Drake en Nike onthullen de nieuwe collectie van NOCTA!

NOCTA, het merk ontstaan uit de samenwerking tussen Nike en Drake, lanceert op 14 juni 2024 een gloednieuwe collectie. Deze…

Drake X nike

NOCTA, het merk ontstaan uit de samenwerking tussen Nike en Drake, lanceert op 14 juni 2024 een gloednieuwe collectie. Deze Cardinal Stock collectie bevat diverse basic designs, tracksuits en twee varianten van de NOCTA Air Zoom Drive.

De restock van het iconische Air Zoom Drive silhouet, oorspronkelijk ontworpen door Tinker Hatfield in 1999, is een van de hoogtepunten van deze collectie. Deze sneaker verscheen eerder dit jaar al in de kleuren ‘Black’ en ‘White’ en krijgt nu een restock.

Drake en Nike zetten hun langdurige samenwerking voort met de nieuwste Cardinal Stock collectie, die zorgvuldig samengestelde basisontwerpen bevat, geselecteerd door de rapper zelf. De collectie omvat tracksuits, hoodies, t-shirts, shorts en accessoires.

De timing van deze release is perfect voor Nederland, aangezien oranje een prominente kleur is in deze collectie. Daarnaast spelen ook grijs en zwart een belangrijke rol in de NOCTA Cardinal Stock collectie. De ontwerpen zijn tijdloos en kunnen eindeloos gecombineerd worden.

De Nike NOCTA Cardinal Stock collectie is nu gelanceerd bij Nike. Mis het niet!

Bekijk de NOCTA collectie!