De top 10 meest tijdloze sneakers!

Het is tijd om het over de top 10 meest tijdloze sneakers te gaan hebben, zodat jij weet wat voor jou de meest dikke sneakers zijn!

Deze Top10 hebben wij ook behandeld op ons YouTube kanaal! Check deze video hieronder:

10. Puma Suede Classic

Op nummer staat de Puma suede classic, deze sneaker moest zeker in het rijtje. Met een lekkere zachte stof en vele dikke colorways zit deze schoen ook nog is enorm comfortabel. 

Daarnaast is het ook nog is een plaatje om te zien, deze iconische sneaker maakt sinds 1968 al een statement. er zijn ondertussen veel sneakers nieuw bij gekomen, toch heeft amper een Puma sneaker zo’n grote impact gehad op de sneakerwereld.

Shop de Puma Suede Classic hier

Foto door: Thetrainerentertainer 

9. Nike Air Max 97

Deze dikke sneaker kan je alles mee, je kan er mee hardlopen, maar ook als dagelijkse sneaker. Ook is de schoen enorm comfortabel door de Air unit aan de onderkant van de schoen.

De sneaker is gedropt in veel frisse kleuren en met opvallende details aan de schoen, zo kan jij aan iedereen laten zien wat voor een parels jij aan je voeten hebt! 😉

Shop deze Nike Air Max 97 hier

Foto door: Kenraleignnn859

 

8.Reebok Club C 85

We kennen hem denk ik allemaal wel, de Reebok Club C 85. Een erg soepele maar toch unieke sneaker. Deze sneakers zijn geïnspireerd op de tennisstijl, en is een echte klassieker uit de jaren 80 met de originele Reebok logo’s. 

Of ter wel, een simpele maar toch hele dikke sneaker!

Shop deze Reebok Club C 85 Hier

Foto door: Baped.co

7. Adidas Stan Smith

Deze tijdloze tennis sneaker steelt al een hele tijd de show met zijn strakke details en vele strakke colorways, afgewerkt met drie strepen en Stan Smith-logo’s.

Deze sneaker is een versie van de iconische tennis klassieker uit 1971, hier schitterde Stan Smith op de tennisbaan.

Shop deze Adidas Stan Smith hier

Foto door: Odirile__

6. Converse Chuck Taylor OG

Wie kent hem niet? Deze all time top sneaker breidde zich in 1970 uit tot een van de beste basketbalschoenen aller tijden. Deze sneaker brengt een eer aan zijn afkomst.

Ook is de sneaker in vele kleuren te verkrijgen, en is combinerend met zijn vele details en modern comfort een enorme hit in de sneakerwereld.

Shop deze Converse Chuck Taylor OG hier

Foto door: Brittanylaurens

5. Nike Air Max 90

Deze gouden klassieker blijft altijd een hit, met zijn iconische buitenzool met een mooi patroon en mooie kleuraccenten. Deze sneaker heeft vele uitvoeringen met verschillende kleuren en is goed te stijlen zodat je met een dikke outfit over straat loopt.

Hoewel die er goed uitziet is ook de comfort enorm fijn, deze sneaker bevat een Max Air demping waardoor je er enorm comfortabel op kunt lopen en je hem voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. 

Shop deze Nike Air Max 90 hier

Foto door: Solecialskills 

4. Asics Gel Lyte III

Op 4 staat de Asics Gel Lyte III, een OG sneaker die zijn oorspronkelijke vorm en constructie uit de jaren 90 heeft behouden. Deze sneaker heeft hele mooie zachte kleuren en een mooi logo dat over de hele schoen gaat.

De sneaker zit ook nog is fantastisch met de extra demping in de schoen van gel, een echte aanrader dus! 😉 

Shop deze Asics Gel Lyte III hier

Foto door: Solesandselvedge

3. Nike Air Jordan 1

Dit is een enorm populaire sneaker die tegenwoordig in vele kleuren en maten te verkrijgen is, dit begon allemaal bij de basketballer Michael Jordan dat nu tot 1 van de grootste sneakermerken van de wereld is uitgegroeid. 

Deze sneaker zit enorm fijn met de hoge kussentjes aan de achterkant van de schoen, en is dus bijvoorbeeld ook te gebruiken om te basketballen, of natuurlijk als dagelijks gebruik.

Shop deze Nike Air Jordan 1 hier

Foto door: Judy_m._karns 

2. Nike Air Force 1

Een van de meest bekende uit dit lijstje, de Nike Air Force 1. We hebben hem denk ik allemaal wel is in onze kast gehad, deze sneaker ziet er enorm clean uit met zijn grote swoosh en het frisse leer.

Deze schoen is overal perfect mee te stijlen en wordt door iedereen nog steeds veel gedragen, de schoen is erg licht en is erg comfortabel. Zeker het proberen waard!

Shop deze Nike Air Force 1 hier

Foto door: Anonymous_sneakers

1. Nike Air Max 1

En dan bij de nummer 1 beland, de Nike Air Max 1. Deze sneaker is een gat in de markt geweest, en is het nog steeds. Op 26 maart 1987 werd de eerste sneaker gereleased.

Deze sneaker is erg comfortabel door de Air Max kussen onderop de schoen, het is een lichte schoen met ondersteuning. De sneaker is ondertussen al in talloze kleuren gedropt en met hele dikke colorways.

Dit is zeker het kijken waard!

Shop deze Nike Air Max 1 hier

Foto door: Satupinda

 

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring