Dikke Nike Air Max 1 releases die nog komen dit jaar!

Dit jaar zijn er al veel varianten uitgebracht van de Nike Air Max 1. Elk van deze schoenen werd hoog verwacht en was bij verschijnen snel uitverkocht.

Nike blijft bewijzen dat de Air Max 1 een van hun populairste modellen is, en dat er nog steeds veel belangstelling is voor nieuwe colorways en variaties van deze klassieke sneaker.

Gelukkig voor de echte sneakerheads komen er nog meer dikke colorways uit dit jaar.

Hieronder even een lijstje met alle dikke releases! Eerst even de sneakers waar nog geen exacte release datum van bekend is, daarna komen de releases waar al wel wat meer van bekend is!

Meer weten over de releases? Check dan even de Sneakerplaats release kalender!

Inhoudsopgave van deze pagina

De Nike Air Max 1 Ironstone

Deze sneaker is een eerbetoon aan de originele Air Max 1 colorway die in 1987 uitkwam. Het bovenwerk is opgebouwd uit een mix van suède en leer, en wordt geaccentueerd door de opvallende Ironstone colorway.

Zoals je wellicht al hebt gezien heeft de zool een vergeelde kleur. Dit geeft de schoen een echte retro look.

Een exacte release datum is er helaas nog niet. De verwachting is dat de Nike Air Max 1 Ironstone eind 2022 uitgebracht zal gaan worden.

Bekijk de laatste beelden hieronder, en blijf op de hoogte via de release kalender als we dichter bij de lancering komen.

De Nike Air Max 1 Duck

De Nike Air Max 1 Duck beschikt over een pecan bruine colorway die perfect is voor de herfst maanden. De sneaker is voorzien van een premium suède bovenwerk dat duurzaamheid en comfort biedt. Daarnaast heeft de schoen een waterafstotende coating die helpt om je voeten droog te houden bij nat weer.

De Nike Air Max 1 Duck is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer comfortabel om te dragen. De sneaker is licht van gewicht en heeft een flexibele rubberen zool, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. De schoen is ook voorzien van een air-sole unit in de hiel voor extra comfort en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en unieke sneaker die je elke dag kunt dragen, dan is de Nike Air Max 1 Duck zeker de schoen voor jou. Het is de perfecte aanvulling op elke outfit! Dus zorg ervoor dat je de Nike Air Max 1 “Duck” aan je garderobe toevoegt wanneer hij uitkomt.

Een exacte release datum is echter nog niet bekend. Hou onze socials en release kalender in de gaten voor meer informatie!

Check hier de eerste beelden!

De Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush

Deze bordeauxrode colorway doet denken aan een aantal van de beste Air Max 1’s uit het verleden, en het wordt perfect afgezet door een witte tussenzool en gom buitenzool. Als je op zoek bent naar een fris paar sneakers om deze herfst te rocken, kijk dan niet verder dan de Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush.

De Nike Air Max 1 Burgundy Crush heeft een Burgundy-gebaseerd bovenwerk van premium suède en leer met hits van Grey op het spatbord. Andere details zijn perforaties op de teen voor ademend vermogen, een witte tussenzool gecombineerd met een grijze rubberen buitenzool, en Nike branding overal. Je kunt deze kicks dragen met jeans of joggers – ze zullen zeker de aandacht trekken, wat je er ook mee draagt.

Eind dit jaar wordt de sneaker verwacht! Houd de release kalender van Sneakerplaats.com in de gaten voor meer informatie over de exacte release datum.

Check hier de eerste beelden!

Check hier de vette blog over de Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush!

De Nike Air Max 1 Magma Orange

Deze sneaker maakt deel uit van de “Magma” collectie, die ook de Nike Air Max 95, Nike Air VaporMax, en Nike Zoom Fly bevat. De naam van de collectie komt van de felle, gesmolten uitziende kleuren die gebruikt zijn op de sneakers.

Deze sneaker is gemaakt met een suède en mesh bovenwerk, wat hem een geweldige look en feel geeft. De Magma Orange kleur is echt levendig en maakt een statement, waardoor deze sneaker perfect is voor iedereen die op zoek is naar iets anders.

De Air Max 1 heeft ook een zichtbare Max Air unit in de hiel, die zorgt voor een geweldige demping en ondersteuning.

Deze sneaker mag zeker niet ontbreken, zorg er dus voor dat deze dikke sneaker toegevoegd gaat worden aan jouw collectie!

Eind dit jaar wordt de sneaker verwacht! De exacte release is nog niet bekend.

Sneakerplaats houd je graag op de hoogte! Hou daarom de socials en de release kalender van Sneakerplaats.com in de gaten.

Check hier de vette blog over de Nike Air Max 1 “No Bubble”!

De Nike Air Max 1 No Bubble

De Nike Air Max 1 No Bubble is een opvallende sneaker die bekend staat om zijn comfortabele pasvorm en unieke vormgeving. De sneaker verschilt wel iets van de Air Max 1 die jij waarschijnlijk gewend bent. De Nike Air Max 1 “No Bubble” heeft namelijk een dichte Air Unit.

Het bovendeel van de schoen is gemaakt van zacht, ademend mesh materiaal, terwijl de binnenvoering gemaakt is van een duurzamer synthetisch weefsel. De tussenzool van de schoen is van dempend schuim, en de buitenzool is van duurzaam rubber. De “No Bubble” in de naam van de schoen slaat op het feit dat de schoen geen luchtbel in de hiel heeft. Dit geeft de schoen een meer gestroomlijnd uiterlijk en gevoel.

Over het geheel genomen is de Nike Air Max 1 “No Bubble” een goed geconstrueerde sneaker die zowel comfort als stijl biedt.

Eind dit jaar wordt de sneaker verwacht! De exacte release is nog niet bekend.

Sneakerplaats houd je graag op de hoogte! Houd daarom de socials en de release kalender van Sneakerplaats.com in de gaten.

Vanaf nu zullen de sneakers komen die al wel een exacte release datum hebben! Zorg er dus voor dat je onze release kalender in de gaten houdt!

De Nike Air Max 1 Crepe Hemp 2022

Nike komt steeds met nieuwe en vernieuwende materialen om in hun schoenen te gebruiken, en de Nike Air Max 1 Crepe Hemp 2022 is daarop geen uitzondering.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van een mengsel van hennep en crêpe, wat de schoen een uniek uiterlijk en gevoel geeft. De hennep zorgt voor een natuurlijke look, terwijl de crêpe een beetje textuur toevoegt. Het materiaal wordt dan afgewerkt met een doorzichtige laag om het tegen de elementen te beschermen.

Het resultaat is een schoen die zowel stijlvol als functioneel is. Dus, of je nu op zoek bent naar een nieuw paar sneakers of gewoon eens iets anders wilt proberen, kijk dan zeker eens naar de Nike Air Max 1 Crepe Hemp 2022.

15 september 2022 om 09:00, komt de hele dikke Nike Air Max 1 “Crepe Hemp 2022” uit bij Nike! Mis deze dikke Nike release niet! Koop hem via Sneakerplaats!

[wptb id=12046]

Nike Air Max 1 Dirty Denim

Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’ is gemaakt van een combinatie van denim, suède, en mesh. Het denim wordt gebruikt voor het bovenwerk, terwijl het suède en mesh gebruikt worden voor de neus van de sneaker.

Deze sneaker is een klassieker, en het zal begeerd worden door sneakerheads van over de hele wereld. Als je het geluk hebt om een paar te bemachtigen, zul je kunnen genieten van het comfort en de stijl die alleen Nike kan bieden.

21 september 2022 om 09:00, komt de hele dikke Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’ uit bij Nike! Mis deze dikke Nike release niet! Koop hem via Sneakerplaats!

[wptb id=12227]

Foto Credits: House of Heat

Alles op een rijtje over de dikke Nike Air Max 1 releases die nog gaan komen!

Nike heeft veel verschillende kleurstellingen van de Air Max 1 uitgebracht, en er komen er dit jaar nog meer bij.

De Nike Air Max 1 Ironstone is een sneaker die de originele Air Max 1 colorway uit 1987 viert. Het heeft een bovenwerk van suède en leer, met een vergeelde zool voor een retro look. Een exacte release datum is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat hij in 2022 uitkomt.

De Nike Air Max 1 Duck is een comfortabele sneaker die perfect is voor de herfstmaanden. Hij heeft een waterbestendig bovenwerk, waardoor hij perfect is voor slecht weer. De releasedatum zal eind 2022 zijn.

De Nike Air Max 1 Burgundy Crush is een nieuwe sneaker colorway die aan het einde van dit jaar zal worden uitgebracht. Deze sneaker is perfect voor het winterseizoen, en hij zal zeker hoofden doen omdraaien als je hem draagt. De sneaker wordt eind dit jaar verwacht!

De Nike Air Max 1 Magma Orange komt dit jaar nog uit! Deze sneaker uit de Nike “Magma” collectie is gemaakt met een suède en mesh bovenwerk, heeft een zichtbare Max Air unit in de hiel, en komt in Magma Orange.

De Nike Air Max 1 No Bubble is een unieke sneaker die bekend staat om zijn comfortabele pasvorm en ademende mesh bovenwerk. De Nike Air Max 1 “No Bubble” sneaker is een goed geconstrueerde sneaker die zowel comfort als stijl biedt, en zal naar verwachting eind dit jaar worden uitgebracht.

Nike komt met een nieuwe Nike Air Max 1 Crepe Hemp 2022 die gebruik maakt van innovatieve materialen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van een mix van hennep en crêpe, wat de schoen een unieke look en feel geeft. De Nike Air Max 1 Crepe Hemp 2022 is een stijlvolle en functionele schoen die zal worden uitgebracht op 15 september 2022.

De Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’ is gemaakt van een combinatie van denim, suède, en mesh. Deze sneaker is een klassieke Nike stijl die geliefd zal zijn bij sneakerheads over de hele wereld. Op 21 september 2022 om 09:00 uur, brengt Nike de nieuwe versie van de Air Max 1 uit.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring