De dikste Nike Air Max 1 die nu te verkrijgen zijn

Op 26 maart is het officieel AIR MAX DAY! Nike viert op 26 maart 2021 alweer de 34e verjaardag van…

Op 26 maart is het officieel AIR MAX DAY! Nike viert op 26 maart 2021 alweer de 34e verjaardag van de legendarische Nike Air Max. Wat gaat de tijd toch snel he?!

Elk jaar viert Nike dit groots, want het is toch wel een echte feestdag als je het ons vraagt. Nike komt elk jaar met iets speciaals. Iets waar echte sneakerfreaks natuurlijk echt naar uit kijken!

Om helemaal in het teken te staan van de Nike Air Max, zijn wij op zoek gegaan naar de dikste Nike Air Max 1’s die nu te verkrijgen zijn bij shops in binnen- en buitenland.

Vind jij de Nike Air Max 90 een stuk dikker? Dan heb je geluk! Want wij hebben namelijk ook de dikste AM90’s voor jou een rijtje gezet. Bekijk de dikste Nike Air Max 90’s hier!

Wij hebben dus gezocht naar de dikste Air Max 1 die nu verkrijgbaar zijn en deze voor jou op een rijtje gezet met daarbij de shoplink! Zo kun jij dus met 1 druk op de knop jouw perfecte paartje Nike AM1 kopen. Graag gedaan! 😉

Alle Nike Air Max 1’s voor jou op een rijtje:

Bij elke AM1 hebben wij de maat geschreven dit op het moment van schrijven beschikbaar zijn. Het kan dus zijn dat er helaas net een maat weg is als jij kijkt.

Wees er daarom dus snel bij en shop direct je nieuwe paartje Air Max 1 om jouw sneakercollectie mee aan te vullen! Wil je meer Nikes bekijken? Check dan hier onze sneakerzoekmachine!

Nike Air Max 1 LV8 Dames – OG Red colorway

Deze Nike Air Max 1 in de OG Red colorway is er alleen nog te verkrijgen in de wmns uitvoering, houd hier dus rekening mee als je hem aan wilt schaffen.

Deze OG Red is ook al eens voorbij gekomen bij ons als “Sneaker van de dag”

Hij is nog te verkrijgen in veel verschillende maten, dus jullie hebben geluk! Van maat 36,5 t/m 42,5.

Shop deze nu voor €150,- bij Size?!

Deze AM1 OG Red is op dit moment van schrijven ook nog te verkrijgen bij OVERKILL in maat 38.5! Check deze hier!

Shop deze Nike Air Max 1 OG Red colorway hier

Nike Air Max 1 LV8 – Donkerblauw

Deze donkerblauwe colorway op deze AM1 is toch ook wel heel erg lekker! Hij neigt bijna tegen het zwart aan, zo donker is het blauw. Maar je ziet net een blauwe tint. Wij vinden hem top!

Je shopt hem nu voor €150,- bij Size?. Dit paartje is (op dit moment van schrijven) te verkrijgen in de “men’s” (nog verkrijgbaar in maat 40 en 44) als “women’s” (nog verkrijgbaar in maat 38 t/m 42,5) uitvoering.

Shop ze via de links hieronder:

Nike Air Max 1 LV8 – Donkergroen

Wat ook een super dikke colorway is, is deze “donkergroene”! Hoe vinden jullie deze?

Je shopt hem nu voor €150,- bij Size? en is (op het moment van schrijven) zowel te verkrijgen in “mens” (alleen nog te verkrijgen in maat 41) als “women’s” (nog te verkrijgen van maat 36 t/m 40) uitvoering!

Mocht jouw maat er bij Size? niet tussen zitten, dan hebben wij hem ook nog gevonden bij OVERKILL! Mochten jullie OVERKILL nog niet kennen, bekijk dan vooral even deze pagina.

Bij OVERKILL kun je deze AM1 nog kopen in maat 38,5, 42, 42.5, 43, 44.5 en 45! Shop hier deze AM1 bij OVERKILL

Nike Air Max 1 Lemonade

Deze Nike Air Max 1 Lemonade in de gele colorway is eerder bij ons voorbij gekomen als “Sneaker van de dag”!

Er zit alleen wel een nadeel aan deze schoen… Hij is bij Size? (op dit moment van schrijven) alleen te verkrijgen in maat 37,5! Hopelijk ben jij de gelukkige met zulke kleine voetjes, die hem kan scoren! We gaan duimen voor “the lucky one”!

Uitverkocht – Je shopt hem nu voor €140,- bij Size?! – Uitverkocht

Sorry, deze Nike Air max 1 Lemonade is helemaal uitverkocht…. We blijven de website van onze partners in de gaten houden op zoek naar de Air Max 1 Lemonade.

Dus mochten wij ze weer ergens tegen komen, dan zullen wij hier een mooie blog over schrijven en dit uiteraard ook delen op onze socials. Houdt deze daarom goed in de gaten en mis geen nieuws over de Nike Air Max 1 Lemonade.

Shop deze Nike Air Max 1 Lemonade 2021 hier

Nike Air Max 1 Lemonade “Pink Strawberry”

Toen de “originele” Air Max 1 Lemonade opnieuw werd uitgebracht in de gele colorway, werden ook nog 2 andere “Lemonade” gereleased. Deze Nike Air Max 1 Lemonade “Pink Strawberry” was er daar eentje van!

Het glazuur spat al bijna van je tanden af bij het zien van dit suikerbommetje! 😉 Hoe vinden jullie hem?

Je shopt hem nu bij Size? voor €140,-! Op het moment van schrijven zijn ze nog te verkrijgen in maat 41 en 42,5! Is dat jouw maat?

Uitverkocht!

Het spijt ons zeer, maar deze Air Max 1 Lemonade Pink Strawberry is helaas ook uitverkocht. Er waren nog maar 2 maten van deze Lemonade te verkrijgen op het moment van schrijven van deze blog, maar helaas zijn die nu ook uitverkocht… Excuus!

We houden dagelijks de websites van onze partners in de gaten op zoek naar de Nike Air Max 1 Lemonade, dus mochten wij ze toch nog ergens kunnen vinden dan laten we dit natuurlijk direct aan jullie weten!

Houdt daarom ook goed op de socials (Facebook & Instagram) en onze website in de gaten. Mochten wij ze nog kunnen vinden, dan plaatsen we het hier op.

Shop deze Nike Air Max 1 Lemonade “Pink Strawberry” hier

Nike Air Max 1 Lemonade “Pine Green”

Naast de Pink Lemonade werd ook deze groene Lemonade genaamd “Pine Green” gereleased! Ook wel een hele dikke colorway als je het ons vraagt.

Welke van deze 3 is jouw favoriet? De “originele” Air Max 1 Lemonade? Of ga jij voor nieuw en kies je de Pink Lemonade – Strawberry of de Green Lemonade – Pine Green?

Je shopt ze nu voor €140,- bij Size?! Ze zijn (op dit moment van schrijven) zowel te verkrijgen in de “Men’s” (maat 42 is alleen nog beschikbaar) als in de “Women’s” (maat 40 is alleen nog beschikbaar) uitvoering.

Uitverkocht

Je raadt het al: Deze Nike Air Max  Lemonade “Pine Green” is helaas ook uitverkocht… Heel vervelend, maar we kunnen het helaas niet mooier maken dat dat het is. Ook van dit paartje waren er nog maar een paar maten beschikbaar, maar die zijn nu dus ook allemaal uitverkocht.

Mochten we ze weer ergens tegenkomen, dan laten we het jullie natuurlijk weten op onze socials en op onze website!


Nike WMNS Air Max 1 White

“You can’t go wrong with a white pair of kicks” zei een wijs man ooit. Geen idee wie, maargoed, dat doet er niet toe! Een paartje witte Nike Air Max 1 is natuurlijk nooit verkeerd om te hebben, want deze matcht natuurlijk overal mee.

Je shopt hem nu voor €149,95 bij 43einhalb! Hij is bijna nog te verkrijgen in alle maten, van maat 36 t/m 42 dus dat is super chill natuurlijk! Klik hier om te shoppen!

Wil jij meer weten over 43einhalb? Hier hebben wij namelijk een hele pagina over geschreven met alle informatie waar jij waarschijnlijk naar op zoek bent, zoals reviews en beoordelingen, retour- en verzend informatie en nog veel meer. Check deze pagina hier!

Daarnaast zijn deze witte Nike Air Max 1’s ook nog te verkrijgen met korting! Bij AFEW STORE zijn ze namelijk in de aanbieding en kosten ze nog maar €109,95!
Daar zijn ze alleen nog verkrijgen in maat 36 en 36,5 op dit moment van schrijven, maar hopelijk heeft iemand van jullie deze maat en kun je een mooi goedkoop paartje Air Max 1 kopen! (Wil jij meer weten over AFEW STORE? Klik dan hier)
Dus nog even voor alle duidelijkheid:

Nike Air Max 1 “Pearl” – SNKRS Day 2020

Pfffff… Hou op met me! Kijk eens even wat wij net tegen zijn gekomen in onze zoektocht naar de dikste Nike Air Max 1’s die nu nog te verkrijgen zijn: Deze hele dikke vette, gruwelijk lekkere, fantastische “Nike Air Max 1 Pearl” – Ook wel de Nike wmns Air Max 1 SNKRS Day 2020!

Je shopt hem nu voor €169,95 bij sneakAvenue! Hij is op dit moment van schrijven nog verkrijgbaar van maat 35,5 t/m maat 40,5 wat nog wel een flinke maatserie is, dus jullie hebben geluk!

Pak dus snel je kans en voeg deze Nike Air Max 1 Pearl – SNKRS Day toe aan je collectie!

Shop deze Nike Air Max 1 Pearl – SNKRS day 2020 hier

Nike Air Max 1 LV8 “Obsidian”

Voor de gelukkigen onder ons, hebben wij nog een heel dik paartje Nike Air Max 1 “Obsidian” weten te vinden bij AFEW STORE! Hij is alleen nog te verkrijgen in maat 42, dus wie is de gelukkig?!

Je kunt hem nu shoppen voor €149,95 bij AFEW!

Shop deze Nike Air Max 1 “Obsidian” hier

Nike Air Max 1 DNA CH.1 “Purple Punch”


De Nike Air Max 1 DNA “Purple Punch” is ook een super dik schoentje! De wit met zwart en paarse colorway maakt hem een hele dikke schoen die toch wel erg clean oogt. Zeker een aanrader als je het ons vraagt! Hoe vinden jullie hem?

Je shopt deze Purple Punch nu voor €134,95 bij OVERKILL! Op dit moment van schrijven, is hij nog te verkrijgen van maat 36 t/m 45! Dus hopelijk zit jouw maat er nog tussen.

Als je het ons vraagt moet je deze AM1 dus zeker in huis halen! Shop hem hier!

Shop deze Nike Air Max 1 DNA “Purple Punch” hier

Heb jij jouw nieuwe paartje AM1 kunnen vinden? Wij hopen natuurlijk van wel!

Wil je nog een keer een specifiek paartje bekijken? Klik dan hieronder op de gewenste link zodat je direct bij de juiste AM1 terecht komt:

De sneakershops

Mocht jij nog vragen hebben over de specifieke (Duitse) sneakershops die wij hierboven benoemd hebben, bekijk dan vooral dus even de pagina’s die wij over deze shops hebben geschreven.

Mogelijk neemt dit wat vragen voor je weg! Op deze pagina’s vind jij o.a. reviews en beoordelingen terug van de Duitse shops en kun je ook de verzendmethode of het retour beleid vinden.

Je kunt er zeker van zijn dat alle shops die bij ons aangesloten zijn allemaal legit en betrouwbaar zijn. Je kunt dus met een gerust hart jouw sneakers bestellen bij deze sneakershops.

Lees hier alles over deze sneakershops:

Nike Air Max Day 2021

Nike Air Max Day 2021 vindt plaats op vrijdag 26 maart 2021! Dit is de dag waarop de Nike Air Max 1 haar 34ste verjaardag viert. Een groot feest dus in Nike land! Elke jaar is dit weer een heel spektakel waar elke sneakerfreak naar uit kijkt!

Tijd om jouw dikste Nike Air Max 1 uit de kast te trekken en lekker te rocken zodat jij met trots laat zien dat je een echte Air Max 1 liefhebber bent!

Nike Air Max 1 Lemonade

Zoals jullie in dit artikel al hebben kunnen lezen, is dus helaas over de Air Max 1 Lemonade uitverkocht. Wij waren op het moment van schrijven super blij dat we deze paartjes nog voor jullie hebben kunnen vinden, maar helaas zijn ze nu dus ook allemaal uitverkocht.

Nouja helaas.. Dat betekent natuurlijk wel dat een aantal van jullie ze ook nog echt hebben gekocht. Deze Nike Air Max 1 Lemonade zijn natuurlijk een hele fijne toevoeging aan elke sneakercollectie. Dus alle probs naar jullie en geniet van jullie hele dikke Nike Air Max 1 Lemonade!

Welke Air Max 1 Lemonade zouden wij zelf kopen? Als je het aan ons zou vragen, dan zouden wij dit een hele moeilijke vraag vinden haha! Ze hebben alle 3 wel iets. De originele “Lemonade” met de gele colorway, blijft natuurlijk super dik omdat het gewoon de “echte” is van “vroeger”. Destijds is deze Lemonade ook uitgekomen in deze gele colorway. Dus ik denk wel dat we dan voor die zouden gaan.

Daarnaast zijn natuurlijk de “Pink Strawberry” en de “Pine Green” ook gewoon super dik. De roze colorway is super nice, maar de groene ook. Het is maar net welke kleur jij dikker vindt en waar jij blijer van wordt om te dragen.

Laten jullie het ons even weten welke van de 3 jullie hebben gekocht? We zijn toch wel erg benieuwd geworden hoor! Ben jij gegaan voor de originele “Lemonade”, de “Pink Strawberry” of de “Pine Green” Lemonade? Laat het ons weten!

Tag ons op alle social media kanalen

Geniet van deze prachtige dag lieve mensen. En je weet het; Vergeet ons vooral niet te taggen op alle social media kanalen. Dit kan door onze hashtag #sneakerplaats te gebruiken of door ons te taggen in jouw shots met @sneakerplaats!

Wie weet maak jij dan kans op een shoutout op onze Instagram of Facebook pagina!