De Nike Air Max 1 Shima Shima maakt een comeback

Maak je klaar sneakerheads, de iconische Nike Air Max 1 Shima Shima maakt een comeback. Deze klassieke sneaker werd oorspronkelijk…

Maak je klaar sneakerheads, de iconische Nike Air Max 1 Shima Shima maakt een comeback. Deze klassieke sneaker werd oorspronkelijk uitgebracht in 2003 en wordt opnieuw uitgebracht in 2023! Laten we de ontwerpdetails van deze sneaker eens nader bekijken, evenals wanneer en waar je hem kunt krijgen.

Ontwerp

De Nike Air Max 1 ‘Shima Shima’ heeft een bovenwerk van wit leer en suède overlays op de toebox en de mudguard. Het ontwerp is een combinatie van de 2 colorways eerder uitgebracht pack. Het is dus geen kopie van de Nike Air Max 1 Shima Shima uit 2003.

De tong is gekenmerkt door de Japanse tekens die erop te vinden zijn. Erg vet detail! Over het algemeen is de schoen erg gedetailleerd zoals te zien op onderstaande foto’s!

Verschijningsdatum en waar te koop

Deze heruitgave van de klassieke Nike Air Max 1 ‘Shima Shima’ is nog niet bekend. Blijf op de hoogte van verdere updates over de releasedatum via de Sneakerplaats releasekalender!

De Nike Air Max 1 ‘Shima Shima’ is terug! Met een bovenwerk van wit leer en suède overlays en accenten van Plum Eclipse is deze sneaker een eerbetoon aan de oorspronkelijke uitgave van 2003 met zijn Japanse tonglabel en dubbele merkopdrukken op de hak.

Deze klassieke sneaker zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij, dus houdt de Sneakerplaats releasekalender in gaten voor meer informatie!

Foto Credits: House of Heat