Jordan 1 University Blue

De Jordan 1 University Blue is een van de populairste sneakers op de markt. Sommige mensen zijn er dol op, terwijl anderen ze haten.

Ze zijn super comfortabel en zien er uniek uit. Als je op het hekje staat om een paar te kopen, raden we je ten zeerste aan dat te doen! Je zult er geen spijt van krijgen!

Inhoudsopgave van de Jordan 1 University Blue:

Shop de Jordan 1 University Blue hier

Geschiedenis van de Jordan 1 University Blue

De Jordan 1 University Blue is een klassieke sneaker met een lange en veelbewogen geschiedenis. De sneaker verscheen oorspronkelijk in 1985 en werd ontworpen door de legendarische Nike ontwerper Peter Moore.

De oorspronkelijke colorway had een bovenwerk van wit leer met blauwe accenten op de hiel en de teen. De sneaker werd al snel een favoriet van basketbalster Michael Jordan, die er mede voor zorgde dat het een van de meest iconische sneakers aller tijden werd.

De laatste jaren werd de sneaker verschillende keren geretropped, met de meest recente release die in 2020 komt. De Jordan 1 University Blue is een tijdloze klassieker die populair blijft bij zowel sneakerheads als basketbalfans.

Kenmerken van de Air Jordan 1 University Blue

De Air Jordan 1 University Blue is een sneaker die in 2021 werd uitgebracht. De schoen is gemaakt van blauw leer en heeft een witte tussenzool en een rode buitenzool.

De schoen heeft ook een Nike Swoosh op de zijkant en het Air Jordan logo op de tong. De schoen is geïnspireerd op de Universiteit van North Carolina, waar Michael Jordan college basketbal speelde.

De UNC Tar Heels staan bekend om hun blauwe truien, dus de Air Jordan 1 University Blue is een eerbetoon aan die traditie. De schoen is uitgebracht in zowel dames- als herenmaten.

Jordan 1 Mid University Blue

De Jordan 1 Mid University Blue is een basketbalschoen die in oktober 2020 door Nike werd uitgebracht. De schoen is geïnspireerd op de originele Air Jordan 1, die voor het eerst in 1985 uitkwam.

De Jordan 1 Mid University Blue heeft een blauw leren bovenwerk met een witte tussenzool en een rode buitenzool. De schoen heeft ook de kenmerkende Nike swoosh op de zijkant, en het Jordan logo op de tong.

De Jordan 1 Mid University Blue is een mid-top schoen die goede steun biedt aan de enkels en ideaal is voor het spelen van basketbal. De schoen is ook comfortabel en stijlvol, waardoor hij een prima optie is om dagelijks te dragen.

Shop de Jordan 1 Mid University Blue hier

Jordan 1 High University Blue

De Jordan 1 High University Blue is een klassieke sneaker die voor het eerst in 1985 uitkwam. Michael Jordan droeg ze tijdens zijn rookie seizoen, en ze werden al snel een van de populairste basketbalschoenen aller tijden.

De University Bluecolorway is een van de meest iconische, en hij werd onlangs opnieuw uitgebracht in 2020. De sneaker heeft een bovenwerk van wit leer met blauwe accenten op de Swoosh en de hiel.

De tussenzool is gemaakt van Nike’s kenmerkende Air demping, en de buitenzool is van duurzaam rubber. De Jordan 1 High University Blue is een tijdloze sneaker die zowel op als buiten het veld gedragen kan worden.

Shop de Jordan 1 High University Blue hier

Jordan 1 Low University Blue

De Jordan 1 Low University Blue is een low-top sneaker die in maart 2020 door Nike werd uitgebracht. De schoen is voornamelijk blauw, met witte en zwarte accenten.

De schoen heeft een Nike Air logo op de tong en een Jumpman logo op de hiel. De Jordan 1 Low University Blue maakt deel uit van de Air Jordan 1 Retro High OG “UNC” collectie, die een eerbetoon is aan Michael Jordan’s alma mater, de Universiteit van North Carolina.

De collectie omvat ook een mid-top sneaker en een high-top sneaker, die beide blauw zijn met witte en zwarte accenten. De Jordan 1 Low University Blue is online en bij geselecteerde winkeliers te koop.

Shop de Jordan 1 low University Blue hier

Shop de Jordan 1 University Blue hier

Hoe verzorg je de University Blue Air Jordan 1?

De University Blue Air Jordan 1 is een klassieke sneaker die onlangs door Nike opnieuw is uitgebracht. Als je het geluk hebt een paar te bezitten, wil je ze goed verzorgen zodat ze nog jaren meegaan. Hier zijn wat tips om je University Blue Air Jordan 1s schoon te maken en te bewaren.

Ten eerste, als je schoenen er een beetje vuil uit beginnen te zien, kun je ze ter plekke schoonmaken met een vochtige doek. Zorg ervoor dat je zachte ronddraaiende bewegingen maakt en niet te hard schrobt, want dat kan het materiaal beschadigen.

Als ze echt modderig of vies zijn, kun je ze ook in de gootsteen wassen met wat milde zeep en water. Zorg ervoor dat je ze daarna aan de lucht laat drogen; stop ze niet in de droger en stel ze niet bloot aan direct zonlicht, want dan kan de kleur vervagen.

Ten tweede is het belangrijk je schoenen te beschermen tegen overmatig vocht. Als je in een klimaat woont waar veel regen of sneeuw valt, overweeg dan te investeren in een weerbestendige spray die helpt water af te weren en je schoenen er nieuw te laten uitzien.

Dus daar heb je het, de complete lowdown over de Nike Air Jordan 1 University Blue.

Nu dat je een expert bent over deze hete release, zorg ervoor dat je op Sneakerplaats.com kijkt voor de vetste items in voorraad! En zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Shop de Jordan 1 University Blue hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring