De dikste Nike Air Max 1 die nu te verkrijgen zijn!

We hebben een lijst gemaakt van de dikste Nike Air Max 1’s die nu te verkrijgen zijn. Pak je kans…

We hebben een lijst gemaakt van de dikste Nike Air Max 1’s die nu te verkrijgen zijn. Pak je kans en voeg ze toe aan jouw collectie. Wees er snel bij want ze gaan hard!

Hier alvast even een korte opsomming van alle Nike Air Max 1’s die in deze blog naar voren komen:

Bekijk alle Air Max 1’s onder deze foto!

1. Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust

Wil je ook ervaren hoe het is om op fluweel te lopen? Aarzel dan niet te lang. De Air Max 1 ‘Corduroy’ opent nieuwe mogelijkheden. De prachtige textuur van het stevige, maar zijdezachte materiaal balanceert tussen nonchalant en doordacht.

Deze sneakers geven je de perfecte relaxte zondagse stijl met een vleugje rustieke charme. Trek ze aan en laat je verrassen door een zee van Baltisch Blauw, dat het vooroordeel over corduroy als iets voor saaie leraren volledig wegneemt. Stap erin en laat je betoveren.

Shop de Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust hier

air max 1 schoenen NzmNvv

2. Nike Air Max 1 “Coconut Milk”

Geef een tijdloze twist aan een klassieker met deze nieuwe variant van de Air Max 1. De iconische safariprint, die je wellicht herkent van eerdere edities van de schoen, wordt nu gepresenteerd in rustgevende neutrale tinten voor een moeiteloos te stylen uitstraling. Opvallende geborduurde details aan de zijkanten laten je wilde kant zien.

De combinatie van hoogwaardig leer en luchtig mesh sluit naadloos aan bij het originele ontwerp. Met bewezen demping en een tijdloos gegolfde tussenzool is het geen wonder dat deze schoen al sinds 1987 een blijvende favoriet is.

Shop de Nike Air Max 1 Coconut Milk hier 

air max 1 87 damesschoenen

3. Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’

Betreed de wereld van Air Max 1 ’87, een indrukwekkende sneaker die uitblinkt dankzij gedurfde prints en texturen, en een absolute must-have is voor elke outfit.

Geïnspireerd door het concept van een ultramoderne sneakerboutique, tillen we luxe naar een hoger niveau met warme aardetinten en verrassende patronen die knipogen naar verfijnde bekleding en elegante tapijten.

Met fluweelzachte veters, een zijdezachte zwarte voering en een ijzige blauwe buitenzool tillen deze schoenen het begrip ‘opvallend’ naar een geheel nieuw niveau. Klaar om te relaxen?

Shop de Nike Air Max 1’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ hier 

air max 1 87 damesschoenen WMsN44

4. Nike Air Max 1 WMNS “Fuchsia Dream”

Maak kennis met de voorloper van de pack. Sta boven het tumult uit en zweef op lucht met de Air Max 1, een samensmelting van tijdloos design en weelderige demping.
Dit eeuwige icoon met dynamische uitstraling, kenmerkende gegolfde tussenzoollijn en iconische Nike Air technologie, maakte zijn debuut in 1987 en blijft nog steeds het kloppende hart van de reeks.

Shop de Nike Air max 1 WMNS ”Fuchsia Dream” hier 

air max 1 damesschoenen 288dLv

5. Nike Air Max 1 Deep Royal Blue

Maak kennis met de pionier van de bende. Verhef jezelf boven het rumoer uit en dwaal op wolkjes met de Air Max 1, een fusie van tijdloos ontwerp en zalige demping.

Dit tijdloze symbool met zijn dynamische uitstraling, kenmerkende golvende tussenzoollijn en legendarische Nike Air technologie maakte zijn intrede in 1987 en blijft tot op heden het kloppende hart van de collectie.

Shop de Nike Air Max 1 Deep Royal Blue hier

air max 1 herenschoen kzJFpG

6. Nike Air Max 1 ‘Chili 2.0’

Ontdek de koploper van de groep. Stijg uit boven het lawaai en wandel op luchtkussentjes met de Air Max 1, een samensmelting van tijdloos design en weldadige demping.
Dit klassieke icoon met een vlotte uitstraling, golven in de tussenzool en de vertrouwde Nike Air-technologie maakte zijn debuut in 1987 en blijft nog steeds de essentie van de reeks belichamen.

Shop de Nike Air Max 1 ‘Chili 2.0’ hier

air max 1 herenschoen nqlVnk

7. Nike Air Max 1 ‘Volt Suede’

Maak kennis met de voortrekker van de bende. Rijs boven het rumoer uit en bewandel de wolken met de Air Max 1, een perfecte samensmelting van tijdloos ontwerp en zalige demping.

Dit tijdloze icoon met zijn dynamische uitstraling, karakteristieke golvende tussenzool en onmiskenbare Nike Air-technologie zag het daglicht in 1987 en blijft tot op heden het hart van de collectie vormen.

Shop de Nike Air Max 1 ‘Volt Suede’ hier

air max 1 damesschoenen sg6nWX

8. Nike Air Max 1 ’86 OG Golf “Midnight Navy”

Deze icoon uit de streetwear scène betreedt de golfbaan met de Air Max 1 G. De schoen is ontworpen met vier vensters die een blik bieden op de grote Air unit eronder, wat zorgt voor verfrissing, zelfvertrouwen en comfort op het veld.
Hij behoudt de vintage details van de geliefde Air Max 1, zoals strakke lijnen en herkenbare kleuren. Deze elementen worden samengebracht met onze baanbrekende golftechnologie, zodat je het hele jaar door in tijdloze stijl kunt spelen.

Shop de Nike Air Max 1’86 OG Golf ”MN/TR” hier

air max 1 86 og g golfschoenen heren vzFPp4

9. Nike Air Max 1 Premium “Shima Shima”

Een geliefde stijl, rechtstreeks uit het archief, maakt een glorieuze terugkeer met de nieuwste Air Max 1 ‘Shima Shima’. Met deze perfecte herinterpretatie van het hoogwaardige leer dat in 2003 werd uitgebracht, behoor je tot een exclusieve groep.

Dankzij de zachte kleuren is hij moeiteloos te combineren en de designaccenten (let op de tong en de voering met gestreepte kraag) voegen een vleugje vintage flair toe. Voeg daar het Parijs-geïnspireerde ontwerp en de klassieke gegolfde mudguard aan toe, en je begrijpt waarom deze stijl nog steeds aan de top staat.

Shop de Nike Air Max 1 Premium ”Shima Shima” hier

air max 1 herenschoenen VqQWv7

10. Nike Air Max 1 Crepe WMNS “Light Bone”

Maak kennis met het boegbeeld van de clan. Deze schoen, geïnspireerd door Franse architectuur, heeft een prominente plaats veroverd in de sportwereld en wordt gevierd in de modewereld.

Het is tevens de eerste schoen in de collectie met zichtbare Air technologie. Met een dynamische uitstraling, bewezen demping en een tijdloze, golvende tussenzool is het geen verrassing dat deze schoen sinds 1987 een ongekende populariteit geniet.

Shop de Nike Air Max 1 Crepe WMNS “Light Bone” hier

Nike Air Max 1 '87 Damesschoenen

11. Nike Air Max 1 WMNS “Sanddrift”

Maak kennis met het boegbeeld van de crew. De Nike Air Max 1 maakte zijn debuut in 1987 en was de pionier van luchtdemping in schoenen.

Met een dynamische uitstraling, bewezen demping en de karakteristieke gegolfde mudguard, is het geen verbazing dat deze schoen nog steeds een ongekende populariteit geniet.

Shop de Nike Air Max 1 WMNS “Sanddrift” hier

air max 1 damesschoenen 95pg4T

12. Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Pale Ivory’

Maak kennis met de aanvoerder van de crew. Verhef jezelf boven de drukte uit en wandel op luchtkussentjes met de Air Max 1, een samenvloeiing van tijdloos ontwerp en zalige demping.

Dit iconische erfgoed met een dynamische uitstraling, kenmerkende gegolfde tussenzool en vertrouwde Nike Air technologie, maakte zijn entree in 1987 en blijft nog steeds het kloppende hart van de collectie.

Shop de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Pale Ivory’ hier

air max 1 damesschoenen pvlJNv