JD Sports

 

JD Sports

JD Sports, wie kent het niet?! Ik denk dat vrijwel iedereen, en sowieso elke “sneakerfreak”, JD Sports wel kent. De JD Sports shop is een welbekende winkel in veel (grote) steden in Nederland, waar je niet alleen terecht kunt voor sneakers, maar ook voor kleding en accessoires.

Naast alle “grote” merken, zoals Nike en adidas heeft JD Sports ook veel “eigen” merken die ze op de markt hebben gebracht en die je ook in de JD Sports shop kunt kopen. Deze merken zijn; Supply & Demand, McKenzie (bekend van de McKenzie trainingspakken), Pink Soda Sport en Carbrini.

Op deze pagina vind jij alle belangrijke informatie over JD! Denk bijvoorbeeld aan informatie over de JD Sports retour beleid of onze JD Sports review.

JD Sports valt onder het overkoepelende bedrijf “JD Sports Fashion PLC”. Onder dit bedrijf vallen o.a. ook Size?, Perry Sport en Aktiesport. In 1981 werd de eerste winkel geopend in Bury in Engeland, waarna het zichzelf als een olievlek over de hele wereld verspreide, want JD Sports Fashion PLC heeft nu meer dan 2500 winkels in Europa, Australië, Noord-Amerika en Azië.

Wil jij meer weten over de historie van JD Sports Fashion PLC? Dat kun je hier lezen. Maar in Nederland telt JD Sports 28 filialen. Wil jij weten waar de dichtstbijzijnde JD Sports shop zit? Vind hem hier!

Benieuwd naar de JD Sports sale? Daarvoor kun je bij deze pagina terecht! Deze updaten wij dagelijks met het nieuwste JD sale nieuws en alle JD kortingscodes.

Klik hier om JD Sports sneakers & kleding te shoppen!

Inhoudsopgave voor deze pagina over JD Sports

JD Sports - YouTube

JD Sports sneakers

JD Sports heeft een groot aanbod sneakers, zowel voor mannen, vrouwen en kids! Daarnaast vind je veel nieuwe releases en af en toe komen er zelfs JD Sports “Exclusive” sneakers uit, die dan alleen te verkrijgen zijn bij JD. Hoe tof is dat?! Doordat JD Sports een zo groot aanbod sneakers heeft, is de slaagkans hier altijd vrij groot.

Je vind in de JD Sports shop alle bekende merken zoals Nike, adidas, Fila, Puma, Reebok, Asics, Converse, Jordan en noem allemaal maar op! Daarnaast vind je er niet alleen sneakers, maar ook sportschoenen, hardloopschoenen, voetbalschoenen en skateschoenen. De kans is dus heel erg groot dat jij bij JD Sports de sneakers vindt waar jij naar op zoek bent!

De populairste modellen sneakers bij JD Sports voor jou op een rijtje!

Daarnaast heeft JD Sports ook heel veel sneakers in de sale! Dus houdt zeker de JD Sports shop in de gaten op zoek naar de dikste sneakers en de lekkerste koopjes. Bekijk hier de JD SPORTS SALE!

Klik hier om JD Sports sneakers & kleding te shoppen!

 

JD Sports Black Friday

Je zal je vast afvragen of JD Sports deelneemt aan Black Friday. Wij kunnen jullie geruststellen dat ook JD Sports dikke deals heeft elk jaar op Black Friday! Hou zeker onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

JD Sports Black Friday is dit jaar op 25 november! Zet deze data dus in je agenda zodat je niet te laat bent!

Check hier alle producten met korting!

 

Is JD Sports betrouwbaar en legit?

Wij krijgen weleens de vraag: “Is JD Sports betrouwbaar?” of “Is JD Sports legit?”. Wij hebben vaak wat besteld bij JD Sports, maar altijd hebben wij eigenlijk wel goede ervaringen gehad met JD Sports, dus wij zouden JD Sports zeker een goede review geven.

We hebben weleens wat langer dan gebruikelijk moeten wachten, maar het kwam dan altijd gewoon netjes aan! Dus onze eigen ervaring zegt dat JD Sports helemaal betrouwbaar en legit is!

We zijn nog even voor jullie op onderzoek gegaan, om te kijken hoe de rest van Nederland denkt over het betrouwbaar en legit zijn van JD Sports, alleen zagen we daar nog wel wat andere verhalen en reviews helaas. Op Trustpilot bijvoorbeeld krijgt JD Sports maar een 2,2 van de 5 sterren, wat staat voor een “slecht” beoordeling.

Er zijn bij Trustpilot op dit moment van schrijven van 68.647 JD Sports review. Daarvan is 40% een “uitstekend”, 6% een “goed”, 5% een “gemiddeld”, 6% een “slecht” en 43% een “zeer slecht”.

Dit vinden wij eerlijk gezegd wel een beetje gek om te zien, zeker dus omdat wij zelf wel gewoon goede ervaringen hebben met JD Sports, maar ook door het verschil in “uitstekend” en “zeer slecht”.

Wat vinden jullie zelf van JD Sports? Vinden jullie dat JD Sports betrouwbaar en legit is? Laat het ons weten in de reacties! Wij zijn benieuwd wat jullie van deze shop vinden en zijn dan ook zeer benieuwd naar jullie ervaringen.

JD Sports review

In onze zoektocht naar reviews, recensies en beoordelingen van JD Sports zijn we heel veel reviews tegen gekomen. We zetten even een paar positieve JD Sports reviews maar ook negatieve JD Sports reviews voor jullie op een rijtje!

Daarnaast willen we jullie graag vragen of jullie nog een JD Sports review voor ons hebben! We hechten veel waarde aan onze community en helpen daarom ook graag onze mede-sneakerfreaks. We stellen het dus zeker op prijs als jij een JD Sports review achter wilt laten.

We moeten er in ieder geval wel bij zeggen dat JD Sports altijd heel erg netjes reageert op negatieve reviews. Bij Trustpilot is te lezen dat zij op 90% van alle negatieve reviews heeft gereageerd, dus dat vinden wij wel erg netjes!

Een greep uit de positieve JD Sports review:

Hieronder lees je de reacties van 3 mensen die een positieve JD Sports review hebben achter gelaten via Trustpilot.

  • Het duurde erg lang voordat het pakket binnen was, circa 20 werkdagen. Het pakket kwam aan in een plastic zak, maar de doos en schoenen waren netjes en ongebruikt. Lopen lekker en heb ze voor 30% van de originele prijs kunnen kopen bij JD. Al met al een positieve ervaring, tuurlijk de levering duurt lang maar de prijs was scherp en ik ben blij dat het pakket binnen gekomen is. Als het in de toekomst gegarandeerd snel geleverd kan worden zou ik zeker weer bestellen bij JD. – Tim van Houttum, 30-03-2021
  • 2 paar schoenen besteld, zijn na 2 weken netjes binnen gekomen. wel een beetje onhandige communicatie aangezien we een track&trace code hadden ontvangen die blijkbaar hergebruikt zijn waardoor er stond dat het pakketje al afgeleverd was. Na contact te hebben gehad met JD via hun facebook netjes opgelost en de juiste track&trace gekregen. – Geschreven door Camilla op 30-03-2021
  • Ik schijf bijna nooit een review maar maak deze keer toch een uitzondering. Zat behoorlijk in de stress na het lezen van de reviews maar dit is in het geheel voor niks geweest. Ruim binnen de opgegeven tijd geleverd en alles zoals besteld. – Geschreven door Sommeijer op 26-03-2021

Een greep uit de negatieve JD Sports review:

Hieronder vind je de review van 3 mensen die een negatieve JD Sports review hebben achter gelaten via Trustpilot.

  • Waardeloos bedrijf cadeaukaart in december besteld maar nooit geleverd, ik moet zelf maar contact opnemen met dpd omdat het pakket mogelijk verloren is gegaan. Lijkt mij volstrekt de omgekeerde wereld ze maken van hun probleem mijn probleem – Geschreven door roydehaan op 28-03-2021
  • Bestelling 2 dagen voor de verjaardag van mijn dochter geplaatst en betaald. Ik wacht nu al meer dan 1 week, en blijkbaar is het niet eens verzonden. Eens maar nooit meer. – Geschreven door Mook op 30-03-2021
  • Waardeloos bedrijf… Meer dan anderhalve maand moeten wachten op een joggingbroek. Heb 6 mailtjes moeten sturen voordat ze er eindelijk achter kwamen dat de zending verloren was gegaan. Zou hier nooit meer online iets bestellen! – Geschreven door K. op 27-03-2021

JD Sports heeft op vrijwel alle negatieve reviews gereageerd. In elke reactie staat dat diegene contact op kan nemen via Facebook Messenger of via het emailadres van de klantenservice van JD Sports. Deze is: onlinehulp@jdsports.nl, mocht je die willen weten.

Maar nogmaals, naar ons weten is JD Sports zeker een betrouwbare shop en is dus volkomen legit. De reviews liegen er daarentegen niet om, maar wat het er zo naar uit ziet wordt verder iedereen wel goed geholpen en krijgen ze bijvoorbeeld wel het geld terug of komt het pakketje uiteindelijk toch wel aan. Lees alle reviews op Trustpilot hier.

Klik hier om JD Sports sneakers & kleding te shoppen!

Waar zijn de winkels van JD gevestigd?

JD Sports heeft 28 winkels in Nederland! Deze zijn gevestigd in: Alkmaar, Almere (Stationsstraat), Amsterdam (Leidsestraat), Amsterdam Bijlmerplein, Amsterdam Centrum, Amsterdam Ferdinand Bolstraat, Arnhem Ketelstraat, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Hooddorp, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam Alexandrium Shopping Center, Rotterdam Lijnbaan, Rotterdam Zuidplein, Tilburg, Utrecht, Utrecht HC, Westfield Mall of the Netherlands (vlakbij Leidschendam), Zoetermeer en Zwolle. Wil jij weten waar precies? Check dan hier alle winkels!

JD Sports verzending

Over de verzending bij JD Sports hebben wij een belangrijke update ontvangen. JD Sports geeft namelijk zelf ook aan dat er helaas wat problemen zijn met wat bestellingen. Dit komt door de nieuwe aangepast regelgeving na de Brexit in Engeland, waardoor er wat vertraging is van leveringen vanuit Engeland.

Hierdoor heeft JD Sports besloten om de levertijd van de verzendingen te wijzigen in 5 tot 14 werkdagen. Dat is dus een van de redenen waarom het wellicht wat langer kan duren voordat je jouw JD Sports bestelling binnen krijgt. De bestellingen worden geleverd op maandag tot en met vrijdag.

JD Sports verzendkosten

Een JD Sports verzending wordt geregeld door DPD en PostNL, dus wellicht kun je er dan rekening mee komen hoe laat ze normaal altijd langs komen. De verzendkosten bij JD Sports bedragen €4,- voor bestellingen onder de €60,-. Is jouw bestelling meer dan €60? Dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd.

Alle verzendingen van JD Sports kunnen worden gevolgd via de link die je krijgt in je email. Hier in staat de track&trace link. Daarnaast ontvang je vaak ook nog een email van de koerier over de precieze tijd en datum waarop jouw pakketje wordt afgeleverd. Wil jij jouw order traceren? Dan kun je dat hier doen!

Het kan soms voorkomen dat jouw traceerlink in de email (nog) niet werkt. Dit komt omdat dit niet direct beschikbaar is. Het pakketje moet eerst het sorteercentrum van de koerier bereiken voordat de link werkt.

Bekijk hier alle JD Sports verzending, bestelling en levering informatie

JD Sports retour en retourneren

Je kunt een online bestelling gratis retourneren bij JD Sports via de post. Je hebt hiervoor 14 dagen na ontvangst om je bestelling terug te sturen. Het enige dat je dan moet doen is;

Je moet even het JD Sport retour formulier invullen en daarbij even de reden invullen waarom je het retour wilt sturen, voeg deze bij het pakket in. Verpak alles in originele verpakking en plak het etiket voor het retour op de verpakking.

Ben je je retourlabel kwijt? Download hier jouw JD Sports retour etiket. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat JD jouw pakket weer terug heeft ontvangen.

Wanneer zij het weer hebben ontvangen, kan het tot 72 uur duren voordat jouw terugbetaling wordt verwerkt. Daarna kan het dus nog een paar dagen voordat je je geld terug krijgt op jouw rekening.

Klik op onderstaande foto om jouw JD Sports retour etiket te downloaden zodat jij jouw bestelling van JD Sports kunt retourneren.

Daarbij waren er nog een aantal vragen over het JD Sports retour beleid. Dit waren onder andere de volgende vragen:

  • Hoe kan ik mijn JD Sports bestelling retourneren/omruilen?

Een bestelling van JD Sports kun je op 2 manieren retourneren en omruilen. Dit kan via een winkel of via de post.

Via een winkel kan je jouw online bestelling gratis binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in een JD winkel.

Via de post is de JD Sport retour periode ook 14 dagen. Echter is retourneren bij JD Sports via de post voor eigen kosten.

  • Wat is het JD Sports retour beleid?

Het JD Sports retour beleid is dat je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd hebt om de items die je terug wilt sturen kunt retourneren naar JD Sports.

Mocht je een artikel om willen ruilen of zou je hiervoor een giftcard willen? Dan kun je je bestelling binnen 28 dagen na ontvangst bij JD Sports retourneren.

  • Hoe werkt het bij JD Sports met retourneren van Yeezy?

Wil jij jouw Yeezy retourneren bij JD Sports? Houdt er dan rekening mee dat deze Yeezy sneakers niet in een JD winkel kunnen worden geretourneerd. Dit kan alleen online.

  • Hoelang duurt het bij JD Sports voordat de terugbetaling is verwerkt?

Heb je iets retour gestuurd naar JD Sports? Dan zal dit terug worden gestuurd naar het warehouse van JD Sports in Engeland. Dit kan een aantal dagen duren voordat jouw pakketje het warehouse heeft bereikt.

Daarna kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat jouw terugbetaling wordt uitgevoerd en jij jouw geld terug krijgt van JD op jouw rekening.

  • Hoe retourneer ik bij JD Sports een winkelaankoop?

Wil jij winkelaankoop retourneren bij JD Sports? Dan heb jij 14 dagen de tijd om dit te doen bij één van de JD Sports winkels door heel Nederland.

Zorg er wel voor dat ze nog in de originele verpakking zitten en alle kaartjes er nog aan zitten. Vergeet ook het betalingsbewijs niet mee te nemen voor jouw JD Sport retour.

  • Ik heb betaald via Paypal, kan ik mijn bestelling dan ook retourneren in een JD Sports winkel?

Heb jij betaald via PayPal en wil jij jouw bestelling retourneren via een JD winkel? Dat kan, maar dan kun je alleen geen directe terugbetaling krijgen.

Jouw bestelling zal teruggestuurd worden naar Engeland en wanneer het is verwerkt zal jij ook op jouw PayPal het geld weer terug krijgen.

Contact opnemen met JD

Wil jij contact opnemen met JD Sports? Dat kan op een paar manieren:

De klantenservice van JD Sports is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 aanwezig, op zaterdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 11:00 tot 19:00 uur. Probeer altijd jouw ordernummer bij de hand te hebben.

Gevonden waar jij naar op zoek was?

Heb jij de informatie over JD Sports gevonden waar je naar op zoek was? Klik op onderstaande links om weer terug te gaan naar het gedeelte op deze pagina waar jij heen wilt:

 

Andere sneakershops

Ben jij ook benieuwd naar andere sneakershop? Wij hebben namelijk meer van zulke pagina’s geschreven. Check ze hieronder:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring