De carwash voor jouw sneakers! Shoeguard.nl

Per ongeluk je sneakers vuil gemaakt? Geen zorgen, Shoeguard.nl kan jou uit de brand helpen! Shoeguard.nl heeft een passie voor…

Per ongeluk je sneakers vuil gemaakt? Geen zorgen, Shoeguard.nl kan jou uit de brand helpen!

Shoeguard.nl heeft een passie voor schoenen en weet hoe ze op de juiste manier schoongemaakt moeten worden – zodat ze er weer zo goed als nieuw uitzien.

Ze verwijderen niet alleen vlekken, maar ze reinigen en verzorgen je sneakers ook, zodat ze er langer fris blijven uitzien. Je zult geen betere service vinden – dus neem vandaag nog contact op met Shoeguard!

Klik hier om direct in contact te komen met Shoeguard.nl

Zelf hebben we een paartje Nike Air Max 1 Premium sc jewel olive green opgestuurd. Deze waren aardig gerockt! Ze zagen er dan ook niet al te best meer uit… Gelukkig heeft shoeguard.nl ervoor gezorgd dat ze er weer fris en schoon uit zien. Ze zijn bijna weer als nieuw! Check hier de resultaten!

Er is ook en voor en na filmpje! Deze is te zien op de instagram pagina van Sneakerplaats!

Check het filmpje hier!

Het contact met Shoeguard.nl verliep vrij goed! we werden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Van het versturen tot het ontvangen verliep alles uitstekend. Bij eventuele vragen kan je er dus ook vanuit gaan dat je snel antwoord ontvangt.

Al met al raden wij jouw zeker aan om eens een kijkje te nemen op de pagina van Shoeguard.nl. Als jouw sneakers een opknapbeurt kunnen gebruiken ben jij hier zeker aan het juiste adres!

Shoeguard.nl biedt de juiste apparaten, kennis en producten. De ideale combinatie dus om jouw sneakers weer te laten blinken zoals voorheen.

De producten die Shoeguard.nl gebruikt zijn enkel en alleen van topkwaliteit! Merken waar onder andere gebruik van gemaakt wordt zijn:  Crep, Jason Mark, Saphir en Carbon. Zo weet je dus dat jouw vieze sneakers in goede handen terecht komen!

Voor meer vragen kan je ze het beste even een berichtje sturen via whatsapp of instagram.

Whatsapp: 06-26 69 75 11

Instagram: @Shoeguard.nl

Wil jij meer dikke blogs lezen over alles omtrent sneakers? Van de dikste sales tot aan de beste releases! Check dan deze pagina!