Hyprints komt met een gruwelijke Amsterdam print

Sneaker lovers opgelet! Hyprints brengt een gruwelijke sneaker art print uit – geheel in het teken van de stad Amsterdam.…

Sneaker lovers opgelet! Hyprints brengt een gruwelijke sneaker art print uit – geheel in het teken van de stad Amsterdam.

Na het success van de Rotterdam versie, die eind vorig jaar tijdens Sneakerness Rotterdam werd gelanceerd, kon de hoofdstad natuurlijk niet achterblijven.

Hyprints is een design studio uit Amsterdam

Hyprints is een design studio gespecialiseerd in het ontwerpen van betaalbare grafische kunst, met een focus op sneakers, fashion en popcultuur. Waar vroeger kunstwerken onbetaalbaar en onbereikbaar waren hebben social media ervoor gezorgd dat kunst nu altijd, overal en voor iedereen toegankelijk is.

Door deze ontwikkeling hebben jonge creatievelingen, zoals Hyprints, een platform waar zij zich kunnen uiten en hun werk tentoon kunnen stellen.

De Amsterdam sneaker print

De Amsterdam print is een eerbetoon aan de stad. “Iedere dag fiets ik vol verbazing door deze prachtige stad, elke hoek ziet er anders uit. Ik let veelal op de details die overal te zien zijn, wat voor mij tekenen zijn van vakmanschap, passie en precisie. En Amsterdam zit er vol mee, van haarfijne ornamenten tot wonderbaarlijke voorgevels. Precies daar heb ik me op gefocust met deze print.” Aldus Sven Dekker, oprichter van Hyprints.

Het zijn niet alleen de Amsterdamse grachtenpanden die centraal staan in de print; op de voorgrond staan een paar Nike Air Max 1 OG Red – voor velen onder ons nog steeds één van de meest geliefde sneakers. Het design is geprint op 250 g/m² A3 papier en is gelimiteerd tot 100 stuks, elke print is met de hand genummerd.

Sneakerart van Hyprints thuis aan de muur?

Wil jij de Hyprints Amsterdam print bij jouw thuis aan de muur hebben hangen? Pre-order dan via deze link om er zeker van te zijn dat je er één kan bemachtigen!

Link: https://www.hyprints.com/shop/amsterdam/

Daarnaast hebben wij ook nog 2 andere blogs geschreven over de creaties van Hyprints. Deze zijn ook zeker de moeite waard om even te checken!