Give away samen met Mason Garments – Win een 2 pairs mystery box

Yesss!! We hebben weer een nieuwe giveaway voor jullie. Dit keer hebben wij een hele dikke actie samen met Mason…

Yesss!! We hebben weer een nieuwe giveaway voor jullie. Dit keer hebben wij een hele dikke actie samen met Mason Garments! Jij kunt namelijk een Mason Garments “2 pairs Mystery Box” winnen! Hoe tof is dat?!

Wat moet je doen om te winnen?

Jij wilt natuurlijk weten hoe je kunt winnen? Nou, dat is vrij simpel! Je hoeft alleen maar onder de posts op Instagram en Facebook te laten weten in welke maat jij de mystery box thuis gestuurd wilt hebben. Dat is het enige!

Wil je pluspunten scoren? Like en volg dan even onze pagina’s en tag een paar vrienden in de posts, maar dit is geen voorwaarde om mee te doen met deze actie!

Wanneer wordt de winnaar van deze give away bekend gemaakt?

De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 13 november om 12:00! Hou dus zeker onze pagina’s in de gaten en zie jij of jij de gelukkige bent!

Wat is deze Mason Garments Mystery Box?

De mystery box van Mason Garments is een box, bestaande uit 2 of 3 paartjes (in het geval van deze giveaway gaat het om 2 paartjes), die je kunt kopen in jouw maat, maar waarvan je niet weet welke paartjes er in zitten. Dat is toch wel heel erg leuk bedacht?

Weet jij dus niet welke paartjes je moet kopen? Koop dan gewoon de Mystery Box en het is een grote (en vooral leuke) verrassing wat jij thuis gestuurd krijgt!

Benieuwd naar deze Mystery Box van Mason Garments?

Klik hieronder om deze mystery boxen te bekijken: