Heb jij de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX al gecheckt?

Daar zijn we weer! De dikke Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX is uit, heb jij hem al gezien? Dit…

Daar zijn we weer! De dikke Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX is uit, heb jij hem al gezien? Dit is een dikke Converse sneaker die is gereleased, en dat is niet zomaar eentje!

Deze schoen is uitgekomen op de Converse site, deze schoen heeft een heel uniek design en vooral vette kleuren combinatie tussen zwart en groen.

Deze parel is uitgekomen op donderdag 12 mei om 10:00, en is nog in vele maten beschikbaar. Deze schoen is een echte eye catcher die ook nog is enorm comfortabel zit!

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier

De Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX is voor alle gelegenheden

Ook al zie je het niet zo snel, ook is deze schoen goed te gebruiken als hardloopschoen. Dit door de zool die veel comfort en demping met zich meebrengt. De schoen bevat namelijk een foam middenzool waardoor je er heerlijk mee kunt lopen.

Je kunt deze dikke sneaker dus gebruiken als dagelijkse sneaker, maar ook als hardloopschoen. Dat is pas een goede deal! 😉

Ook is deze sneaker voor iedereen, Converse heeft namelijk aangekondigd dat deze sneaker unisex is en dus door iedereen gedragen kan worden!

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier

Sneaker matchen met kleding

Het matchen van deze schoen met kleding gaat erg gemakkelijk, omdat het grootste gedeelte van de sneaker zwart is vloekt het niet makkelijk. Met de groene accenten kun je het goed matchen met bijv. een groene jas van Nike, of als je gaat hardlopen een dikke Groene outfit erbij.

Milieubewuste sneaker

Bij het maken van de schoen hebben ze ook milieubewust gedacht, ze hebben de schoen gedeeltelijk uit gerecyclede producten gemaakt. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij de foam middenzool gebruikt gemaakt van deels gerecyclede producten. Hoe vet is dat?!

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier

Prijs van de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX

Voor een hardloopschoen als zowel dagelijkse sneaker die er ook nog is mega vet uitziet, valt de prijs reuze mee!

Je kan deze schoen namelijk al aanschaffen vanaf 159,95,-. Dit valt dus erg mee, zeker als je ziet dat ze op StockX in sommige maten al gaan voor maar liefst 320,-. Zeker aan te raden dus!

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier

Specificaties van de schoen

Ben jij benieuwd naar de specificaties van de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX? Klik dan hier op ons andere blog over deze dikke sneaker waar je alle specificaties kunt vinden!

Waar kan ik deze Converse sneaker scoren?

Deze sneaker kun je scoren via de Converse site, en is nog in alle maten beschikbaar. Ben jij benieuwd naar deze schoen? Klik dan hier! Benieuwd naar andere dikke releases die eraan komen, of andere leuke sneaker content? Hou dan vooral even onze blog en releasekalender in de gaten!

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier