De dikste Nike Air Max 90 die op dit moment te krijgen zijn

Natuurlijk kan de Nike Air Max 90 niet achterblijven! We hebben natuurlijk al een blog geschreven over de allerdikste Nike Air Max 1’s die op dit moment te verkrijgen zijn, maar nu zijn we ook nog even op zoek gegaan naar de dikste Air Max 90!

Lees het artikel over de dikste Nike Air Max 1’s hier

Naar aanleiding van Air Max Day 2021 zijn wij dus op zoek gegaan naar de dikste Air Max! In dit blog artikel delen wij de meest dikke Nike Air Max 90’s met jou die op dit moment te verkrijgen zijn bij shops in binnen- en buitenland!

Veel plezier met lezen en hopelijk zit er een dik paartje AM90 voor jou tussen! We zetten bij elke schoen de maat er bij die op het moment van schrijven verkrijgbaar zijn.

Het kan dus zijn dat helaas jouw maat net weg is terwijl die wel in dit artikel staat. Hou daar rekening mee.

Mocht jouw maat er toch niet tussen zitten? Check dan onze nieuwe sneakerzoekmachine hier!

Alle Nike Air Max 90’s voor jou op een rijtje:

Nike Air Max 90 SP “Total Orange” Duck Camo

Dit super dikke paartje Nike Air Max 90 “Total Orange” Duck Camo kwamen wij tegen op onze zoektocht naar de Air Max 90! Wij stonden er van te kijken dat deze nog verkrijgbaar is in zo veel verschillende maten, dat hadden wij zeker niet verwacht!

Je shopt hem nu bij OVERKILL voor €139,95! En hij is op dit moment van schrijven nog verkrijgbaar van maat 37,5 t/m 43! Pak dus snel je kans en haal dit pareltje in huis!

Shop deze Nike Air Max 90 SP “Total Orange” Duck Camo hier

Nike Air Max 90 SP “Ghost Green” Duck Camo

Toen wij doorklikte naar de “Total Orange”, viel ons oog op een ander gruwelijk lekker paartje. Dit is ook een Duck Camo release, alleen dan de Nike Air Max 90 SP “Ghost Green” Duck Camo! Man man man, ook al zo lekker en ook nog gewoon verkrijgbaar… Waarom zien we dit nu pas?!

Helaas is deze bij OVERKILL te verkrijgen in iets minder maten, maar alsnog mogen we niet klagen. Hij is te verkrijgen van maat 37,5 t/m 40! Je shopt hem nu voor €139,95!

Shop deze Nike Air Max 90 SP “Ghost Green” Duck Camo hier

Nike Air Max 90 LX Illusion Green


Hoe kan het ook anders dan dat deze Nike Air Max 90 LX Illusion Green in dit rijtje staat. In het begin moesten wij erg aan dit paartje wennen. Wij vonden hem wel heel schreeuwerig, maar hoe vaker we hem zagen hoe meer wij hem zijn gaan waarderen.

Deze Nike Air Max 90 Illusion Green is lang geleden ook nog een keer onze “Sneaker van de dag” geweest. Bekijk die blog hier!

Daarnaast is deze Air Max 90 ook wel gewoon super populair gebleken! Hij was erg in trek en de maten vlogen er echt doorheen. Wij dachten dat hij helemaal uitverkocht was, maar we hebben toch nog een aantal maten kunnen vinden voor jullie.

Je shopt hem bij SneakerBAAS nu voor €149,95! Hij is nog te verkrijgen van maat 36 t/m 38,5, dus je moet wel hele kleine voetjes hebben, maar dan heb je ook wel wat! 😉

Laat ons in de reacties van deze blog weten wat jullie van deze Nike Air Max 90 LX Illusion Green vinden. En heb jij deze “Illusion Green” als in je collectie, vergeet hem dan vooral niet met ons te delen op de socials. Gebruik hiervoor #sneakerplaats of @sneakerplaats.

Wie weet posten we straks jouw dikste foto’s van deze geweldige Nike Air Max 90 LX Illusion Green op de socials van Sneakerplaats met een dikke shoutout naar jou!

Shop deze Nike Air Max 90 LX Illusion Green hier

Nike Air Max 90 LX Pink Pearl


Nog een Nike Air Max 90 LX: Dit zusje van de “Illusion Green” kon natuurlijk niet achterblijven in dit lijstje. Deze “Nike Air Max 90 LX Pink is namelijk ook gewoon een super dik paartje. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je in de Nike Air Max 90 LX familie zit!

Met deze parelmoer achtige colorway met roze accenten steel jij 100% de show op straat! Wanneer mensen jou tegemoet komen lopen en de zon schijnt er op, zul je er voor zorgen dat ze per direct een zonnebril nodig hebben, zo erg shined dit paartje Nike Air Max 90 LX!

En weet je wat het mooie is? Hij is nu ook nog eens in de aanbieding bij SneakerBAAS! Je shopt hem namelijk nu voor maar €119,99 in plaats van €149,95! Dat is toch wel even €30,- korting, hoe lekker is dat?!

Ze zijn nog te krijgen van maat 35,5 t/m 38, dus helaas weer alleen maar kleine maten… Wat boffen die kleine voeten mensen vandaag toch he?!

Vergeet ons wederom niet te taggen op jouw socials! We posten graag jouw Nike Air Max 90 LX op onze social media kanalen!

Shop deze Nike Air Max 90 LX Pink Pearl hier


Nike Air Max 90 EOI “Pearl Grey”

Deze AM90’s kennen jullie waarschijnlijk al wel! Wij hebben hier namelijk een review over geschreven. Deze Nike Air Max 90 review lees je hier!

Een hele dikke, kleurrijke schoen! Meer hoeven wij er eigenlijk niet over te vertellen, dat kun je allemaal terug vinden in onze review die wij hebben geschreven haha! Hoe vinden jullie hem? Cop or drop?

Je shopt hem in ieder geval nu bij SneakerBAAS voor €149,95! Hij is nog te krijgen van maat 38,5 t/m 47,5, dus de kans is groot dat jouw maat er tussen zit. He he, eindelijk een keer wat grotere maten!

Shop deze Nike Air Max 90 EOI Pearl Grey hier

Nike Air Max 90 Concord Pink


Hoe lekker is deze Nike Air Max 90 Concord Pink? Wij vinden het echt een lust voor het oog! Deze retro kleuren zijn een eerbetoon aan de eerste generatie Air Max 90!

De wit met grijze AM90 in combinatie met de roze en paarse accenten maken het echt een super dikke schoen vinden wij. Hij springt er echt uit! Hoe vinden jullie hem?

Je shopt hem nu bij Nike voor €149,99! Hij is nog verkrijgbaar in vrijwel alle maten, van maat 35,5 t/m 47!

Shop deze Nike Air Max 90 Concord Pink hier

Nike Air Max 90 Leopard


Wat vinden jullie van deze witte Nike Air Max 90 Leopard? Dik he? Wij kwamen hem tegen en dachten direct, die moet in het lijstje!

Als je hem van een afstandje ziet denk je; oh, wat een nette schoen. Maar komt ie dichterbij en zie je die leopard swoosh dan denk je hier toch wel anders over. Beetje cheeky zelfs! 😉 Daarom hebben wij deze Nike Air Max 90 Leopard toegevoegd aan dit lekkere lijstje met de dikste Nike Air Max 90’s!

Je shopt deze Nike Air Max 90 Leopard nu bij Nike voor €139,99! Dit is de eerste schoen die nog in alle maten te verkrijgen is, dus jullie hebben geluk. Hij is dus nog beschikbaar van maat 35,5 t/m 44,5.

Shop deze Nike Air Max 90 Leopard hier

Nike Air Max 90 Summit White – Light Violet


Wow… Deze hadden wij eerlijk gezegd nog niet vaker gezien. Jullie wel? Deze is net gereleased bij Nike dus waarschijnlijk daarom haha! 😉 Maar zeg eerlijk, wat een lekkere colorway is dit zeg.

De kleuren in deze colorway heten op papier: Sail/Summit White/Wit/Light Violet! Welke kleuren zien jullie hier allemaal in?

Je shopt hem bij Nike voor €149,99! En ook hier zijn helaas alleen nog maar de kleine maatjes beschikbaar, namelijk van maat 35,5 t/m 40!

Shop deze Nike Air Max 90 Summit White – Light Violet hier

Heb jij een nieuw paartje Nike Air Max 90 kunnen vinden? Wij hopen het van harte natuurlijk! Wil jij nog even terug gaan naar dat mooie paartje in dit artikel? Klik dan op de schoen hieronder zodat je deze AM90 nog een keer kunt bekijken:

Nike Air Max 90 LX

Nog even terugkomend op de Nike Air Max 90 LX modellen. Deze Nike Air Max 90 LX collectie bestaat uit 2 verschillende modellen, namelijk de Nike Air Max 90 Illusion Green en de Nike Air Max 90 Pink Pearl.

De Air Max 90 Illusion Green kenmerkt zich natuurlijk door de felle kleuren en wij snappen zeker wel waarom deze zo populair is. Eigenlijk, als je al deze kleuren en materialen bij elkaar op een tafel zou zien liggen, dan zou je denken.. Wat wordt dit nou?! Dit past toch helemaal niet samen?

Maar als deze Illusion Green nou eenmaal zo ziet staan als schoen, dan is het echt super knap hoe ze alle kleuren en materialen toch bij elkaar hebben weten te krijgen. Het klopt gewoon als plaatje. De gele accenten op de schoen, de groene upper, de roze swoosh, de leopard mudguard. Het uiterlijk van deze Nike Air Max 90 LX Illusion Green klopt eigenlijk gewoon helemaal. Super knap hoe Nike dat heeft gedaan!

Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk. De Nike Air Max 90 is natuurlijk al een super fijne schoen. Hij loopt heerlijk en ziet er ook nog eens super dik uit! Zeker deze Nike Air Max 90 LX in deze 2 colorways. De spatten echt van het scherm af.

Helaas is de Nike Air Max 90 LX Illusion Green helemaal uitverkocht bij SneakerBAAS. Hoe vervelend dat natuurlijk ook is, want het is en blijft natuurlijk echt een super dik paartje! Wij blijven uiteraard voor jullie zoeken bij één van onze partners, als we deze Nike Air Max 90 Illusion Green nog ergens kunnen krijgen.

Mochten wij hem weer kunnen krijgen bij één van onze partners, dan zullen we dit zeker direct met jullie delen. Hier zullen wij dan een blog over schrijven en dit delen op onze socials, dus zorg dat je onze socials en onze website goed in de gaten houdt. Het zou natuurlijk hartstikke zonde zijn als jij nou niet weer die paar maten van de Nike Air Max 90 LX Illusion Green zou missen.

Daarbij is de Nike Air Max 90 LX Pink Pearl nog wel te verkrijgen in een aantal maten op dit moment van schrijven. Bij SneakerBAAS is deze namelijk nog te krijgen in maat 35,5, maat 36 en maat 37,5. Wees er dus snel bij en haal dit paartje in huis voordat je ook met deze te laat bent!

Shop deze Nike Air Max 90 LX “Pink” hier

Wij deze deze “Pink Pearl” colorway van deze Nike Air Max 90 LX collectie ook gewoon super dik! Je moet er natuurlijk van houden en is iets minder apart dan de Illusion Green, maar toch blijven het “parel effect” op deze schoen wel echt super dik vinden!

Het is in ieder geval zeker een leuke toevoeging aan jouw collectie. Met deze Pink Pearl steel jij zeker de show op straat, zeker wanneer de zon er op staat en de “Pearl” helemaal tot zijn recht komt!

OVERKILL

In dit artikel hebben we producten gedeeld van OVERKILL. Dit is een Duitse sneakershop die volledig legit en betrouwbaar is.

Wil jij meer over deze Duitse sneakershop lezen? Bekijk dan vooral even deze pagina die wij over OVERKILL hebben geschreven. Hierin vind jij alle informatie zodat jij deze Air Max 90’s gewoon kunt kopen, zoals verzend- en retour informatie, reviews en beoordelingen en nog veel meer.

Lees hier alles over OVERKILL!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring