De release van de Air Jordan 1 High Shadow 2.0

15 mei is het eindelijk zover. De release van de Air Jordan 1 high shadow 2.0! Dit is de nieuwe…

15 mei is het eindelijk zover. De release van de Air Jordan 1 high shadow 2.0! Dit is de nieuwe versie van de Air Jordan 1 Retro High OG shadow die op 14 april 2018 uitkwamen.

De nieuwe “Jordan 1 High Shadow 2.0”

De Air Jordan 1 High shadow 2.0 krijgt dezelfde kleuren als de Retro High OG shadow. Wel is het zo dat ze de schoenen wat hebben veranderd qua uiterlijk.

Zo zien we dat bij de 2.0 de kleuren omgedraaid zijn. De OG versie is zwart met grijze accenten terwijl de 2.0 juist grijs is met zwarte accenten. Ook is de vorm van de sneaker iets aangepast zoals bij de meeste nieuwe Jordans.

Persoonlijk vind ik dat Nike het erg goed gedaan heeft met de vernieuwde versie van de Air Jordan 1 Retro High shadow. Ik vind dat de sneaker een iets frissere look heeft gekregen omdat de sneaker merendeels de lichtgrijze “shadow” kleur heeft gekregen met zwarte accenten in plaats van andersom zoals bij de OG versie.

Download hier de Nike SNKRS app

De raffle van deze Jordan 1 High Shadow 

Zoals de meeste Jordan high modellen kun je ook deze schoenen alleen kopen door mee te doen aan de raffle in de SNKRS app van Nike. Zoals elke raffle die Nike doet via de SNKRS app begint ook deze raffle om 09.00.

Download hier de Nike SNKRS app

Wanneer je mee wilt doen aan de raffle is het slim om ruim van te voren de SNKRS app te openen en zorgen dat al je gegevens en betaalmethode juist zijn ingevoerd. Zodra de raffle begint druk je op de knop mee doen aan deze loting.

De raffle begint zoals eerder aangegeven om 09.00, de sneaker raffles duren altijd een kwartier in de SNKRS app. Zodra je meegedaan hebt aan de raffle moet je wachten tot deze voorbij is. Hierna zie je gelijk in de app of je bent uitgekozen om de sneaker te kopen of niet.

Zodra je bent uitgekozen krijg je een bevestigings mail van je bestelling. De betaling word automatisch geregeld doordat je van te voren een betaalmethode hebt toegevoegd aan je account.

Helaas is het wel zo dat er heel veel deelnemers zijn met de raffles in de SNKRS app dus het is altijd afwachten of je word uitgekozen.

Ben je niet uitgekozen maar had je de sneakers toch graag willen hebben kan je ze meestal dezelfde dag nog kopen op resell sites zoals Stockx, Goat en Restocks. Echter betaal je hier wel een stuk meer dan de retail prijs.

Download hier de Nike SNKRS app

Nike steelt de show met deze Jordan 1 High shadow

Kortom heeft Nike het weer erg goed gedaan met een vernieuwde versie van een OG model. Bedankt voor het lezen van deze blog. En succes met de raffle van dit prachtige paartje.

Dit blog artikel is geschreven door: @beau_20001