Footlocker

Footlocker

Footlocker, wie kent het niet! In elke “grote” stad vind je er bijna wel eentje. De Footlocker shop kun je gemakkelijk herkennen aan de kleding die de medewerkers altijd dragen, met de wit/zwart gestreepte shirts en zwarte broeken.

Dit is echt het handelsmerk van het Footlocker shop, zelfs zo erg dat je dit shirt terug vindt in het logo. Op deze pagina vind je alle informatie waar jij naar op zoek bent. Van onze Footlocker review tot het Footlocker retour beleid. Lees hier alles!

Ga naar de website van Footlocker

Inhoudsopgave van deze pagina over Footlocker

Footlocker sneakers

Bij Footlocker kun je sneakers kopen van veel verschillende merken, denk hierbij aan Nike, adidas, Asics, New Balance en natuurlijk nog veel meer. Klik hier om alle merken te bekijken die worden verkocht in de Footlocker shop. Daardoor vind je dus ook veel verschillende modellen van alle sneaker merken, dus ze hebben zeker een zeer uitgebreid assortiment sneakers bij Footlocker.

Footlocker heren sneakers

Bij Footlocker shop je de dikste heren sneakers van de grootste merken! Filter gemakkelijk op merk, kleur en prijs en shop de dikste Footlocker heren sneakers die jij kunt vinden. Met merken zoals Nike, Asics, Reebok, Puma en adidas.

Klik hier om alle Footlockers heren sneakers te checken

Footlocker dames sneakers

Ben jij op zoek naar de Footlocker dames sneakers? Klik dan op onderstaande link of afbeelding om direct naar de juiste pagina te gaan.

Footlocker heeft erg veel dikke dames sneakers, van merken zoals Nike, Asics, adidas, New Balance en Puma. Check snel of er iets leuks tussen zit voor jou!

Klik hier om alle Footlocker dames sneakers te checken of klik op onderstaande afbeelding.

Footlocker kids sneakers

Ook voor de kleine sneakerliefhebbers heeft Footlocker een erg mooi en uitgebreid assortiment. Bij Footlocker vind je namelijk super leuke kids sneakers van alle bekende merken, waardoor jouw kind straks hele leuke schoentjes aan kan naar school.

Bekijk snel het uitgebreide aanbod Footlocker kids sneakers hier of klik op onderstaande afbeelding!

Kleding en accessoires bij Footlocker

Maar ze hebben niet alleen sneakers, bij Footlocker kun je ook veel kleding en accessoires kopen. Denk hierbij aan trainingspakken, hoodies, petten, shirts en nog veel meer!

Footlocker heren kleding

Ben jij op op zoek naar toffe Footlocker heren kleding? Dan raden wij jou aan om op onderstaande link of afbeelding te klikken om het zeer uitgebreide assortiment heren kleding te checken!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod Footlocker heren kleding!

Footlocker dames kleding

Op zoek naar heerlijk zittende kleding? Dan ben jij bij de Footlocker dames kleding helemaal op het juiste adres! Bij Footlocker koop jij namelijk de meest comfortabele dames kleding die jij je maar kunt bedenken.

Klik nu hier of op onderstaande Footlocker dames kleding afbeelding om het aanbod te bekijken!

Footlocker kinder kleding

Bij Footlocker kun je ook prima terecht voor hele leuke kinder kleding! Perfect om aan te trekken naar school of wanneer zij gaan buitenspelen en sporten. Je shopt hier alle bekende merken, dus kijk snel of er iets leuks tussen zit voor jouw kindje!

Bekijk hier alle Footlocker kinder kleding of klik op onderstaande afbeelding!

Is Footlocker betrouwbaar en legit?

Onze volgers stellen ons soms de vraag: “Is Footlocker legit?” of “Is Footlocker betrouwbaar?”. Wij hebben zelf wel eens bij Footlocker besteld en dit verliep altijd zeer vlekkeloos. Een snelle levering en een goed verpakte doos. Dus naar onze mening is Footlocker zeker betrouwbaar en legit.

Echter lezen wij op het internet wel wat andere verhalen, zo ook op Trustpilot. Lees hieronder een aantal reviews en beoordelingen over Footlocker.

Footlocker review

Doordat wij deze pagina aan het schrijven waren, hebben wij natuurlijk ook wat onderzoek gedaan naar de reviews, recensies en beoordelingen van Footlocker. Echter komt Footlocker, iets totaal anders dan onze eigen ervaring, er niet zo heel erg goed vanaf helaas.

Op Trustpilot zijn er namelijk op het moment van schrijven 1943 reviews gegeven en wordt Footlocker beoordeeld met een 1,4 van de 5 sterren, wat dus voor “zeer slecht” staat. Dit vinden wij erg gek, aangezien wij zelf dus wel goede ervaringen met Footlocker hebben. We hebben enkele reacties over Footlocker voor jullie op een rijtje gezet:

  • “Ik heb een bestelling geplaatst, maar door een fout is de bestelling niet geplaatst maar er is wel geld van mijn rekenening gehaald. Mijn klacht is via de klantenservice naar de financiënafdeling gestuurd. Binnen 10 werkdagen moet ik een bericht krijgen en ik wacht nu al bijna een maand om mijn eigen geld terug te krijgen.” – Geschreven door Truth teller X op 18 mrt 2021

  • “Hele tijd die pagina refreshen aangezien hij het de hele tijd niet doet. Echt vreselijk, ga nooit meer wat halen.” – Geschreven door Yant op 9 maart 2021

En zo gaat het nog wel even door. Maar echter zijn er niet alleen maar slechte reviews over Footlocker. Er zijn ook goed beoordeelde reviews die laten zien dat Footlocker wel betrouwbaar en legit is. Dit is een selectie uit de goede reviews:

  • “Ik wilde eerst ergens anders bestellen en keek op trustpilot. Dat bedrijf had 2*. Mmm dan maar toch ergens anders bestellen. Ik kwam op Footlocker, maar keek helemaal niet op trustpilot. Zo’n groot bedrijf etc denk je dan…. Ik ging er vanuit dat dat wel goed zat. Ik dus 2 paar schoenen besteld en afgerekend. Ff snel op trustpilot kijken…ik schrok toen ik de 1,4* zag en de recencies las. Al met al had ik binnen 3 dagen de juiste schoenen. Dus vandaar dat ik erg tevreden ben. Maar ik vind het echt zuur voor de mensen die zo’n slechte ervaring hebben. Als ik voor het bestellen had gekeken had ik zeker niet bij Footlocker besteld.” – Geschreven door Vincent Koper op 6 maart 2021
  • “Nadat ik mijn schoenen had besteld bij footlocker keek ik pas op trustpilot. Ik schrok van de enorme negatieve reacties, maar ik kan mij hier persoonlijk niet in vinden… Ik heb inderdaad een week moeten wachten op mijn schoenen (langer dan aangegeven was) Maar het pakket was zeker in orde. Geen beschadigingen, juiste maat en netjes afgeleverd!” – Geschreven door Yvonne Lovers op 18 mrt 2021

Dus ja, zeggen jullie het maar over Footlocker betrouwbaar en legit is. Wij zijn van mening van wel Wat ook een goede update is, is dat de website van Footlocker helemaal is vernieuwd.

Het was eerst niet zo’n hele goede en fijn website inderdaad, maar deze is nu dus helemaal op de schop gegooid waardoor het allemaal een stuk beter zou moeten gaan. Wellicht dat veel van de slechte reviews hiermee te maken hadden. Lees alle reviews op Trustpilot hier.

Ga naar de website van Footlocker

Footlocker verzending en bezorging

Wanneer je bij Footlocker sneakers of iets anders besteld, wordt dit vaak binnen 2 / 3 werkdagen thuis bezorgd. Wanneer je in het weekend een bestelling plaatst, wordt deze de maandag daarop in behandeling genomen en zul je het waarschijnlijk krijgen op woensdag of donderdag.

Footlocker verzending is gratis vanaf €29,99. Bestel je voor onder dit bedrag, dan betaal je €7,- verzendkosten. Jouw bestelling bij Footlocker wordt bezorgd van maandag tot en met vrijdag tussen 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds.

Je kunt je verzending via Footlocker volgen via Track&Trace. Deze link vind je in de bevestigingsemail die je krijgt. Meer informatie over Footlocker verzending vind je hier.

Footlocker retour

Footlocker vind het erg belangrijk dat jij natuurlijk tevreden bent met jouw bestelling. Wanneer je dit niet bent, kun je jouw Footlocker sneakers of andere producten gewoon bij Footlocker retour sturen. Dit kan binnen 28 (kalender)dagen nadat jij jouw bestelling in ontvangst hebt genomen.

Je hebt 2 manieren om jouw bestelling bij Footlocker retour te sturen. Dit kun je doen door gebruik te maken van de koerier, zoals bijv PostNL of je kunt het retour sturen door het naar een Footlocker winkel te brengen.

Hieraan zitten natuurlijk wel gewoon de gebruikelijke regels, zoals dat het in de originele verpakking moet zitten met alle labels er nog aan, maar dat is natuurlijk normaal. Wil jij een Footlocker retour formulier downloaden? Dan kan je hier klikken. Lees hier alles over retouren bij Footlocker.

In onze zoektocht naar informatie over het Footlocker retour beleid, zijn we een aantal vragen tegen gekomen waarop wij jullie graag direct het antwoord bieden:

  • Hoeveel tijd heb ik om een artikel bij Footlocker te retourneren?

Je hebt bij Footlocker 28 dagen de tijd, vanaf het moment dat je het pakketje hebt ontvangen, om jouw bestelling of artikelen te retourneren.

  • Wat is de status van mijn Footlocker retour?

Footlocker probeert elke retour zsm te verwerken, maar wij raden aan om rekening te houden met ongeveer 14 dagen voordat jij jouw terugbetaling hebt ontvangen.

  • Moet ik betalen voor een Footlocker retour zending?

Jouw Footlocker retour is helemaal gratis gelukkig! Footlocker vind het erg belangrijk dat jij blij bent met je met je nieuwe producten. Ben je dit niet, dan kun je dit helemaal gratis retour sturen.

  • Is het mogelijk om producten van verschillende bestellingen in één doos retour te sturen?

Nee, het is niet mogelijk om producten van verschillende bestellingen in één doos terug te sturen naar Footlocker. Elk artikel dat je naar Footlocker retour stuurt, moet in de originele verpakking zitten, met alle labels er nog aan.

  • Kan ik bij Footlocker retourneren zonder de originele doos?

Nee, bij Footlocker is niet mogelijk om een retour terug te sturen zonder de originele verpakking. De artikelen die je retourneert moeten altijd in de originele verpakking zitten.

  • Kan ik een cadeau bij Footlocker retourneren?

Ja, je kan een cadeau gewoon retour sturen binnen de 28 dagen na de aankoopdatum. Dit gaat dan gewoon via de standaard Footlocker retourprocedure.

Mocht je geen aankoop bewijs hebben, dan is het mogelijk om in de winkel het artikel te ruilen. Daarbij moet het artikel natuurlijk ongedragen zijn, in de originele verpakking zitten met alle labels eraan. De manager van de winkel zal dan beslissen of het mogelijk is om het artikel te retour te sturen of om te ruilen.

Lees hier alles over het Footlocker retour beleid

Contact opnemen met Footlocker

Wil jij contact opnemen met Footlocker? Dan kan dat via verschillende manieren. Ten eerste kun je natuurlijk gewoon bij een winkel naar binnen stappen. Weet jij niet waar de dichtstbijzijnde Footlocker shop zit? Zoek dan hier of bekijk alle 30 Footlocker locaties hier.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook nog een aanvraag indienen via de website van Footlocker. Dit kun je hier doen. Bekijk hier de contactpagina van Footlocker, mocht je die zoeken en niet kunnen vinden.

Hier vind je de live chat, mogelijk tot het versturen van een email via een aanvraagformulier en vindt je het adres van het Europese hoofdkantoor in Nederland, in Vianen.

Wil jij solliciteren bij Footlocker? Klik dan hier!

Gevonden waar je naar op zoek was?

Heb jij gevonden over Footlocker waar je naar zocht? Klik hieronder op de link om direct weer terug te gaan naar het gewenste gedeelte op deze pagina:

Check de informatiepagina’s over de sneakershops en Sneakerplaats partners hier:

Meer weten over andere shops of Sneakerplaats partners? Check dan de pagina’s hieronder:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring