Hyprints Air Table 1 – De Nike Air Max 1 bijzettafels van Hyprints

Wow, hoe tof is dit?! Aanschouw het nieuwe concept van Hyprints; De Air Table 1! Deze Nike Air Max 1…

Wow, hoe tof is dit?! Aanschouw het nieuwe concept van Hyprints; De Air Table 1!

Deze Nike Air Max 1 tafel komt uit in 9 super dikke Air Max 1’s, welke kies jij?

Hyprints is een design studio uit Amsterdam

Hyprints in een design studio gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf richt zich vooral op alles wat met sneakers te maken heeft! Zo hebben wij eerder een blog geschreven over een nieuwe gouden Nike Air Max 1 print; de “Urban Legend” en een gruwelijk dikke Nike Air Max 1 Amsterdam print.

Experimenten met nieuwe toepassingen

Nu, twee en een half jaar later, willen ze het concept verder trekken. “We hadden veel
zin om te experimenteren met nieuwe toepassingen van onze illustraties.” aldus Sven,
oprichter van Hyprints.

Sven vervolgd: “Met deze tafels maken we met Hyprints een grote stap. Niet langer zijn onze designs gelimiteerd tot papier, vanaf nu willen meer experimenteren met 3D, verschillende materialen, en creatieve toepassingen. Dit komt precies overeen met de stap die we willen maken met de studio: het grensgebied opzoeken tussen sneakers, fashion, kunst, gebruiksvoorwerpen en interior design.”

9 verschillende Nike Air Max 1 tafels

Er zijn negen verschillende Air Max 1s gedrukt op de tafels, allemaal van Nederlandse bodem. Met modellen als de 2005 Parra Amsterdam en de 2010 Parra x Patta Cherrywood, heeft Hyprints een bijzondere selectie gemaakt.

Wanneer worden de tafels gelanceerd?

Op 24 april om 14:00 worden de Nike Air Max 1 tafels gelanceerd op de website van Hyprints. Er zijn er maar 20 op voorraad (dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt).

Daarnaast heeft Hyprints ook hun Holland’s Finest art print geupdate, met het nieuwe design en een nieuwe extra grote B2 maat (70 x 50 cm)