Het tofste sneaker YouTube kanaal van Nederland!

Op dit kanaal posten wij video’s van sneakers, unboxing video’s etc. Dus ben jij ook helemaal weg van sneakers en…

Op dit kanaal posten wij video’s van sneakers, unboxing video’s etc. Dus ben jij ook helemaal weg van sneakers en alles daaromheen? Lees dan nu verder en check het nieuwe YouTube kanaal van Sneakerplaats!

Wat houdt onze YouTube sneakershow in?

In “De Sneakerplaats Show” op YouTube posten wij wekelijks sneaker gerelateerde video’s, over bijvoorbeeld sneaker releases waarbij wij jullie op de hoogte houden de dikste sneakers die eraan komen, interviews met sneakerfreaks uit binnen- en buitenland en unboxing video’s van sneakers die het zeker de moeite waard zijn om te halen.

Verder gaan we ook sneaker reviews houden, waarbij het het paartje helemaal gaan toelichten en onze mening erover geven, zodat jij weet of je de schoenen moet halen. 😉

Check De Sneakerplaats Show op YouTube hier

Meer dan alleen sneakers

Het blijft ook niet alleen bij sneakers! Ook gaan wij in op de sneaker lifestyle, de muziekstijlen die erbij horen en natuurlijk toffe streetwear die jouw outfit helemaal af maken.

Na het zien van zo’n video kan jij straks rondlopen met de dikst matchende kleding! Zoals je al kunt lezen is de Sneakerplaats Show op YouTube veel meer dan alleen sneakers.

Wij willen graag de lifestyle van een sneakerfreak laten zien, waarbij natuurlijk ook toffe muziek en kleding hoort. Hoe vet is dat!!

Check hier ons sneaker YouTube channel!

Waarom moet jij een kijkje nemen op het YouTube kanaal van Sneakerplaats

Waarom moet je deze sneaker YouTube channnel van Sneakerplaats nou gaan checken? Omdat dit een totaalplatform wordt met alles omtrent sneakers. De tofste sneakers, dikke releases, interviews, muziek, streetwear en de hele lifestyle.

Daarbij leggen wij ook alle feitjes uit over schoenen en wat er nou zo mooi aan is, wij gaan verder in op het verhaal achter een bepaalde sneaker.

Ben jij opzoek naar een specifieke sneaker en zit je nog heel erg te twijfelen? Stuur ons een berichtje en kunnen wij kijken of de sneaker een cop of een drop is!

Onze research, jouw plezier

Wij steken onze moeite in allerlei verschillende belangrijke zaken voor de sneakerwereld, zodat jij dat niet hoeft te doen. 

Benieuwd naar een top 10 sneakers of de meest uitzonderlijke sneakers die er zijn? Je vind het allemaal op ons sneaker YouTube channel. Sneaker release date is erg belangrijk om te weten dit vertellen wij ook op ons YouTube kanaal

Bij meer vragen, stuur ons even een berichtje of mail naar: info@sneakerplaats.com.

Check De Sneakerplaats Show op YouTube hier