De Nike Air Jordan 1 High ‘Royal Reimagined’

De ‘Reimagined’-serie, die in 2022 van start ging met de Air Jordan 1 Retro ‘Lost & Found,’ is geëvolueerd tot…

De ‘Reimagined’-serie, die in 2022 van start ging met de Air Jordan 1 Retro ‘Lost & Found,’ is geëvolueerd tot een indrukwekkende verzameling moderne interpretaties van iconische Jordan-sneakers.

Een Moderne Interpretatie van Jordan Iconen

Na de succesvolle lancering van de Air Jordan 3 ‘White Cement’ eerder dit jaar in 2023, richt het merk opnieuw zijn aandacht op een waar symbool. Sinds 2022 hebben sneakerliefhebbers vol verwachting uitgekeken naar de Air Jordan 1 High ‘Royal Reimagined’ na vele teasers. Nu, in oktober 2023, kunnen we eindelijk een officiële blik werpen op dit ontwerp.

Suède Veranderingen aan het Bovenwerk

In tegenstelling tot de eerder genoemde Air Jordan 3 en Air Jordan 1, heeft deze versie van de Air Jordan 1 High OG een unieke manier om zich te onderscheiden van het origineel. Gewoonlijk staat de Air Jordan 1 bekend om zijn gestroomlijnde leren panelen, maar dit ontwerp neemt een alternatieve benadering.

Opvallende ‘Royal Blue’ Accenten

Het traditionele gladleren bovenwerk heeft plaatsgemaakt voor suède zijpanelen en een teenbox. De opvallende ‘Royal Blue’ accenten zijn te vinden op de gebruikelijke locaties, zoals de hiel, de overlappende stukken, de boord, de Swoosh-logo’s en de neus.

Diepzwarte Zijpanelen en Overlappende Delen

De zijpanelen en de bijbehorende overlappende delen zijn uitgevoerd in een diepzwarte tint. Tot slot wordt het ontwerp afgerond met een klassieke witte tussenzool en een blauwe buitenzool.

Op 4 november 2023 kun je de Air Jordan 1 High OG ‘Royal Reimagined’ bemachtigen bij Nike en speciaal geselecteerde winkels.