Het is bijna zo ver! De release van de Nike Air Max 1 Crepe Hemp

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Donderdag 15 september komt de dikke release van de Nike Air…

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Donderdag 15 september komt de dikke release van de Nike Air Max 1 Crepe Hemp uit bij Nike! Om jullie alvast warm te maken voor deze release even wat meer details over deze dikke sneaker!

Direct kopen?

[wptb id=12046]

Colorway

De Nike Air Max 1 Crepe Hemp is een unieke colorway van de Air Max 1. Het bovenwerk is gemaakt van een lichte hennep stof, wat de sneaker een rustieke uitstraling geeft.

De swoosh en de Air Max unit in de hiel zijn voorzien van een mintgroene kleur.

De crêpe zool en witte tussenzool zorgen voor een klassiek contrast met het donkere bovenwerk.

Over het algemeen is de Nike Air Max 1 Crepe Hemp een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle sneaker.

Materiaal

De Nike Air Max 1 Crepe Hemp is een unieke sneaker die is voorzien van een hennep bovenwerk. Dit maakt de sneaker zowel stijlvol als milieuvriendelijk. Het hennep materiaal is duurzaam en ademend, wat het een geweldige keuze maakt voor zomerse sneakers.

De Air Max 1 Crepe Hemp heeft ook een traditionele Air Max unit in de hiel voor demping en ondersteuning. Al met al is dit een geweldige sneaker voor wie iets stijlvols en milieuvriendelijks wil.

Het hennep materiaal is sterk en duurzaam. Als je de sneakers goed onderhoudt, zullen zij lang meegaan!

Waar is de Nike Air Max 1 Crepe Hemp te koop?

De sneaker is via Sneakerplaats verkrijgbaar bij Nike. Als je deze sneaker wilt toevoegen aan jouw collectie zal je er op tijd bij moeten zijn! De release is om 09:00. De retail prijs voor dit paartje is 179,99 euro.

[wptb id=12046]

Alles op een rijtje

Naam: Nike Air Max 1 Crepe Hemp

Stylecode: FD5088-200

Merk: Nike

Model: Nike Air Max 1

Colorway: Medium Brown/Mint Foam/Mushroom/Muslin

Releasedatum: 15 september 2022 om 09:00

 

Foto Credits: House of Heat

Wil jij nou op de hoogte blijven van de dikste sneaker releases? Houdt dan de Sneakerplaats release kalender in de gaten!