkorf een lichtend voorbeeld. Dit Nederlandse warenhuis staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, service en stijl. Wat u ook zoekt, of het nu gaat om high-end designermode of woonartikelen, u vindt het zeker in de Bijenkorf. Dit is wat dit warenhuis zo speciaal maakt

Wat de Bijenkorf onderscheidt van andere warenhuizen is de focus op kwaliteit en service. De winkel verkoopt alleen artikelen van bekende ontwerpers en merken. Geen fast fashion dus!

De Bijenkorf biedt ook personal shopping services en privé stylingsessies. Het team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit of het perfecte cadeau

De Bijenkorf staat ook bekend om zijn prachtige flagshipstore in Amsterdam. Deze winkel met meerdere verdiepingen is een echte winkelbestemming, met alles van high-end mode tot woonartikelen.

De winkel is ook prachtig ontworpen, met een elegant interieur met marmeren vloeren, kroonluchters en luxe armaturen. Zelfs als u uiteindelijk niets koopt, is het de moeite waard om de Bijenkorf te bezoeken alleen al om de prachtige architectuur en het ontwerp te bewonderen!

Als je op zoek bent naar een echt bijzondere winkelervaring, kijk dan niet verder dan de Bijenkorf. Dit Nederlandse warenhuis biedt een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, service en stijl.

Of je jezelf nu trakteert op een nieuwe outfit of het perfecte cadeau zoekt, de Bijenkorf heeft zeker wat je zoekt. Breng een bezoek aan hun flagshipstore in Amsterdam en ervaar zelf waarom dit warenhuis zo geliefd is!

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring